Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφιες σε Video

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα . 23 Μαιου παντρευομαι . Θελω να παρω ορισμενες φωτογραφιες απο τα παιδικα μας χρονια να τις scannaρω και να τις φτιαξω ετσι ωστε να παιζουν σε DVD μιας και που το μαγαζι που θα γινει η δεξιωση θα το προβαλει μεσω DVD player . Σκεφτηκα την λυση του να συνδεσω τον projector του μαγαζιου με το laptop μου και να παιξει απο εκει αλλα μεσα στον χαμο φοβαμαι μην χαθει το Laptop το ξεχασουμε ή οτιδηποτε . Υπαρχει καποιο προγραμμα που να παρει τα jpeg ή οτιδηποτε αλλη μορφη φωτογραφιας ( δεν ειναι ακομα scan οι photo ) Και να τις κανει mpeg ? ή avi ? ή να παιζουν σε dvd player ? Χλωμο το κοβω για VOB αλλα δεν ξερω κιολας

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Canopus Imaginate

με αυτό έκανα αυτό το (πολύ σοβαρό) βίντεο

(χάνει πολύ στο youtube)

Τελικα η δουλεια μου εγινε παρα πολυ καλη με το Imaginate και ολα πανε καλα . Επειδη εχει μεινει 1 1/2 βδομαδα ακομα . Ολα καλα ολα ωραια αλλα οι φωτογραφιες ειναι 7 λεπτα και το τραγουδι που εχω βαλει 4:45 .

Καποιο προγραμμα που να ενωνει τα 2 MP3 σε 1 MP3 ετσι ωστε να κανουμε καλη δουλεια υπαρχει ? Γιατι το τραγουδι μολις τελιωνει ξεκιναει παλι απο την αρχη επειδη δεν χωραει στο video :(

Επισκέπτης
Δημοσ.

έχει ένας ξάδερφος μου ένα dvd από το γάμο του και δείχνει τις φωτογραφίες με την σειρά είναι ταινία. υπάρχει τρόπος να κάνουμε την ταινία αυτή με τις φωτογραφίες σε αρχεία jpg για να εκτυπώσει όποια θέλει??

Δημοσ.

φιλε η λυση ειναι απλη με το windows media player θα φτιαξεις ακριβως αυτο που θες θα βαλεις και οσα τραγουδια θες οσο χρειαζεται.....στη συνεχεια θα πας στο νερο και θα το γραψεις σε dvd απλως τωρα για να ενωσεις τραγουδια χρησιμοποιησε το cool edit...αλλιως βρες κανα τραγουδακι αλλο....

Δημοσ.
φιλε η λυση ειναι απλη με το windows media player θα φτιαξεις ακριβως αυτο που θες θα βαλεις και οσα τραγουδια θες οσο χρειαζεται.....στη συνεχεια θα πας στο νερο και θα το γραψεις σε dvd απλως τωρα για να ενωσεις τραγουδια χρησιμοποιησε το cool edit...αλλιως βρες κανα τραγουδακι αλλο....

ελα? για φωτογραφιες δεν μιλαμε?

Δημοσ.

Ρε παιδια διαβαζετε τι γραφω . Με τις φωτογραφιες τελιωσα . Μονο ο ηχος μου μενει . Αλλο τραγουδι δεν μπορω να βαλω γιατι τραγουδι 15 λεπτων χλωμο να βρω που να μας κανει για την δουλεια που το θελουμε . Οποτεκαταληγουμε στην ενωση κομματιων . To Cool Edit κατεβασα και εγω που μου ειπε ο κουμπαρος μου αλλα δεν βγαζω ακρη πολυ μπελας ή κατι κανω πολυ λαθος

Δημοσ.
Καποιο προγραμμα που να ενωνει τα 2 MP3 σε 1 MP3 ετσι ωστε να κανουμε καλη δουλεια υπαρχει ? Γιατι το τραγουδι μολις τελιωνει ξεκιναει παλι απο την αρχη επειδη δεν χωραει στο video :(

mp3DirectCut

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...