XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Εδώ και 2 μέρες μου συμβαίνει κάτι ανεξήγητο. Ο opera 9,64 "τρώει" παγώματα. Αναλυτικότερα. Έχω windows vista 64bit και εδώ και κάτι μήνες ήμουν μια χαρά απροβλημάτιστος. Έχω σκαναριστεί με antivirus και με πρόγραμμα για malware. Στον FF δεν μου κάνει κάτι τέτοιο. (Όχι δεν πρόκειται να αλλάξω τον Opera με FF) Δοκίμασα να κάνω uninstall και install ξανά αλλά πάλι μια από τα ίδια... Εχθές που μου το παρουσίασε το πρόβλημα νόμιζα ότι έφταιγε το pc επειδή ήταν περίπου 2 εβδομάδες ανοικτό... Λέω "μπούκωσε" το καημένο και το έκλεισα για το βράδυ. Σήμερα το πρωί το πρόβλημα συνεχίζεται. Καμιά φορά παγώνει για μερικά secs και ξεκολλά και μερικές φορές "λειτουργεί" αλλά ότι και να πατήσω δεν το δέχεται είτε είναι κλείσιμο κάποιου tab είτε κάποιο link σε κάποιο site είτε ακόμη και όταν πατάω να ανοίξει μια σελίδα δεν την φορτώνει. Το υπόλοιπο pc λειτουργεί κανονικά και διορθώνεται το πρόβλημα μόλις κλείσω (αν πατήσω το "X" κλείνει κανονικά) και ξανανοίξω τον opera. Έχει ξανασυναντήσει κανείς κάτι παρόμοιο ξανά? Τον έχω αρκετά χρόνια τον Opera κάτι τέτοιο πρώτη φορά μου το κάνει! Καμιά ιδέα? Αυτά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
teo64x Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μήπως το κάνει όταν επισκέπτεσαι κάποια συγκεκριμένη σελίδα (με flash, κλπ);
roulis61 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Φίλε XRHSTOS_ και εγώ το ίδιο έπαθα πρίν από μερικές εβδομάδες όταν αναβάθμισα τον 9.63 σε 9.64... Κόλαγε, δεν κράσαρε αλλά γενικά ήταν εκνευριστικό. Δεν έκατσα να το πολύ ψάξω. Μετά από 3-4 μέρες που το παρατήρησα γύρισα πίσω στον 9.63 και περιμένω όπως και οι υπόλοιποι χρήστες του Opera τον 10...
XPHSTOS_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Όχι δε το κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο site. Χμμμ.. μάλλον θα γυρίσω σε 9.63 αν και με το pc της δουλειάς μου που έχω 9.64 δεν είχα τέτοια προβλήματα, ούτε και με τον δικό μου 9.64 είχα πρόβλημα μέχρι προχτές... Ούτε ένα κόλλημα-crash... Anyway... Thanx. Θα γυρίσω σε 9.63 και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.