Periklitos25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλό review από την αγγλική guardian. http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2009/oct/11/games5 που με μια φράση τα λέει όλα΄:όταν μιλάμε για μπάλα μέσα στο γήπεδο ο νικητής είναι ξεκάθαρος...
polakis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Βίντεο τελικής retail έκδοσης, ακόμα πιο βελτιωμένο: [ame] [/ame] Σίγουρα πλεον θα του δώσω ευκαιρία, μετά την απογοήτευση του assisted στο φιφα10... Το προ και πάλι σε καλό δρόμο επιτέλους...Το προ2011 του χρόνου αναμένεται τέλειο πάντως γιατί φέτος μπαίνουν οι βάσεις όπως φαίνεται... Αύριο τελειώνει το εμπάργκο από Κονάμι και βγαίνουν όλες οι φωτό, βίντεο και review στην φόρα!
theomj23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παντως εγω απο φετος ηδη το βλεπω πολυ δυνατο το παιχνιδι.Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο προ που εχει φτιαχτει.Υστερει σε καποια σημεια απο το φιφα κυριως στο animation ιδιαιτερα πιστευω και γιατι δεν βελτιωθηκε τρανταχτα εκει αλλα και επιδη το φιφα εκανε τρομερη δουλια πανω σαυτο αλλα γενικοτερα στον τροπο με τον οποιο πεζεται το ποδοσφερο μεσα στο παιχνιδι για εμενα ειναι πιο ωραιο το προ.πιο random ,οι παικτες κινουνται πιο εξυπνα ,εχει απιστευτα γραφικα και το ΑΙ παντα ειναι κορυφεο.οχι οτι το φιφα δεν ειναι καλο αλλα το προ με εχει εκπληξει παρα πολυ φετος προς το καλυτερο
polakis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Συμφωνώ απόλυτα. Το pro είναι πιο random από το τραγικό κατ'εμέ assisted του fifa10 με το απόλυτο πλεονέκτημα του επιθετικού και τις 100% τέλειες πάσες υπό οποιαδήποτε συνθήκη! Τουλάχιστον, ενώ το προ έχει λίγο χειρότερα animation, είναι πιο random, οι αμυντικοί κλέβουν μπάλες κλπ... Το είπα και το ξαναλέω. Για φέτος προ2010 με φίλους για χαβαλέ και τουρνουά και fifa10 για manual/slow με σοβαρούς παίκτες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:04 ---------- Και το τελικό review (που είναι μετά από χρόνια θετικό) απο το pesfan: http://www.pesfan.com/news/8530135/First-Online-PES-2010-Review---PESFan.com-Exclusive/ Νομίζω είναι η πρώτη φορά μετά από 2-3 χρόνια που το pesfan δεν κράζει αλλά σχεδόν το αποθεώνει! Δείγμα θετικό δηλαδή. Ελπίζω να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Κι αν όχι φέτος, νομίζω ότι του χρόνου η μάχη μεταξύ φιφα11-προ2011 θα είναι κολασμένη...Ο ανταγωνισμός κάνει καλό σε εμάς τους gamers! Φέτος πάντως δεν θα βάλω το δισκάκι και θα το βγάλω μετά από 5 λεπτά όπως τα pes2008 και 2009...
The_Sheep Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 eurogamer review 7/10 "Next to PES 2009, it's still a big improvement all told, but next to FIFA, as it inevitably must be, it's still a poor second choice, losing out in terms of manoeuvrability, player movement and acceleration, simplicity and versatility in control, and - crucially - believability. Yes, you can do some weird things in FIFA 10 if you look them up, but that's nothing next to the baseline obscurantism of PES 2010, which still feels creaky and old-fashioned, despite its myriad improvements, which include more durable online netcode. That's before you get onto the traditional issues PES faces: that it has nowhere near as many licences, and that it's nowhere near as slickly composed or ambitious off the pitch. In the year EA expanded the Be A Pro concept to work across its entire range of modes, PES' Become A Legend feels more isolated than ever." δφσδφφφφφφφφφφφφφδ γφδσγξη λληξκηφσδα οισ δφξδσξφη δσξ δξφηδσξηγ φξγη ασξκγηφ γκασδηφ δξφη φγδκηγφδα γηγ φκφδηγ ακηγξκαηγ κξη ακφγηφα γηφδ γκφξη
polakis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 IGN review 8.7 http://uk.xbox360.ign.com/articles/103/1034918p1.html Αξιοπρεπέστατη βαθμολογία και νομίζω ρεαλιστική...Το 8.7 είναι ένα πολύ καλό σκορ για το pes φέτος! Στο fifa10 έβαλε 9.0 το IGN. Τουλάχιστον φέτος είναι αντικειμενικοί. Δεν πέρασαν τα όρια. Βελτιώθηκε το pro2010 σε σχέση με το 2009 αλλά είναι και πάλι λίγο πίσω από το φιφα10 σε θέμα ρεαλισμού. Σε διασκέδαση είναι άλλο το θέμα... Καλά το eurogamer το ξεφτίλισε. Είπαμε δεν είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι, αλλά όχι και ίδια βαθμολογία με το pes2009! Χαλαρώστε λίγο... Εγώ από αυτά που βλέπω από τα βίντεο είναι ότι το pes2010 είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το pes2009. Δεν είναι με τίποτα για ίδιο βαθμό με το 2009...
