Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κατεβασα σημερα την Τα δάκρυα του ήλιου = Tears of the sun και μαλιστα σε .mkv Την ειδα το μεσημερι και την εχει και τωρα στην tv, Καμμια σχεση η εικονα της κατεβασμενης με αυτη της tv που ειναι απειρως καλυτερη.Και μεγαλοι υποτιτλοι και full screen ενω το μεσημερι την εβλεπα στο 60% της 47αρας οθονης. Την δειχνει τωρα και ...ευχαριστιεσαι Μπελουτσι !!!!
V for Vagelis Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ναι αλλά αν δε κάνω λάθος την έδειξε σε 4:3 όπως συνήθως. Και τους υπότιτλους, προσωπικά, τους βρίσκω τεράστιους (στη 32άρα τουλάχιστον τέτοια εντύπωση μου δίνουν) και το κακό είναι ότι δε μπορείς καν να τους ρυθμίσεις. Είναι και οι διαφημίσεις... Χίλιες φορές να πάω να τη νοικιάσω και να τη φχαριστηθώ.
KaizerSoze Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αστειευεστε κυριε Γιαννη? Η ποιοτητα ταινιων και σειρων 720p με το καταλληλο hardware ηχου και εικονας ειναι απλα η μερα με την νυχτα σε σχεση με αυτο που προσφερουν τα Ελληνικα αναλογικα καναλια το οτι κατι ειναι .mkv δεν λεει κατι, λεει μονο τον τυπο του container. Αν το ιδιο το αρχειο ειναι κανενα dvdrip της συμφορας ή ακομα χειροτερα κανενα ξεχασμενο αρχειο telesync ενταξει, φταιει οτι κατεβασατε μαπα release Γενικα σε σχεση με τηλεοραση, τουλαχιστον Ελληνικη, Internet και παλι internet Οσο για το ratio, συγγνωμη, τι 47αρα ειναι αυτη που ελληνικο καναλι το ειδατε σαν full screen?Εκτος αν ειναι οι παγαποντιες που κανω και στην δικια μου, κατι superlive που στην ουσια τι ειναι?Ενα υποφερτο ζουμαρισμα και ενα κοψιμο των πανω κατω για να μοιασει σαν ενα "υποφερτο 16:9" και τα ψιλοβλεπω τραβηγμενα αλλα αντεχεται Αν κανατε την ιδια ρυθμιση στο κατεβασμενο(ή ενα απλό anamorphic που τραβαω στον BSPlayer και ειμαι κομπλε) θα βλεπατε παλι σε "full screen"
sno0py Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 να συγκριθει η εικονα των καναλιων με 720p 1080p HD? Θα αστιευεσαι βεβαια..
tritonas00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Καμμια σχεση η εικονα της κατεβασμενης με αυτη της tv που ειναι απειρως καλυτερη.Και μεγαλοι υποτιτλοι και full screen ενω το μεσημερι την εβλεπα στο 60% της 47αρας οθονης. Και το μεγεθος που θα καταλαμβανει η ταινια στην οθονη αλλα και το μεγεθος των υποτιτλων μπορεις να τα ρυθμισεις ΧΑΛΑΡΑ απο τον καταλληλο player.
tzinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 παρε ενα προτζεκτορα 720π η ακομα καλυτερα 1080π τρεξε το mkv στην φουλ αναλυση του και σε καμια 100ρα και βαλε ιντσες και μετα πες μου αν εχει καμια σχεση με την τηλεοραση καταρχας τα ελληνικα καναλια εκμπεμπουν σε αθλια αναλυση την οποια παραμορφωνεις για να δεις φουλ σε hd tv και ακομα και η νοβα που ειναι δορυφορικη και θα επρεπε να εχει υψηλη αναλυση εχει την χαμηλοτερη απο ολα τα γνωστα πακετα στην ευρωπη! Kαι αυτο για να χωραει περισοτερα καναλια στους transporters που νοικιαζει οποτε να κανει οικονομια! Με λιγα λογια ειναι σαν 50 στριμωγμενους μεταναστες σε αστυνομικη κλουβα
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αστειευεστε κυριε Γιαννη? Η ποιοτητα ταινιων και σειρων 720p με το καταλληλο hardware ηχου και εικονας ειναι απλα η μερα με την νυχτα σε σχεση με αυτο που προσφερουν τα Ελληνικα αναλογικα καναλια το οτι κατι ειναι .mkv δεν λεει κατι, λεει μονο τον τυπο του container. Αν το ιδιο το αρχειο ειναι κανενα dvdrip της συμφορας ή ακομα χειροτερα κανενα ξεχασμενο αρχειο telesync ενταξει, φταιει οτι κατεβασατε μαπα release Γενικα σε σχεση με τηλεοραση, τουλαχιστον Ελληνικη, Internet και παλι internet Οσο για το ratio, συγγνωμη, τι 47αρα ειναι αυτη που ελληνικο καναλι το ειδατε σαν full screen?Εκτος αν ειναι οι παγαποντιες που κανω και στην δικια μου, κατι superlive που στην ουσια τι ειναι?Ενα υποφερτο ζουμαρισμα και ενα κοψιμο των πανω κατω για να μοιασει σαν ενα "υποφερτο 16:9" και τα ψιλοβλεπω τραβηγμενα αλλα αντεχεται Αν κανατε την ιδια ρυθμιση στο κατεβασμενο(ή ενα απλό anamorphic που τραβαω στον BSPlayer και ειμαι κομπλε) θα βλεπατε παλι σε "full screen" Η tv ειναι LG FullHd στα 100 μερικων μηνων και την ειδα μεσω δικτυου με htpc απ ευθειας. Και το μεγεθος που θα καταλαμβανει η ταινια στην οθονη αλλα και το μεγεθος των υποτιτλων μπορεις να τα ρυθμισεις ΧΑΛΑΡΑ απο τον καταλληλο player. Ποιον player ενοεις ??
