Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 1. Αν θελησετε να παρετε νεο τροφοδοτικο (ειδικα οταν ειναι για gaming), ποια τα σημαντικοτερα στοιχεια που κοιτατε να εχει; 2. Πηρατε νεο κουτι και θελετε τροφοδοτικο, πως ξερετε οτι ταιριαζει μεσα; κοιτατε καποιους χωρους, διαστασεις συγκεκριμενα; Η ολα κανουν;
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 1. Πες μας τι σύστημα έχεις και πόσα λεφτά διαθέτεις. Αν θες να την ψάξεις μόνος σου, κοιτάς με σειρά προτεραιότητας: α. Κατασκευαστή β. wattage γ. Α στην +12. Σοβαρά site με psu reviews είναι τα: http://www.jonnyguru.com/ http://www.silentpcreview.com/ http://www.xbitlabs.com/ (και κάνα-δυο ακόμα που μου διαφεύγουν για την ώρα). 2. Σχεδόν όλα κάνουν παντού πλέον. Μοναδική επιφύλαξη αν πας σε κάποιο πολύ ισχυρό όπως αυτό, υπάρχει πιθανότητα να μη χωράει σε καποια κουτιά λόγω μάκρους, και να χρειαστεί κάποια μόντα για να μπει. Αλλά υποψιάζομαι πως δεν θα πας σε μία τέτοια αγορά.
Siropiastos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ηταν πιο πολυ θεωρια η ερωτηση μου, ηθελα να ξερω, γενικα, καθοτι το μηχανημα που εχω τωρα με καλυπτει και με το παραπανω και σε συγχρονα παιχνιδια με καλες αναλυσεις. Ευχαριστω παντως. τα σημειωσα ολα. Ποσα Α και πανω θελετε να εχει η δωδεκαρα;
eSATA Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εχω και εγω μια απορια για τροφοδοτικο και μητρικη...εχω μια παλια sis964 και ενα τροφοδοτικο συγχρονο...απο s775μητρικη αλλα τα βυσμαματα που μπαινουν στη μητρικη το 24πινο δηλαδη ειναι χωρισμενο σε 20+4 και το 20αρι ταιριαζει στην παλια μητρικη...το συνδεω αφοβα;:-) Ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:46 ----------
dimpa16 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Εχω και εγω μια απορια για τροφοδοτικο και μητρικη...εχω μια παλια sis964 και ενα τροφοδοτικο συγχρονο...απο s775μητρικη αλλα τα βυσμαματα που μπαινουν στη μητρικη το 24πινο δηλαδη ειναι χωρισμενο σε 20+4 και το 20αρι ταιριαζει στην παλια μητρικη...το συνδεω αφοβα;:-) Ευχαριστω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:46 ---------- To τροφοδοτικο σου υποστηριζει και την παλια μητρικη με τα 20pin και τις καινουριες που θελουν 24 pin, οποτε συνδεεις αφοβα.
caution Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 noise, ripple, efficiency κάποια άλλα επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά
liopyr Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 noise, ripple, efficiency κάποια άλλα επίσης σημαντικά χαρακτηριστικά Kαλά ναι, απλά είπα να μην επεκταθώ τόσο, γιατί οι απορίες τύπου: "γιατί κοιτάμε τα A στην +12" θα ήταν πολλαπλάσιες... Aλλά μιας και τα έγραψες, να συμπληρώσω κι εγώ: προστασίες, MTBF, εγγύηση, ιστορικό "fail" κομματιών, cable management, συνοδευτικά, ...τιμή.
caution Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ( το συνοδευτικά με ψάρωσε, I feeeeeell cheaaaaateddd )
Siropiastos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ποσο μεγαλο τροφ χρειαζεται για καποιον (μουρλο και φραγκατο) που θελει να βαλει σε sli ή crossfire 2 ή και 3 gtx / 4870x2 πανω; Και γενικα, ποιος ο λογος για αγορα τροφ πανω απο 1000W??
caution Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ...οποιοδήποτε τροφοδοτικό είναι μεγαλύτερο/ακριβότερο από τα τροφοδοτικά των φίλων του (aka e-penis)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.