Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2010* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως εγώ όταν ξεκίνησα να παίζω top player δεν είδα αυτά που λέτε.. Εκεί που σε χαμηλότερα επίπεδα όντως ο messi έπαιζε μόνος του ξαφνικά είδα πως δεν μπορούσα να περάσω με σπριντ πάρα πολλούς αμυντικούς.. (ωχ! πρέπει να παίξω με σύστημα!!)

Καμία σχέση το παιχνίδι όταν ανεβάσεις επίπεδο

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πέρσυ μπορεί να γινόταν, αλλά φέτος με τίποτα.

Μάλλον παίζουμε το 2009... :P

Πάντως εγώ όταν ξεκίνησα να παίζω top player δεν είδα αυτά που λέτε..

Σε Single Player επίπεδο τι να μιλήσουμε?

Παίξε Online και θα σου πω...

Αν αφήσουμε όμως και το Online και πιάσουμε το co-op, σήμερα έπαιξα με ένα φίλο.

Και μου έλεγε κοίτα Goal που μπαίνουν.

Τα μισά ήταν από χαζομάρα των παιχτών, λες και ήταν καθυστερημένοι.

Πάει να διώξει ο αμυντικός κοντά στην εστία, πάει πάνω του το τέρμα, έρχεται και ένας συμπαίχτης, σπρώχνει τον αμυντικό, κοντράρει στο τέρμα και μπαίνει αυτοgoal!

Δημοσ.

θα μπούν και χαζά γκολ φυσικό είναι,χτες έβγαλε μια σέντρα ο pedro (με 3πλο Ο)βρήκε η μπάλα στο τακουνάκι του αμυντικού και μπήκε γκολ,δεν μπαίνουν μόνο στο προ τέτοια γκολ..

αυτό που αναφέρεις μπορεί να έγινε μια φορά,τυχαίνει,δεν είναι τέλειο το παιχνίδι,αλλα αν η πλειοψηφία των γκολ σε ένα ματς σας είναι τέτοια τότε αυτό λέει πολλά για το παιχτικό επίπεδο σας(no offence).

Δημοσ.

Αν αφήσουμε όμως και το Online και πιάσουμε το co-op, σήμερα έπαιξα με ένα φίλο.

Και μου έλεγε κοίτα Goal που μπαίνουν.

Τα μισά ήταν από χαζομάρα των παιχτών, λες και ήταν καθυστερημένοι.

Πάει να διώξει ο αμυντικός κοντά στην εστία, πάει πάνω του το τέρμα, έρχεται και ένας συμπαίχτης, σπρώχνει τον αμυντικό, κοντράρει στο τέρμα και μπαίνει αυτοgoal!

Δε νομίζω να λέει κάποιος πως το παιχνίδι είναι τέλειο. Κι εγώ εκνευρίζομαι με κάποια πράγματα.

*οπως λες κι εσύ, κάποιες φορές κουτουλάνε παίκτες μεταξύ τους

*αργή απόκριση πάσας με αποτέλεσμα να πατάς δυο φορές και να χάνεις τη μπάλα

*κουλές αντιδράσεις αμυντικών

*σφυρίγματα διαιτητοbot που σου σπάνε τα νεύρα

*μη σφυρίγματα διαιτητοbot που σου σπάνε τα νεύρα

Και πάλι όμως το ευχαριστιέμαι και παίζοντας με την παρέα περνάμε καλά

Δημοσ.

@skanjos

Το έχω ξαναπεί ότι Pro ξέρω να παίζω καλό. Βασικά για μένα Pro ή ξέρεις και ακολουθείς τα κέφια και τη φαντασία σου, έχοντας ξεφύγει από το πως πρέπει να παίξεις ή δεν ξέρεις και απλά δίνεις βάση στα κουμπιά που θα πατήσεις προσπαθώντας να βάλεις Goal.

Δεν λέω ότι είναι διασκεδαστικό και δεν λέω ότι δεν είναι μπάλα.

Φανατικός του Pro είμαι!

Χθες όμως παραπάνω από τα μισά Goal ήταν σε στυλ Ιγουμενίτσας.

Το Co-Op παλεύεται, αλλά το Online ρε παιδιά?

Να σας πω και κάτι? Δεν θα έπρεπε όταν παίρνεις μικρές ομάδες να σου έδινε 4πλάισιους, ή 5πλάσιους+ πόντους, έτσι ώστε να παίζει κάποιος και με μικρές? Να αλλάζει καμιά πάσα ρε παιδί μου, μπας και έβγαζαν μερικοί το σελοτέιπ από το R1!

Δημοσ.

Καλά χωρίς παρεξήγηση, αλλά ακόμα με το pes2010 ασχολείστε? Το παιχνίδι είναι τραγικό από όλες τις απόψεις και είναι για παιδάκια...Έχει ξεπεραστεί από την ημέρα που βγήκε...

Δημοσ.
Καλά χωρίς παρεξήγηση, αλλά ακόμα με το pes2010 ασχολείστε? Το παιχνίδι είναι τραγικό από όλες τις απόψεις και είναι για παιδάκια...Έχει ξεπεραστεί από την ημέρα που βγήκε...

