washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ρίξε κι ένα βάψιμο στους τοίχους. ...Μιλάμε, με τόσες γνώμες που πήρες, σε κόβω να τον πετάς απ' το παράθυρο και ν' αγοράζεις ποδήλατο ...Σιγουρέψου κατ' αρχάς ότι υπάρχουν τα σωστά timings των μνημών στο BIOS (είναι "το πιο γρήγορο" που μπορείς να κάνεις, μιας κι άλλαξες ήδη τροφοδοτικό). Έπειτα, ένα mem test από live cd που είπε κι ο caution - για να δεις κι αν ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ σταθερός όταν μπουτάρεις από cd και τον αφήνεις ανοιχτό. Από 'κει και πέρα, όντως μπορεί να είναι "τα πάντα" - έτσι όπως μας τα λες. Από hardware (...μέχρι και το καινούριο τροφοδοτικό ) : μητρική, cpu (ψύξη), δίσκος, κλπ κλπ, έως software (windows, ιοί, program or driver conflicts...). H "λογική" λέει να ξαναστήσεις το σύστημα "από την αρχή (τα ελάχιστα απαιτούμενα από hardware, clear cmos και σωστή ρύθμιση του BIOS, έλεγχος του δίσκου με το διαγνωστικό της εταιρίας του, write zeros κι επανεγκατάσταση λειτουργικού), και σιγά-σιγά προχωράς, βλέποντας και κάνοντας... * ΙΣΩΣ να διαυκόλυνε αν έδινες τις πληροφορίες της μπλε οθόνης. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του boot menu (αν δεν έχεις καταφέρει να μπεις στα windows), μπορείς να επιλέξεις να μη σου κάνει αυτόματη επανεκκίνηση, και να "κολλάει" στην μπλε οθόνη, ούτως ώστε με χαρτί και μολυβάκι να καταγράψεις τους πολυψήφιους κωδικούς, καθώς και πιθανά αρχεία που αναφέρει πως έχουν το πρόβλημα
euler Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ευχαριστω για τη βοηθεια..προσωρινως εχω εγκαταληψει τις προσπαθεις γιατι αυριο παραδιδω εργασια αριθμητικη αναλυση και δεν προλαβαινω.θα προσπαθησω παλι αυριο να κανω αυτα που μου ειπατε και θα ξαναμιλησουμε..
user12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ρίξε κι ένα βάψιμο στους τοίχους. ...Μιλάμε, με τόσες γνώμες που πήρες, σε κόβω να τον πετάς απ' το παράθυρο και ν' αγοράζεις ποδήλατο Sorry για το spam αλλά είναι 1 η ώρα το βράδυ και κάθομαι και γελάω μόνος μου. Δίνω τον απέραντο σεβασμό μου.:lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.