Προς το περιεχόμενο

Βλαβη σε ηχεία

Sofoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Χρησιμοποιησα κατι ηχεια Logitech 2.1 Z-2300 για ενα παρτακι και τα ειχα τσιτα και σημερα συνειδοτοποιησα οτι οι δορυφοροι είχαν καει.Περιπου ενα 2 μηνο τα'χω.Η εγγυηση της logitech τα καλυπτει αφου ειναι για 2 χρονια.αλλα στην περιπτωση μου τα αλλαζει??Εαν ναι τι εγγραφο πρεπει να χω?Οποιος ξερει ας με ενημερωσει αν μπορει:-)Ευχαριστω πολυ παιδια.

Δημοσ.

Πάρε στο τηλ. αλλά μην αναφέρεις οτι τα είχες τσίτα γιατί δε θα σε καλύπτει η εγγύηση λογω κακής χρήσης.

Δημοσ.

Εννοειται :-) Θα πω οτι την ωρα που ακουγα ενα τραγουδι ακουστικε ενα παφ σταματησαν να παιζουν τα ηχεια και μυριζε καμμενο :D ευχαριστω πολυ παιδες

Δημοσ.
Εννοειται :-) Θα πω οτι την ωρα που ακουγα ενα τραγουδι ακουστικε ενα παφ σταματησαν να παιζουν τα ηχεια και μυριζε καμμενο :D ευχαριστω πολυ παιδες

μυριζε οντως καμμενο;

αν οχι μην το πεις...μπορει να φταει κατι αλλο..:P

Δημοσ.

Αχα!Ευχαριστω φιλος.Τωρα παιρνω.Θα πω οτι απλα σταματησαν οι δορυφοροι και συνεχισε τ Sub ;-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:16 ----------

Μου παν να το στειλω στο e-shop.Τ λέτε?.αΑΑαα!κατι αλλο.Εγω για να δω τ παιζει τα ανοιξα(4 βιδες) μυρισα το καμμενο και απλα τ ξανακλεισα.Καλυτερα να μην τους το πω αυτο ε?

Δημοσ.
Πάρε στο τηλ. αλλά μην αναφέρεις οτι τα είχες τσίτα γιατί δε θα σε καλύπτει η εγγύηση λογω κακής χρήσης.

Γιατί θεωρείται κακή χρήση; Αν δεν αντέχουν σε αυτή την ένταση γιατί να υπάρχει σαν επιλογή στο Volume Control; Δεν είναι ασφαλής η λειτουργία στην μέγιστη ένταση;

• Super Moderators
Δημοσ.

εντάξει και οι μηχανές στα αμάξια έχουν 7000-8000rpm αλλά δεν "παίζεις" εκεί για ώρα...

Δημοσ.
Γιατί θεωρείται κακή χρήση; Αν δεν αντέχουν σε αυτή την ένταση γιατί να υπάρχει σαν επιλογή στο Volume Control; Δεν είναι ασφαλής η λειτουργία στην μέγιστη ένταση;

Σωστος ο παιχτης :P

Δημοσ.
Χεχε!:X Ααα!οποιος εχει ιδεα.Σε περιπτωση που δεν τα αλλαξουν,μπορω να συνδεσω ηχεια τετοιου τυπου --->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554202 ???? Και αυτα 8 Ohm ειναι οπως και οι δορυφοροι που χαλασαν.

Δεν πρόκειται να παίξει.Τα Ohm από μόνα τους δε λένε τα πάντα.

Από την περιγραφή,υποθέτω κάηκε το πηνίο.Καλά να πάθεις αφού ήθελες να κάνεις πάρτι με τέτοια ηχεία-σκατουλάκια!

Δημοσ.

Ρε σιγα καμια 20αρια ατομα ηταν απλα επεζα τσιτα.δν τα ειχα παρει για αυτον το λογο απλα ετυχε....ειχα βαλει και κατι αλλα 5.1. Απ'οτι παρατηρησα οταν σπρωχνω το μαξιλαρακι μπενει πιο μεσα απ οτι πριν και κανει και ενα χρατς θορυβο.και μυριζει.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:36 ----------

ΑΑΑΑ τα στειλα στο e-shop.Εγραψα οτι μου εκαναν και λιγο νερα οταν επεζα σε χαμηλη ενταση.καλα δν έκανα?

Δημοσ.

Τι εννοεις κακη χρηση? Οταν παρεις αμαξι, και σου χαλασει οταν τρεχεις με 5η θα βγει ''εκτος εγγυησης'' λογω κακης χρησης?

Αν ισχυει αυτο που λες παντως φιλε μου αρχιζουμε το δουλεμα απο τωρα για το πως χαλασαν τα hardwarικα μας! (απειρες φορες το εχω κανει, αλλα στα ηχεια μου φανηκε λιγο...καταλαβαινεις, αυτος ειναι ο λογος που παιρνεις ηχεια, να τα τσιτωνεις!);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...