ε ναι το pes2010 είναι για παιδάκια ,ενω το fifa world cup που σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με 2 κουμπιά (πάσα ,σούτ) είναι καθαρά για ενήλικους.....και το φιφα 10 έλεγες εσύ ο ίδιος οτι ξεπεράστηκε, και?δεν θα παίξουμε μέχρι να βγούν τα καινούρια? παίξε εσύ το τέλειο μουφίφα και άσε εμάς να παίζουμε το "για παιδάκια" προ.

Δημοσ.
,ενω το fifa world cup που σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με 2 κουμπιά (πάσα ,σούτ)

Τι?:lol::lol::lol::lol::lol::lol: No really,what?:shock: Αιντε και εις ανωτερα.Φοβαμαι πραγματικα οταν σφιξουν οι ζεστες τι θ'ακουσουμε.

Δημοσ.
ε ναι το pes2010 είναι για παιδάκια ,ενω το fifa world cup που σου δίνει την δυνατότητα να παίξεις με 2 κουμπιά (πάσα ,σούτ) είναι καθαρά για ενήλικους.....και το φιφα 10 έλεγες εσύ ο ίδιος οτι ξεπεράστηκε, και?δεν θα παίξουμε μέχρι να βγούν τα καινούρια? παίξε εσύ το τέλειο μουφίφα και άσε εμάς να παίζουμε το "για παιδάκια" προ.

Καλα ρε κολλημενε και εσυ...ειλικρινα πιστευεις αυτα που λες? Οπως ειπε το παιδι, μαλλον η ζεστες κτυπησαν για καλα..η απλα τρελλαθηκαμε απο την κριση που περναει η χωρα.

Ρε φιλε, δηλαδη, επειδη η ΕΑ εβαλε αυτο για τους αρχαριους, για να πιαςει ακομη περισσοτερο client base εσυ θεωρεις οτι ειναι για σενα φτιαγμενο? Εσυ διαλεγεις, οπως και εγω διαλεγω να παιζω μανυαλ με φιλους ονλινε, η σεμι ονλινε. Ποτε ουτε καν δοκιμασα τα 2 κουμπια. Αλλα ξερεις κατι, αυτο επιτελους το καναν, επειδη εκει που εχω 4 ατομα σπιτι μου , και ο ενας ειναι εντελως αχρηστος, ουτε μια πασα δεν μπορει να κανει, επειδη απλα τα κουμπια ειναι περιπλοκα...ναι υπαρχουν και ατομα που δεν μπορουν να χειριστουν τοσα πολλα σε τοση λιγη ωρα . Πες οτι δεν εχει παιξει ποτε, και θελεις ενα τεταρτο να παιξει, τοτε πες μου, αυτα τα 2 κουμπια δεν θα ηταν απλα τελεια να εχεις την επιλογη ωστε να παιξει και αυτος ??

Αν θα κραζεις το φιφα με αυτην την λογικη, τοτε φιλε μου εσυ εισαι απλα ενας ΠΡΟ κολλημενος φαν και τιποτα παραπανω, και βασικα ασχετος στο θεμα του ποδοσφαιρακι στην κονσολα. θα το πω αλλα μαλλον θα το παρεις στραβα.

Παντα φιλικα. με μια μικρη επιθεση φυσικα.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει ρε π@υστη το FIFA πάλι?

Εμείς εδώ Pro παίζουμε και γι' αυτό μιλάμε!

Έλεος!

ωραια, αν ειναι ετσι, τοτε γιατι αναφερνετε το φιφα world cup???? αυτο αναρωτιεμε και εγω.

Δημοσ.

Κακός όποιος το αναφέρει...!!!

Δεν σημαίνει δεν είναι καλό το Pro δοκιμάζουμε FIFA!

Δηλαδή δεν είναι καλό το Resident Evil, δοκιμάζω το Ace Combat?

Άσχετα παιχνίδια είναι μεταξύ τους ρε παιδιά το Pro και το FIFA, γιατί τα μπλέκετε συνέχεια, μάλιστα εκεί που δεν χρειάζεται.

Να ανοίξει κάποιο Thread "VS" να το καταλάβω.

Ειδικά σε όσους άρεσε το FIFA World Cup Demο πραγματικά απορώ. Όχι! Πραγματικά απορώ! Το FIFA10 Demo, ήταν καλό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ειδικά σε όσους άρεσε το FIFA World Cup Demο πραγματικά απορώ. Όχι! Πραγματικά απορώ! Το FIFA10 Demo, ήταν καλό.

Πολυ ανωτερο το World Cup απο το fifa10 σε gameplay.

Δημοσ.

εγω διαβαζα μεχρι ενα σημειο, επειδη με ενδιαφερει και μενα το προ 2011. Αλλα, εκει που διαβαζω, βλεπω κομμεντς, για το Fifa World που , εχει αποδειχτει σαν το καλυτερο ποδοσφαιρακι που υπαρχει σημερα, και ο αλλος μιλαει για τα κουμπια του φιφα. Και οτι ειναι κατωτερο απο το προ 10 Τι να πω? Να μην απαντησω? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...