Προς το περιεχόμενο

Λαθρομετανάστευση

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είστε λίγο off-topic όλοι μαζί? Το θέμα αν δεν το καταλάβατε είναι ότι γίναμε Harlem και Bronx μαζί και όχι το αν οι κάμερες έπιασαν τον διαδηλωτή να δίνει τριαντάφυλλα στα ΜΑΤ.

Από φίλο μου έκλεψαν χθες βαλίτσα από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του στην Ομόνοια, μέρα μεσημέρι και ενώ το είχε αφήσει για 10 λεπτά.

Η αστυνομία έχει καταλύσει τελείως. Φοβούνται (και με το δίκιο τους) να βγουν έξω για έλεγχο, μη βρεθούν με καμία σφαίρα φυτεμένη στο κεφάλι.

Αν δεν απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες κι αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις εκάστοτε μαφίες (Ιταλικές, Ρώσικες, Αλβανικές, Ουκρανικές) θα έχουμε και χειρότερα...

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν δεν απελαθούν άμεσα οι λαθρομετανάστες κι αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα με τις εκάστοτε μαφίες (Ιταλικές, Ρώσικες, Αλβανικές, Ουκρανικές) θα έχουμε και χειρότερα...

Να προσθεσω οτι οι ντοπιες σφαιρες σκοτωνουν με το ιδιο ποσοστο επιτυχιας...

Δημοσ.

Καταρχην κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος!

Απο κει και περα, ποιος φταιει για την εγκληματικοτητα?

Πως του "σηκωνεται" καποιου και γινεται εγκληματιας?

Δημοσ.

αυτος που ΠΑΡΑΝΟΜΑ βρισκεται σε μια ξενη χωρα ( χωρις τον απαραιτητο ελεγχο, χαρτια και ιατρικες εξετασεις ) θεωρειτε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.

Με την σειρα της, η λαθρομεταναστευση, φερνει και αλλα αρνητικα.

Δημοσ.
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

CBR πρεπει να εισαι αντιεξουσιαστης ή κομουνιστης.

Αν κρινω απο την υπογραφη σου!:-)

Με την σειρα της, η λαθρομεταναστευση, φερνει και αλλα αρνητικα.

Οπως? να μην χωραμε στο λεωφορειο? Να μας παιρνουν την τελευταια φραντζολα στον φουρνο?

• Super Moderators
Δημοσ.
CBR απ' οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι αντιεξουσιαστης ή κομουνιστης.

πιο πολύ για Ολυμπιακός ή Ινδιάνος κάνει, παρά για αυτό που λες :P

Δημοσ.
CBR απ' οτι εχω καταλαβει πρεπει να εισαι αντιεξουσιαστης ή κομουνιστης.

εγω ρε φιλε σε εβρισα??

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειμαι

Δημοσ.

Αρνητικα φερνει πολλα η λαθρομεταναστευση, αλλα δε φταιει ουτε ο λαθρομεταναστης ουτε εγω κι εσυ, αλλα αυτος που ειτε αδιαφορει, ειτε δεν μπορει, ειτε θελει να περασουν ετσι στο χαμο μεσα, χωρις χαρτια χωρις τιποτε.

Διοτι ενας λαθρομεταναστης, γινεται πολυ ευκολα αντικειμενο εκμεταλευσης απο τους αχαρακτηριστους (δεν μπορω να βρω λεξη ωστε να τους βρισω επαρκως), Ελληναρες που τους εχουν 15ωρα στα χωραφια πληρωνοντας τους 5 και 10 ευρω, και στοιβαζοντας τους ανα 10 και 20 σε καθε δωματιο παιρνοντας ενοικιο (οι ιδιοι) ενα ευρω τη μερα απο καθε ατομο.