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τι player χρησιμοποιείς στο htpc; Από εκεί ξεκινάς και με τη βάση πως φταις εσύ. Αν αρχίσουμε να λέμε οι ταινίες από internet δε αξίζουν, τα htpcs δεν αξίζουν κλπ δεν φτάνουμε πουθενά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Τι player χρησιμοποιείς στο htpc; Από εκεί ξεκινάς και με τη βάση πως φταις εσύ. Αν αρχίσουμε να λέμε οι ταινίες από internet δε αξίζουν, τα htpcs δεν αξίζουν κλπ δεν φτάνουμε πουθενά. Χρησιμοποιω τον media player clasic. Εγω δεν ειπα τι αξιζει και τι οχι αλλα εγραψα την προσωπικη μου εμπειρια.
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μπορει να επεσες σε χαλια ποιοτητα mkv Δεν εχει καμια σχεση η καλη ποιοτητα εστω και divx με την εικονα των καναλιων της τιβι Αν δεις lost απο ANT1 και απο καλο MKV θα γελας χρονια Οι υποτιτλοι απο τα Ελληνικα καναλια ειναι για αοματους, πιανουν τη μιση οθονη
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μπορει να επεσες σε χαλια ποιοτητα mkvΔεν εχει καμια σχεση η καλη ποιοτητα εστω και divx με την εικονα των καναλιων της τιβι Αν δεις lost απο ANT1 και απο καλο MKV θα γελας χρονια Οι υποτιτλοι απο τα Ελληνικα καναλια ειναι για αοματους, πιανουν τη μιση οθονη Το προβλημα ττης πληρους οθονης χωρις απωλεια σημαντικη ποιοτητας μπορει να αντιμετωπιστει ???
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χρησιμοποιω τον media player clasic. Εγω δεν ειπα τι αξιζει και τι οχι αλλα εγραψα την προσωπικη μου εμπειρια. ΟΚ, απλά σου εξηγώ πως είναι σωστό να αντιμετωπίζεις τέτοια προβλήματα με τον υπολογιστή, ώστε να φτάνεις και στη λύση. Πάντα να θεωρείς πως φταις εσύ (οι ρυθμίσεις κι επιλογές σου). Επί του θέματος: Αφού μιλάς για media player classic, δεν είναι htpc αλλά τέλος πάντων. Αν βλέπεις το desktop στο 100% της οθόνης αλλά τις ταινίες στο 60%, κάνε δεξί κλικ στο MPC και διάλεξε από τις επιλογές pan and scan να το φέρεις εκεί που σου αρέσει. Αν βλέπεις και το desktop στο 60% τότε πρέπει να φτιάξεις το overscan, ψάξε στο φόρουμ για σύνδεση tv με pc και σχετικά threads. Θα σου πρότεινα να παρατήσεις το MPC και να επιλέξεις ένα ολοκληρωμένο software για htpc της προκοπής, αλλά αυτό είναι επιλογή σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Θα σου πρότεινα να παρατήσεις το MPC και να επιλέξεις ένα ολοκληρωμένο software για htpc της προκοπής, αλλά αυτό είναι επιλογή σου. Ποιο προτεινιες ???? Ευχαριστω.
frenzy Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 MediaPortal βέβαια! Aν αποφασίσεις να το εγκαταστήσεις μην το κατεβάσεις ακόμη. Σύντομα βγαίνει η νέα έκδοση 1.01 που έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, οπότε περίμενε. Στο λέω γιατί το update δεν γίνεται απλά, θέλει απεγκατάσταση της προηγούμενης οπότε περίμενε να κάνεις εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης κατευθείαν που βγαίνει πολύ σύντομα. Θέλω να γράψω κι έναν οδηγό εγκατάστασης στο wiki κι αν το καταφέρω να συμπέσουν θα είσαι τυχερός. Λίγο υπομονή.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 MediaPortal βέβαια! Aν αποφασίσεις να το εγκαταστήσεις μην το κατεβάσεις ακόμη. Σύντομα βγαίνει η νέα έκδοση 1.01 που έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις, οπότε περίμενε. Στο λέω γιατί το update δεν γίνεται απλά, θέλει απεγκατάσταση της προηγούμενης οπότε περίμενε να κάνεις εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης κατευθείαν που βγαίνει πολύ σύντομα. Θέλω να γράψω κι έναν οδηγό εγκατάστασης στο wiki κι αν το καταφέρω να συμπέσουν θα είσαι τυχερός. Λίγο υπομονή. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.