Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως και στο 2ο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που δώσατε φέτος χάσατε ενώ προηγηθήκατε. Είναι λογικό η 11αδα που έχετε να μη μπορεί να αμυνθεί καλά όταν πιέζεται, αλλά δε βγάζετε ούτε αντεπιθέσεις.

Δημοσ.
δεν πειράζει ρε παιδιά.και κάτι έγινε να πούμε.

φάνηκε ποιά ομάδα είναι ανώτερη.

ο mirallas δεν πρέπει να φύγει με καμμία δύναμη.

η μλκια ειναι οτι εχασες το ματς απο μια ομαδα που δεν ηταν ανωτερη σου..Εβλεπα τον αγωνα με 4 παναθηναικους κι εναν αεκτζη.κι εβριζαν την ομαδα τους γιατι ακομα κ μετα το 60, απο αναπτυξη δεν.

Το θετικο για μας ειναι οτι μενει ο Νιοπλιας

Δημοσ.

Ο Ερνέστο πιάστηκε αδιάβαστος ειδικά στο Β ημίχρονο. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός παίζει μόνο 1 σύστημα. Βαθειές μπαλιές που ψάχνουν τον Σισέ...και μου παίζει full επίθεση στο 0-1. Γκολάρα ο Μιραλάς πάντως.

Δημοσ.

Βασικα το παιχνίδι ήταν σούπα. Ειχε 3 ευκαιριες και 3 γκολ. Ο ΠΑΟ δεν μπορουσε να αλλάξει ουτε μπαλιά ειδικα στο πρώτο ημιχρονο, ο ολυμπιακος άλλαζε κάποιες μπαλίες ανούσια τελείως, πάθος δεν υπήρχε σε κανένα σημείο απο καμμία ομάδα. Γενικά χάλι μαύρο. Πάντως το γκολ του Μιραλας έπρεπε να μετρήσει για 2 και να έχουμε ισοπαλία :P.

Δημοσ.

Μια χαρά επαιξε η ομαδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο. Στο δεύτερο παίξαμε ψηλά και την πατήσαμε, αλλα νομίζω οτι ο Σισέ φεύγει απο οφ σαιντ.

Α ρε Ερνέστο...

Δημοσ.
Μια χαρά επαιξε η ομαδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν τέλειο. Στο δεύτερο παίξαμε ψηλά και την πατήσαμε, αλλα νομίζω οτι ο Σισέ φεύγει απο οφ σαιντ.

Α ρε Ερνέστο...

Όχι ρε τι λες. Αφού έδειξε replay στην ευθεία σχεδόν. 2 μέτρα πίσω ήταν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...