Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να γράψω CD!

trilali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω ένα Sony Vaio VGN-CR21s με Drive MATSGITA DVD-RAM UJ850S. Το πρόβλημα είναι ότι τελευταία, ενώ παλιότερα μπορούσα, δεν μπορώ να γράψω CD ή DVD. Παρουσιάζεται πάντα κάποιο σφάλμα αλλά όχι πάντα το ίδιο. Επίσης κάποιες φορέσ γράφεται το CD αλλά τελικά δεν έχει γραφτεί σωστα και δεν παίζει.Αυτό συμβαίνει είτε σε data cd είτε σε audio κλπ. Έχω δοκιμάσει και διαφορα δισκάκια και απο προγράμματα τα Nero Burning Rom 8, InfraRecorder καθώς και windows και windows media player. Λέτε να φταίει το drive ή μήπως τα Vista? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει..

P.S. Ελπίζω να γράφω σωστά εδώ και όχι στα laptops.

Δημοσ.

Το λειτουργικό σ΄αυτές τις περιπτώσεις, είναι μάλλον ο τελευταίος αίτιος.

Το drive πάλι, ο πρώτος.

Δοκιμάζεις πρώτα κανέναν καθαρισμό, κι αν δεν γίνεται τίποτα, κανένα firmware update

(μετά συνήθως αλλαγή, αλλά αν μπορείς, πρώτα δοκίμασέ το σε άλλο μηχάνημα) (..τί ωραία που τα λέω, ε)

Δημοσ.

Θα τα δοκιμάσω αν και ήλπιζα να μη φταίει το drive μιας και είναι εκτός εγγύησης και δεν νομίζω να το αλλάξω. Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Δημοσ.

(επίσης υπάρχουν και "cd καθαρισμού", που έχουν ενσωματωμένα κάτι βουρτσάκια πάνω τους. Τόσο χαριτωμένο, όσο και πρακτικό. Είχα πάρει ένα τέτοιο για 5€ πριν 5 χρόνια. Το κέρατό τους μέσα.)

Δημοσ.

Μπορεί να έχει πρόβλημα το Nero ?

Σε αυτή την περίπτωση γιατί δεν δοκιμάζεις ένα open source freeware πρόγραμμα .

Εγώ χρησιμοποιώ το cdburner xp

(θέλει και το microsoft NET).

Eίναι free και με καλύπτει απόλυτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...