Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη ενός αρχείου σε .iso ?

nrg85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια βοήθεια pls

Θέλω να προσθέσω σε ένα υπάρχον .iso ένα επιπλέον αρχείο και να έχω έτσι ένα νέο .iso που να έχει τα αρχεία του αρχικού και αυτό το επιπλέον μέσα.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να το κάνει αυτό ?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστώ.Το magicISO βρηκα...Μόνο μια απορία...Από το πρωταρχικό iso πρέπει πρώτα να κάνω extract τα αρχεια και μετα τα αρχεία αυτά μαζι με το επιπλέον αρχειο που θέλω να προσθέσω ,να δημιουργήσω ένα καινουριο iso ??? Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό γι αυτό ρωταω.....

Δημοσ.
Ή στο nero με multisession επιλογή νομίζω.

Το mutlisession είναι άλλο και ισχύει όταν γράφεις data (τραγούδια, ταινίες, φωτογραφίες και λοιπά αρχεία) και όχι images (iso, cue, bin, img, κλπ)

Παιδια ευχαριστώ.Το magicISO βρηκα...Μόνο μια απορία...Από το πρωταρχικό iso πρέπει πρώτα να κάνω extract τα αρχεια και μετα τα αρχεία αυτά μαζι με το επιπλέον αρχειο που θέλω να προσθέσω ,να δημιουργήσω ένα καινουριο iso ??? Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με αυτό γι αυτό ρωταω.....

Και εγώ το magicISO χρησιμοποιώ και είμαι ευχαριστημένος. Είναι πολύ απλό και δε χρειάζεται extract. Αφού έχεις ανοίξει το image με το magicISO, πας στο φάκελο που θες να βάλεις τα extras και κάνεις drag and drop, πατάς save και αποθηκεύεται στο ίδιο αρχείο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...