Deargr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Απο χθες , αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την νεοαποκτηθησα (προ μηνος) Evga Gtx295. Mολις παω να μπω να Vista64 μου πεταει BSOD με αναφορα στο αρχειο nvlddmkm.sys . Eχω κανει τα παντα , μεχρι επανεγκατασταση των Windows και παλι τα ιδια .Βρισκει την καρτα κανει εγκατασταση τους drivers αλλα μολις παει να τους φορτωσει , μου βγαζει Blue Screen . Προφανως το προβλημα ειναι hardware ,γιατι το κανει και σε ενα αλλο μηχανημα που εχει και αυτο gtx295 και ειχε την ιδια συμπεριφορα . Γνωριζει κανεις ομως ποιο κομματι της καρτας ειναι το προβληματικο (μνημη,gpu κ.λ.π)?
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλό θα είναι να δεις τι ακριβώς λέει το μήνυμα του BSOD. Έχεις δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις των beta drivers; Γιατί εμένα πχ δεν μου κάθονται με τίποτα οι 185.66
Deargr Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καλό θα είναι να δεις τι ακριβώς λέει το μήνυμα του BSOD. Έχεις δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις των beta drivers; Γιατί εμένα πχ δεν μου κάθονται με τίποτα οι 185.66 Τελικα ηταν hardware προβλημα γιατι : 1)Την δοκιμασα και σε αλλο μηχανημα που δουλευει με gtx295 και εκανε τα ιδια ακριβως 2)μολις εβαλα την καινουρια (αντικατασταση Πλαισιο ) και μπηκε αμεσως κανονικα στα windows .. Το προβλημα ηταν οτι κατι εγινε στο 3d μερος της καρτας και δεν μπορουσε να δουλεψει παρα μονον σαν Standard VGA ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.