alexis333 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ελα το χουμε το ματσακι ... Δεν ειναι οπως στον Ηρακλη που φοβοσουν καθε λεπτο μη φας γκολ ... Αντε να βαλει και τον μικρο μεσα να δουμε λιγο μπαλιτσα γιατι ο Δανος δε το χει αποψε ...
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 χαχαχα επικο..Ε ρε και να γινει το 1-1 τι θα ακουσει.. Θα ζητήσω να banάρεται τις ώρες των αγώνων. Πριν είπα να γράψω, "Στέλιο, αν διαβάζεις μην απαντήσεις, μπες μετά το τέλος του αγώνα" αλλά σκέφτηκα ότι έτσι θα τον προκαλέσω να γράψει και λέω άστο. Τελικά όμως μπήκε. Έλεεοοοοοοοοοοοος
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Θα ζητήσω να banάρεται τις ώρες των αγώνων. Πριν είπα να γράψω, "Στέλιο, αν διαβάζεις μην απαντήσεις, μπες μετά το τέλος του αγώνα" αλλά σκέφτηκα ότι έτσι θα τον προκαλέσω να γράψει και λέω άστο. Τελικά όμως μπήκε. Έλεεοοοοοοοοοοοος Μα ειχα 2 ματς να γραψω.Επαθα στερηση
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μα ειχα 2 ματς να γραψω.Επαθα στερηση Αν είναι κάθε φορά που γράφεις να το τρώμε, να πάθεις και αφυδάτωση.
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι κάθε φορά που γράφεις να το τρώμε, να πάθεις και αφυδάτωση. Καλα θα κλεισω το πισι Και κατι τελευταιο ρπιν φυγω.Αθλια αυτη η φανελα
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δόξα τω θεώ πριν φύγει είχαμε δοκάρι... Και μόλις έφυγε 0-2. Α ρε όταν τα λέω εγώ, κάτι ξέρω.
Anubis13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δόξα τω θεώ πριν φύγει είχαμε δοκάρι... Και μόλις έφυγε 0-2. Α ρε όταν τα λέω εγώ, κάτι ξέρω. Εχω λιωσει ρε συ...
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Και ναι ξαναβγαινω
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Ρε, εδώ είσαι ακόμα? Τι είπαμε? Φύγε λέμε, ξου, κάντο για τη φουκαριάρα την ομάδα μας. Φτου, φτου, σκόρδα.
kirileman Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Με το που εφυγα γκολΘα αρχισω να νιωθω γκαντεμης Εξαιρετικη η κινηση αλα Τζορβας του Παρντο. Και ναι ξαναβγαινω Σου στέλνω λινκ για το ματς του βάζελου!!!!
Στέλιος7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να μιλησω τωρα που εληξε; Θα ηθελα να δω τον Νεμεθ τωρα.Αν και ο Μιραλας ειναι πολυ καλος και παλι πιστευω πως πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης.Επισης μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο ο Ριερα γιατι ακολουθουν πολυ δυσκολα ματς...
Erwdios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Να μιλησω τωρα που εληξε; Θα ηθελα να δω τον Νεμεθ τωρα.Αν και ο Μιραλας ειναι πολυ καλος και παλι πιστευω πως πρεπει να παρει χρονο συμμετοχης.Επισης μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο ο Ριερα γιατι ακολουθουν πολυ δυσκολα ματς... Να μιλήσεις υπό έναν όρο. Θα μιλάς κατά τη διάρκεια του αγώνα μόνο αν κερδίζουμε με 3 γκολ διαφορά και πάνω. Αλλιώς, υπομονή μέχρι να τελειώσει ο αγώνας, δεν είναι τίποτα, 120 λεπτά με ημίχρονο και καθυστερήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.