Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλα μλκ, πραγματικα δεν περιμενα οτι υπήρχε περίπτωση να ακουσω κάτι για τη σημερινή διαιτησία. Έριξα πολυ γέλιο μόλις έμαθα οτι ο ΠΑΟ έβγαλε ανακοινωση. Βάζω στοίχημα όλη μου την περιουσια οτι την είχανε συντάξει πρίν τον αγώνα και θα την κοινοποιούσανε ούτως ή αλλως.

Πιστεύω οτι αυτή η ανακοίνωση ήταν καθαρά κίνηση τακτικής και mind game για φτιάξιμο του κλίματος του ΠΑΟ πριν απο το ματς στο Παγκρήτιο.

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτο το "επισημο" και "ανεπισημο" δεν το εχω καταλαβει τοσα χρονια... Δε λεμε κατι με υπογραφη ΠΑΕ αλλα "διαρρει" στον Τυπο.. Μλκιες τουρκικες..

δεν υπάρχει μεγαλύτερη γελοιοτητα

απο τις ανακοινώσεις των δυο κουμπάρων καθε Κυριακή έλεος

ΠΑΙΞΤΕ ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ σε ματς 10

αγώνων ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα και μην προκαλείται

τους οπαδούς των άλλων ομάδων

το εμπεδωσαμε θέλετε το 50-50

μεταξύ σας και να σφαζετε τις άλλες ομάδες......

Δημοσ.
Το διαβασα πρωι πρωι κ συγχηστηκα γαμωτο!!

Εγω παλι οχι και τοσο Μαργαριτα.Και αυτο γιατι αποδειχθηκε οτι ο Μαρινακης εκανε οντως κινησεις για να κλεισει τον παικτη και εφτασε κατι λιγοτερο απο μια ανασα απο τη μεταγραφη.Μη ξεχναμε οτι αλλες χρονιες παικτες ηταν και καλα ενα βημα πριν παρουν το αεροπλανο για Ελλαδα για μηνες και τελικα μαθαιναμε οτι δεν ειχε γινει καν προταση.Δεν εκλεισε ο παικταρας Γκατουζο(προσωπικα τον ηθελα παρα πολυ) αλλα ολα δειχνουν οτι θα ερθουν αλλοι.

Δημοσ.
Τον ειδα περυσι και ηταν καλυτερος και απο Ντουντου και απο Μαρεσκα και απο Οσκαρ και απο οποιον επαιζε εκει ...

Και παλι δεν τον εβαζε κανενας προπονητης ....

Αν ειχε παρει παιχνιδια πανω του ισως τωρα να βλεπαμε αλλο Παπ ....

Και δε μπορεις να τον συγκρινεις με τον Φετφα γιατι απλα παιζουν σε διαφορετικη θεση ....

Δε ψαχνεις μαγεία απο εναν αμυντικο χαφ ....

Κοψιματα και τρεξιματα στο κεντρο ψαχνεις ....

Και αυτα τα εχει και σε υψηλο επιπεδο κι ολας για την ηλικια του ....;)

Χθες πάντως στο λίγο που έπαιξε δεν έδειξε κάτι απ αυτά..

Δημοσ.
Χθες πάντως στο λίγο που έπαιξε δεν έδειξε κάτι απ αυτά..

Για πες μου ποσο καιρο ανεχομαστε τον Ντουντου να περπαταει ...

Γιατι με το Ντουντου εχουμε τοση ανεχεια και με τον Ελληνα Γιαννακη πρεπει να τον τελειωνουμε απο ενα 20λεπτο ...

Αυτο να εχετε στο μυαλο σας μονο για ολους τους παιχτες που κρινουμε .... ;)

Δημοσ.

Στελιο Επειδη δεν ηρθε το γραψα. Να σαι κοντα σε μια τετοια μεταγραφη κ να χαλα τελευταια στιγμη γμτ;;

Αλλα δε πειραζει θα τον παρουμε του χρονου τον μαφιοζο παιχταρα

Παντως ειδατε εκανε κ ενα τελευταιο καλο ο Σωκος που εφερε τον Μιραλας.

Οπως επισης βγηκε καλο κ απ την περσινη χρονια οπου λογω των συνθηκων ειδαμε Φετφα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Στελιο Επειδη δεν ηρθε το γραψα. Να σαι κοντα σε μια τετοια μεταγραφη κ να χαλα τελευταια στιγμη γμτ;;

Αλλα δε πειραζει θα τον παρουμε του χρονου τον μαφιοζο παιχταρα

Παντως ειδατε εκανε κ ενα τελευταιο καλο ο Σωκος που εφερε τον Μιραλας.

Οπως επισης βγηκε καλο κ απ την περσινη χρονια οπου λογω των συνθηκων ειδαμε Φετφα

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Το καταλαβα, κι εγω χαλαστηκα.Αλλα μου δινει ελπιδα για τη συνεχεια το οτι καταφερε να τον πεισει να ερθει.Αυτο ειναι το σημαντικοτερο για μια νεα διοικηση.Μπραβο στο Σωκο για τον Μιραλας αλλα απ οτι φαινεται εκανε μαλλον τις βλακειες του στη συμφωνια και γι αυτο τρεχει τωρα ο Μαρινακης.

Δημοσ.
i1460106_red-duckling.png

Πέρασα άλλο ένα γεμάτο 3ωρο στο Καραϊσκάκη…

…με τον κόσμο να τραγουδάει επί 90 λεπτά…

…και τον Ολυμπιακό (και τον Μιραλάς) κατά διαστήματα να μας απογειώνουν.

Συμφωνώ ότι αυτά τα διαστήματα ήταν λιγότερα από το ματς με τον Αστέρα, αλλά δόξα τω θεώ, μπορεί να είμαι Παπί όμως έχω μνήμη ελέφαντα!

Θυμάμαι λοιπόν πολύ καλά το περσινό χτικιό που κατάντησε να παίζει μπροστά σε 10-12.000 κόσμο…

Συμφωνώ λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα… ονειρικός, αλλά αυτά ούτε στο PS3 δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ! Και σε αντίθετα με τον Γιαννάκη που με έκανε να μισήσω αυτή τη λέξη όταν την έλεγε, εδώ την βάζω με κεφαλαία γιατί είμαστε σε ΣΩΣΤΟ δρόμο!

Αφιερωμένη λοιπόν η ανάρτηση σε όσους όλο αυτό το διάστημα ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ, ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ και ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ.

Πηγή

Moυ άρεσε,το ποσταρα και νομίζω πως "ταιριάζει γάντι" για μερικούς...

Δημοσ.

Μία γλυκιά προσμονή με έχεις πιάσει για το φετινό ντέρμπι.

Ανυπομονώ να δω τον αναγεννημένο Κατσουράνη να κηνυγάει τον κοντό και τον Σπυρόπουλο να προσπαθεί να μαρκάρει τον Φέτφα.

Δημοσ.
κληθηκε εθνικη ο Φετφα!!!

Σιγουρα?Στην αποστολη δεν τον βλεπω :rolleyes:

Μηπως εννοεις ελπιδες?

edit:

εχεις δικιο...τωρα το ανεβασαν στον σπορτ φμ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...