papahlamidas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 IGN review 8.7 http://uk.xbox360.ign.com/articles/103/1034918p1.html Αξιοπρεπέστατη βαθμολογία και νομίζω ρεαλιστική...Το 8.7 είναι ένα πολύ καλό σκορ για το pes φέτος! Στο fifa10 έβαλε 9.0 το IGN. Τουλάχιστον φέτος είναι αντικειμενικοί. Δεν πέρασαν τα όρια. Βελτιώθηκε το pro2010 σε σχέση με το 2009 αλλά είναι και πάλι λίγο πίσω από το φιφα10 σε θέμα ρεαλισμού. Σε διασκέδαση είναι άλλο το θέμα... Καλά το eurogamer το ξεφτίλισε. Είπαμε δεν είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι, αλλά όχι και ίδια βαθμολογία με το pes2009! Χαλαρώστε λίγο... Εγώ από αυτά που βλέπω από τα βίντεο είναι ότι το pes2010 είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το pes2009. Δεν είναι με τίποτα για ίδιο βαθμό με το 2009... Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι καλύτερο από το 2009 σε πολλά σημεία. Σίγουρα όμως όχι καλύτερο του Fifa ακόμα. Ετοιμάζεται patch για το Fifa σύντομα...
Periklitos25 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 IGN review 8.7 http://uk.xbox360.ign.com/articles/103/1034918p1.html Αξιοπρεπέστατη βαθμολογία και νομίζω ρεαλιστική...Το 8.7 είναι ένα πολύ καλό σκορ για το pes φέτος! Στο fifa10 έβαλε 9.0 το IGN. Τουλάχιστον φέτος είναι αντικειμενικοί. Δεν πέρασαν τα όρια. Βελτιώθηκε το pro2010 σε σχέση με το 2009 αλλά είναι και πάλι λίγο πίσω από το φιφα10 σε θέμα ρεαλισμού. Σε διασκέδαση είναι άλλο το θέμα... Καλά το eurogamer το ξεφτίλισε. Είπαμε δεν είναι το τέλειο ποδοσφαιράκι, αλλά όχι και ίδια βαθμολογία με το pes2009! Χαλαρώστε λίγο... Εγώ από αυτά που βλέπω από τα βίντεο είναι ότι το pes2010 είναι σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με το pes2009. Δεν είναι με τίποτα για ίδιο βαθμό με το 2009... Καλά αμα κάποιος παίρνει στα σοβαρά τα πληρωμένα reviews τότε είναι άξιος της μοίρας του. Όλα αυτά είναι διαφημηστικά ψευτοάρθα για τα προβατάκια που τα ακολουθούνε... Δεν θα πω παραπάνω αλλά όταν το ign έχει Graphics :PES 10 7.5 FIFA 10 8.5 όταν και ένας τυφλός βλέπει ότι σε αυτόν τον τομέα το PRO είναι πολύ καλύτερο τι να συζητάμε. Α! επίσης το εγκυρότατο IGN είχε δώσει στο PES 2008 9.2 νομίζω τυχαία βεβαια οι πινακίδες μες στα γήπεδα έγραφαν IGN......
