streetman!! Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Ξερει κανει κάποιο προγραμμα για να σπάει ασυρματα δικτυα ή να βρήσκει τ κωδικό κ να μπορείς να μπαινεις? Αν έχει καποιος κάτι τέτοιο αν θέλει ας τ ανεβάσει!Θα ημουν υπόχρεος! Ευχαριστώ πολύ!!!
streetman!! Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολυ αλλά μπήκα εκει μέσα και χάθηκα... Μήπως μπορείς να με πεις πως θα τ κάνω..?
vanbikos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 ρε φιλε γιατι δεν πας να βαλεις κανα ιντερνετ!!!που θες να παρεις απο αλλου!!!πως μπορειτε και τα κανετε αυτα τα πραγματα δεν μπορω να καταλαβω!
SOWHAT Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Καλά λέει το παιδί από πάνω μου!!! Για να μην σχολιάσω δε και το γελοίο της υπόθεσης, όπου θέλει να κάνει τη μαμακία, αλλά δεν ξέρει και πώς και ζητάει και βοήθεια....
panos2171 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 και γω συμφωνω με τους προλαλησαντες.Μα καλα τι νομιζετε οτι υπαρχει ενα προγραμματακι στο οποιο πατας ενα κουμπι και τσουπ σε συνδεει σε κλειδωμενο δικτυο η θα σε στειλει τον κωδικο του???Αν ηταν ετσι οι μισοι και παραπανω θα κλεβαμε απο τα ''κοροιδα'' που δεν εχουν και τοση σχεση με την τεχνολογια.
PaokToTheBone Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 και γω συμφωνω με τους προλαλησαντες.Μα καλα τι νομιζετε οτι υπαρχει ενα προγραμματακι στο οποιο πατας ενα κουμπι και τσουπ σε συνδεει σε κλειδωμενο δικτυο η θα σε στειλει τον κωδικο του???Αν ηταν ετσι οι μισοι και παραπανω θα κλεβαμε απο τα ''κοροιδα'' που δεν εχουν και τοση σχεση με την τεχνολογια. Bρε και να γινοταν αυτο...Ποιος ο λογος?Πλεον εχει πε8ανει κα8ε μορφη αξιοπρεπειας...Αν εχεις δικο σου ασυρματο ρουτερ streetman ειμαι σιγουρος πως το εχεις κλειδωσει και αν καμια φορα νομιζεις πως καποιος σου "κλεβει" ιντερνετ αλλαζεις βριζοντας τον κωδικο....Ειναι γυφτια το λιγοτερο...Ειμαι σκληρος και ισως να προσβαλλω με τα λογια μου...Αλλα δεν ειναι δυνατον να εχεις το 8ρασος να ζητας κατι τετοιο...
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολυ αλλά μπήκα εκει μέσα και χάθηκα...Μήπως μπορείς να με πεις πως θα τ κάνω..? δλδ εσυ τι πιστευεις? οτι απλα θα πατησεις ενα κουμπι και θα σπασεις ολα τα ασυρματα της γειτονιας σου? edited: Μπραβο σε ολους για τις απαντησεις του τυπου να παει να βαλει internet......... σαφως και ετσι πρεπει να κανεις !
athns Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πάντως είναι διαφορετικό πράγμα να θες να συνδεθείς σε router ξεκλείδωτο,αφού μπορεί να είναι επίτηδες ελεύθερο. Αν όμως θες να ¨σπάσεις¨ τους κωδικούς νομίζω πως δεν λέει. Εκτός πια και αν έχεις τόσο μεγάλη οικονομική ανάγκη που δεν μπορείς να διαθέσεις 16,50 τον μήνα.
Jason13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πάντως είναι διαφορετικό πράγμα να θες να συνδεθείς σε router ξεκλείδωτο,αφού μπορεί να είναι επίτηδες ελεύθερο.Αν όμως θες να ¨σπάσεις¨ τους κωδικούς νομίζω πως δεν λέει. Εκτός πια και αν έχεις τόσο μεγάλη οικονομική ανάγκη που δεν μπορείς να διαθέσεις 16,50 τον μήνα. αν εννοεις οτε ειναι και +14.9 ευρω παγιο..το μηνα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 υπαρχει παρομοιο θεμα για αυτο το θεμα.αυτο κλεινει.τα υπολοιπα στο γνωστο θεμα στο section δικτυα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.