Αρα η ιδια η λαθρομεταναστευση, φερνει κακα, ο καημενος ο λαθρομεταναστης (που εβλεπα ολο το χειμωνα μεσα στο κρυο, να περιμενει στη γεφυρα για ενα κομματι ψωμι στην κυριολεξια), αυτος δε φταιει σε τιποτε, που του εταξαν μια καλυτερη ζωη, και τον πεταξαν τελικα χωρις χαρτια και χωρις μελλον, να ζει χειροτερα και απο ενα σκυλι.

Δημοσ.
Να προσθεσω οτι οι ντοπιες σφαιρες σκοτωνουν με το ιδιο ποσοστο επιτυχιας...

Σ' ευχαριστώ φίλε μου που εντόπισες τον ρατσισμό που υποβόσκει στο post μου... :-(

Δεν κάνω διαχωρισμό σε ξένους και ντόπιους εγκληματίες. Θεωρώ όμως ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η σκούπα.

Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα και με στοιχεία της αστυνομίας τα περισσότερα ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από αλλοδαπούς.

Καταρχην κανενας ανθρωπος δεν ειναι λαθραιος!

Απο κει και περα, ποιος φταιει για την εγκληματικοτητα?

Πως του "σηκωνεται" καποιου και γινεται εγκληματιας?

Μάλλον πιο πολύ μου κάνεις εσύ για κομουνιστής... :P

Λαθραίος άνθρωπος μπορεί να μην υπάρχει, αλλά και το ρητό "όπου γης και πατρίς" δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.

Κάποιος που φεύγει από τη χώρα του και δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα που μεταναστεύει, λογικό είναι να στραφεί στο έγκλημα και στην παρανομία για να επιβιώσει. Οι αλλοδαποί που έχουν χαρτιά, έχουν συνήθως και δουλειά και δεν καταφεύγουν σε αξιόποινες πράξεις για να επιβιώσουν. Στη τελική ο Πακιστανός ο οποίος θα κλέψει στη χώρα του, πιθανώς και θα σαπίσει σε κάποια Πακιστανική φυλακή, (και μιλάμε για φυλακές όπου το μόνο σου δικαίωμα είναι να αναπνέεις κι αυτό υπό όρους), ενώ εδώ θα καταδικαστεί σε 1 χρόνο φυλάκιση και είτε θα απελαθεί για να επιστρέψει είτε θα εκτίσει την ποινή του και θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε...

Οι νόμιμοι αλλοδαποί θα πρέπει να μείνουν, γιατί τόσους μπορεί να ταΐσει και η χώρα. Οι υπόλοιποι πίσω. Μπορεί να είναι απάνθρωπο αυτό που λέω, αλλά η ανθρωπιά δεν είναι λέξη συνώνυμη του ανθρώπου.

Δημοσ.

Χαχαχα μη-ρατσιστής που μιλάει για σκούπες και ΛΑΘΡΟμετανάστες.Μου φτιάξατε τη μέρα,παραλίγο να πέσω από τη καρέκλα.

Δημοσ.
Χαχαχα μη-ρατσιστής που μιλάει για σκούπες και ΛΑΘΡΟμετανάστες.Μου φτιάξατε τη μέρα,παραλίγο να πέσω από τη καρέκλα.

Ανθρωπιστής με επιχειρήματα? :lol:

Μου έφτιαξες τη νύχτα, εκτός κι αν μόλις ξύπνησες...

PS Σκούπα στους εγκληματίες scooby doo, διάβασε plz καλύτερα...

Δημοσ.
Δε διαφωνω καθολου.