VAssassin Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Στο graphics όμως περιλαμβάνει και τα animations, οπότε έχουν λογική οι βαθμολογίες. "When it's standing still it looks remarkable, but when it starts moving its PS2 heritage is all too obvious." ΥΓ. Ο θείος γιατί αργεί τόσο;;;
skanjos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Στο graphics όμως περιλαμβάνει και τα animations, οπότε έχουν λογική οι βαθμολογίες. "When it's standing still it looks remarkable, but when it starts moving its PS2 heritage is all too obvious." ΥΓ. Ο θείος γιατί αργεί τόσο;;; τα animations τι δουλιά έχουν στα γραφικά?.... απο μόνο του το dynamic light το διαλύει το φιφα10 σε αυτόν τον τομέα. σόρρι αλλα διαφωνώ κάθετα στον τομέα των γραφικών,αν είναι ενα στανταρ κομμάτι που είναι καλύτερο είναι εκει φέτος. ναι ρε θείο που είσαι,είναι και κάτω ο μαυρόγατος σήμερα και δεν μπορεσα να δω .....μάλλον παγιδέυτηκαν στα χιόνια πουθενά σε κάνα βουνό..... πσ1. μόνο για γέλιο έτσι που περιμένουμε [ame] [/ame]
VAssassin Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ναι, δεν διαφωνώ. Απλά, έτσι βαθμολογεί το ign. Crackovia rulez
polakis21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πάντως διαβάζω ολοένα και περισσότερα reviews και κανένα δεν ξεπερνάει το 7.5 μέσο όρο και ξενερώνω...Α ρε Κονάμι...
skanjos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πάντως διαβάζω ολοένα και περισσότερα reviews και κανένα δεν ξεπερνάει το 7.5 μέσο όρο και ξενερώνω...Α ρε Κονάμι... 8.7 απο ign.τι σε ενδιαφέρουν τα reviews?τα περισσότερα είναι και θέμα μάρκετιγκ που όπως και να το κάνουμε η ea δίνει περισσότερο χρήμα στο τομέα αυτόν(εδώ για το batman πλήρωσαν μέχρι και τους destructoid και πήγαν ξόδεψαν τα λεφτά σε καραμέλες σε funny video για να τους κοροιδέψουν....) το legend of dragoon πήρε 7.5 νομίζω στο gamespot αλλα είναι το αγαπημένο μου rpg μαζι με τα bof3/suikoden 2 ,παίζουμε τα παιχνίδια όχι τα σκορ,εγώ μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει και όσα αρνητικά είναι μόνο κόντρα στο φιφα και όχι στο pes2009(που άνετα το λες και λαδοτύρι).έτσι δουλέυουν οι εταιρίες πως να το κάνουμε.περιμένω να παίξω το final release για να πω την τελική μου άποψη.
anamenos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 8.7 απο ign.τι σε ενδιαφέρουν τα reviews?τα περισσότερα είναι και θέμα μάρκετιγκ που όπως και να το κάνουμε η ea δίνει περισσότερο χρήμα στο τομέα αυτόν(εδώ για το batman πλήρωσαν μέχρι και τους destructoid και πήγαν ξόδεψαν τα λεφτά σε καραμέλες σε funny video για να τους κοροιδέψουν....) το legend of dragoon πήρε 7.5 νομίζω στο gamespot αλλα είναι το αγαπημένο μου rpg μαζι με τα bof3/suikoden 2 ,παίζουμε τα παιχνίδια όχι τα σκορ,εγώ μόνο θετικά σχόλια έχω διαβάσει και όσα αρνητικά είναι μόνο κόντρα στο φιφα και όχι στο pes2009(που άνετα το λες και λαδοτύρι).έτσι δουλέυουν οι εταιρίες πως να το κάνουμε.περιμένω να παίξω το final release για να πω την τελική μου άποψη. δεν ισχύει αυτό που λές, το καιρό που ήταν πράγματι καλό το pro έπερνε και τις κριτικές που έπρεπε να πάρει. Εν έτει 2009 το FIFA10 όμως είναι πολλά σκαλιά καλύτερο από το αντίστοιχο pro και δεν μετράει marketing και λεφτά για την βαθμολόγηση...
vitoribo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 και δεν μετράει marketing και λεφτά για την βαθμολόγηση... Ναι οκ...Μα τι λες; Κάποιος σε προηγούμενο ποστ με το παραδειγμα του ign και το pes2009 τα είπε όλα. Όσον αφορά το παιχνίδι, ειλικρινά τα δίχτυα των τερμάτων και οι unlicensed ομάδες ποσώς με ενδιαφέρουν. To 2010 είναι πολύ καλό, προσφέροντας πλήρως αυτό που είναι το προ: satisfactional entertainment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.