Panos0685 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Γεια σας. Εχω connx adsl kai isdn και θελω να χρησιμοποιησω ασυρματο ρουτερ γιατι εχω το netmod στο υπογειο του σπιτιου μου και θελω να εχω ευκολα adsl σε ολο το σπιτι που ειναι διωροφο. 1)Η μητρικη μου ειναι Asus wi fi MX....ktl 2)Υπαρχει αξιοπιστο ρουτερ που να δινει σημα δυο οροφους πιο πανω?Πιο θα μου προτεινατε? 3)Πρεπει να παρω κ modem?(τωρα εχω της baudtec αυτο που δινει ο οτε) Ευχαριστω.
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δε μπορεις να εισαι ποτε σιγουρος αν θα παει το σημα πανω....... μπορεις να βαλεις αν αντεχεις το κοστος κανα-δυο APs........ ή καλωδιο utp αν εισαι κατω απο 90-100 μετρα
Panos0685 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αν δε σε κουραζω μπορεις να εξηγησεις λιγο τι ειναι τα APs?Κ τι πρεπει να κανω? Ειμαι κατω απο 100 μετρα?
100 010 00 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 AP=access point για να μεταφερεις το σημα σου ασυρματα, αν μπορεις ομως να περασεις καλωδιο utp με καποιο τροπο θα ειναι καλυτερα γιατι το ασυρματο εχει απωλειες στη ταχυτητα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 eite βαζεις adsl router και πετας το baudtec ειτε βαζεις ενα apla router = access point στο περιπου και κρατας το baudtec.το δευτερο ειναι λιγο πιο δυσκολο σε ρυθμισεις.απο εκει και περα το αν θα πιασει μεχρι πανω εξαρτατε και καλο θα ηταν να παρεις κανα ρουτερ απο κανα φιλο.αν ειναι το σπιτι παλιο και δεν εχει πολυ μπετο και σιδερο ισως να πιανει αλλα εχω παει και σε νεο σπιτι και επιανα οριακα εναν οροφο πανω και αυτο γυρω απο την σκαλα ενω στο δικο μου δινω 2 οροφους κατω αλλα καπως οριακα.γενικως 2 οροφοι ειναι δυσκολο να παιξουν και ισως θες ενδιαμεσα ενα repeater που πιανει το σημα το δυναμωνει και το ξαναστελνει.βεβεα αν παιζει καλωδιο ειναι οτι πιο φτηνο και σιγουρο.απο εκαι και περα μονο δοκιμη.μπορεις να παιξεις και με n πρωτοκολλο που ειναι πιο γρηγορο και φτανει πιο μακρια αλλα πιο μεγαλο το κοστος διοτι θες και καρτες n και ισως παλι να μην φτασει μεχρι εκει που θες.δανεισου απο κανα φιλο για δοκιμη
Panos0685 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ευχαριστω παιδια. Αν κανω τη γραμμη PSTN μηπως λυσω το προβλημα μου? Με PSTN λογικα δε θα εχω adsl και τηλ σε ολες τις πριζες? Το σπιτι ειναι καινουργιο.
100 010 00 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ναι αλλα θες διπλα router και να βγαζεις τα καλωδια απο το ενα οταν ανοιγεις το αλλο αλλιως θα τα διπλοτερματιζεις και θα κλειδωνεις στα μισα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεςν θα εχεις σε ολες τις πριζες μαζι απλα θα μπορεις να εχεις σε μια πριζα πιο κοντα εκει που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.