Απλα επειδη τους τελευταιους 300 ειναι σχετικα δυσκολο να τους διωξεις αμεσα, το εχω αναφερει πολλες φορες, τοσα χρονια ποσο δυσκολο ειναι για τους σωστους εργατες-φοιτητες-οικοδομους-υπαλληλους-ατομε που εχοουν γενικοτερα καποιο προβλημα που τους ωθει σε πορεια, να διωξουν απο μονοι τους 460 μπαχαλους;

Εδω δεν μπορει να τους ''διωξει'' η αστυνομια(αν οντως δε γινονται συλληψεις απο την αστυνομια λογω ανικανοτητας και οχι λογω προβοκατσιας), θα τους διωξει ο 20χρονος φοιτητης ή ο παππους με το μπαστουνι?? Θα υποκαταστησουμε την αστυνομια στο ρολο της, ακομα και να μπορουσαμε? (που δε μπορουμε)

Τοτε τι τους πληρωνουμε??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:11 ----------

Πως γινεται παντως σε καθε thread που ανοιγει να βγαινουν στη φορα ρατσιστικες αντιληψεις και οσοι λενε τα αυτονοητα, δηλαδη να υπαρξει ενα μετρο στην αστυνομοκρατια και να βγει η ''σκουπα'' για ολους τους αχρηστους που παρασιτουν μετα στην ΕΛ.ΑΣ, να υπαρχει εκπαιδευση και αξιοκρατια, να ''βομβαρδιζονται'' με γελοιοτητες του τυπου ''ο παππους που δινει τα λουλουδια στα ΜΑΤ'' η να πεταγεται η μπαλα στην εξεδρα και να αρχιζουν θεωριες περι μεταναστευσης και πρασινα αλογα...

Επι του θεματος εχει να πει κανεις τπτ??

Χρειαζεται η αστυνομια διαρθρωτικες αλλαγες, ναι η ου??

Χρειαζεται να πανε σπιτι τους ολοι οι τσομπανοι αρχισυνδικαλιστες της σαπιλας που βγαινουν στα καναλια και το μονο που εχουν καταφερει ειναι να μετατρεψουν την ΕΛ.ΑΣ σε ενα αντρο σιχαμαρας και αηδιας?

Πρεπει οι αστυνομικοι να εκπαιδευονται καλυτερα, ετσι ωστε να αποτρεπονται οσο το δυνατον περιστατικα σαν και αυτο που συζηταμε?

Πρεπει επιτελους να υπαρξει ''εκπαιδευση'' των αστυνομικων οργανων, ωστε να καταλαβουν ποια ειναι η θεση τους στην κοινωνια??

Πρεπει τελος παντων η αστυνομια να διοιξειται απο τσομπαναρεους, ή φταιν ολοι οι αλλοι και πρεπει αναγκαστικα να αλλαξει ολη η ελληνικη κοινωνια για να μην ενοχληθουν στον υπνο τους μερικα κωθωνια???

Δημοσ.
Σ' ευχαριστώ φίλε μου που εντόπισες τον ρατσισμό που υποβόσκει στο post μου... :-(

Δεν κάνω διαχωρισμό σε ξένους και ντόπιους εγκληματίες. Θεωρώ όμως ότι από κάπου πρέπει να ξεκινήσει η σκούπα.

Μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα και με στοιχεία της αστυνομίας τα περισσότερα ποινικά αδικήματα έχουν διαπραχθεί από αλλοδαπούς.

Μάλλον πιο πολύ μου κάνεις εσύ για κομουνιστής... :P

Λαθραίος άνθρωπος μπορεί να μην υπάρχει, αλλά και το ρητό "όπου γης και πατρίς" δεν μπορεί να ευδοκιμήσει.

Κάποιος που φεύγει από τη χώρα του και δεν βρίσκει δουλειά στη χώρα που μεταναστεύει, λογικό είναι να στραφεί στο έγκλημα και στην παρανομία για να επιβιώσει. Οι αλλοδαποί που έχουν χαρτιά, έχουν συνήθως και δουλειά και δεν καταφεύγουν σε αξιόποινες πράξεις για να επιβιώσουν. Στη τελική ο Πακιστανός ο οποίος θα κλέψει στη χώρα του, πιθανώς και θα σαπίσει σε κάποια Πακιστανική φυλακή, (και μιλάμε για φυλακές όπου το μόνο σου δικαίωμα είναι να αναπνέεις κι αυτό υπό όρους), ενώ εδώ θα καταδικαστεί σε 1 χρόνο φυλάκιση και είτε θα απελαθεί για να επιστρέψει είτε θα εκτίσει την ποινή του και θα συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε...

