Προς το περιεχόμενο

sony vaio fw21z

jodan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για το παραπάνω laptop που έχω για 4 περίπου μήνες με χαρακτηριστικά οθόνη 16,4"FULL HD, 2,53 ATi 3650, Βlu-Ray writer σκληρό δίσκο 500GB 4GBRam. Αγορά 1500ε. Πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω τώρα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για το παραπάνω laptop που έχω για 4 περίπου μήνες με χαρακτηριστικά οθόνη 16,4"FULL HD, 2,53 ATi 3650, Βlu-Ray writer σκληρό δίσκο 500GB 4GBRam. Αγορά 1500ε. Πόσο θα μπορούσα να το πουλήσω τώρα. Ευχαριστώ.

δες ποσο εχει ενα αντιστοιχο καινουργιο με παρομοια χαρακτηριστικα, και δωσε το με τιμη εκινησης κατα την γνωμη μου -20 με 30 % περιπου.

το ποσο το αγορασες δεν εχει μεγαλη σημασια πλεον,καθως οι τιμες πεφτουν καθε μηνα στα λαπτοπ..

αν το αντιστοιχο καινουργιο εχει 1200... μην περιμενεις να το δωσεις πανω απο 1000 το πολυ

Δημοσ.

φιλε με τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις εγω δεν θα το πουλαγα, παντωσ 1000 ευρω τα παιρνεις σιγουρα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...