Οι νόμιμοι αλλοδαποί θα πρέπει να μείνουν, γιατί τόσους μπορεί να ταΐσει και η χώρα. Οι υπόλοιποι πίσω. Μπορεί να είναι απάνθρωπο αυτό που λέω, αλλά η ανθρωπιά δεν είναι λέξη συνώνυμη του ανθρώπου.

Τι να διαβάσω καλύτερα;Τη λέξη σκούπα την ακούω μόνο από παπούδες που αναπολούν τη χούντα,ακροδεξιούς ξυρισμένους χρυσαυγίτες που ακούνε Oi και Ska.A! Aυτός είναι ο Krypto the superdog κι όχι ο scooby-doo.

Δημοσ.

Τώρα σου κάθεται καλύτερα το νόημα που άλλαξα τη σειρά Krypto the superdog?

Το να χαρακτηρίσεις τον άλλο ρατσιστή είναι το εύκολο, το να καθήσεις να δεις τι πραγματικά εννοεί ο άλλος, μάλλον προϋποθέτει παραπάνω φαιά ουσία.

Μάθαμε τώρα όλοι, πετάμε ένα "ρατσιστής" και βγαίνουμε από πάνω.

Για τους μετανάστες που εργάζονται νόμιμα στη χώρα, είδες να γράφω τίποτα? Ανέφερα πουθενά σκούπα για όλους? Μάλλον κάποιοι φωνάζετε ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι στην Ελλάδα, αλλά όταν κάποιος λέει να εφαρμοστούν και για τους λαθρομετανάστες, τον βγάζουμε ρατσιστή για να φαινόμαστε και ηθικοί και καλοί στα μάτια των άλλων.

Διαβάσατε το πρώτο post που ήταν η αφορμή να ανοιχτεί το θέμα ή διαβάσατε τα τελευταία περί ΜΑΤ κλπ και λέτε τα δικά σας?

Διαβάσατε ότι οι τύποι που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς ήταν Ουκρανοί ή Ρώσοι μαφιόζοι? Ακούσατε πουθενά ότι ο τύπος που σκότωσε τον αστυνομικό σε ληστεία πριν από 1 μήνα περίπου ήτανΑλβανός? Ακούσατε για την κοπέλα που σκότωσαν στο Γερμανό, ότι ο εγκέφαλός ήταν Έλληνας και είχε στη "δουλεψή" του 6 Αλβανούς με τους οποίους έκανε τις ληστείες? Τον καρδιολόγο μάθατε ότι τον απήγαγαν Ρώσοι?Θυμάστε στα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου πόσοι αλλοδαποί έκαναν πλιάτσικο στα καταστήματα? Με αφορμή τους ηλίθιους με τις κουκούλες, βρήκαν ευκαιρία και όλοι οι υπόλοιποι και βουτούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους...

Σκούπα λοιπόν σε όσους έχουν παράνομα εισέλθει στη χώρα και μπαγλάρωμα στους εγχώριους τεμπελχανάδες που βρίσκουν δικαιολογία την ανικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. Σκούπα και στους διεφθαρμένους αστυνομικούς και σε όσους ξύνουν τα @@ τους, ενώ πληρώνονται από εμάς. Φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε στην ίδια τη χώρα μας με τις νεοφιλελεύθερες ιδέες κάποιων...

Δημοσ.
,ακροδεξιούς ξυρισμένους χρυσαυγίτες που ακούνε Oi και Ska.A!

Λιγα λογια για το Oi και το Ska. Ειναι μικρο το ποσοστο των φασιστοειδων μπαντων που δεν ειναι καν η εξαιρεση στο κανονα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...