Chrisxxx Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τελικο μου συμπέρασμα οτι γι'αυτον που θα βγει για καφε 1-2-3 φορες τη βδομαδα για 2ωριτσες τουλαχιστον 3 - 3.5 ευρω δεν πολλα. Για αυτους που εχουν τον καφε στην καθημερινοτητα τους φοιτητες και λοιποι ρεμπελοι 3.5 ευρω φανταζουν πολλά αλλά ας αλλάξουν χόμπι αν τους ενοχλει τόσο..
firewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι στο καλό... Διαλήψεις έχω; Νόμιζα ότι κάτι είχα γράψει σε αυτό το θέμα. Κάπου αλλού θα το "κόλλησα" και ψάχνομαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μα καλά!!! Μποϋκοτάζ στον φραπέ??? δεν κάνουμε μποϋκοτάζ στον φραπέ αλλά στις καφετέριες... εσύ αν θες πιες 5 λίτρα στο σπίτι σου...
deminho11 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεν κάνουμε μποϋκοτάζ στον φραπέ αλλά στις καφετέριες... εσύ αν θες πιες 5 λίτρα στο σπίτι σου... Oυυυυυυυυυυυυυ 666 ουυυυυυυυυυυυ Ιερόσυλοι όλοι!!!!:p:p
Typhoon Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Mια μικρή πληροφορία.Ο ιταλικός κρύος καφές μέσα στο κέντρο στην Βόννη έχει 4,70.3,50 έχει στο πιο χάλι καφενεδάκι που πας και το παραγγέλνεις μόνος σου. Κεντρικά πάλι. Κοίτα στη Βόννη δεν έτυχε να πάω, αλλά στο Μόναχο, το οποίο είναι με διαφορά η πιο ακριβή πόλη στη Γερμανία οι τιμές είναι οι μισές από αυτές που λες σχεδόν.
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Mια μικρή πληροφορία.Ο ιταλικός κρύος καφές μέσα στο κέντρο στην Βόννη έχει 4,70.3,50 έχει στο πιο χάλι καφενεδάκι που πας και το παραγγέλνεις μόνος σου. Κεντρικά πάλι. Κοίτα στη Βόννη δεν έτυχε να πάω, αλλά στο Μόναχο, το οποίο είναι με διαφορά η πιο ακριβή πόλη στη Γερμανία οι τιμές είναι οι μισές από αυτές που λες σχεδόν. Screenshots or doesn't happen either ελληνικος καφες, μιας και μιλαμε για καφεδες
palawiaris Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αφού δεν με πιστεύεις http://gourmetguide.com/bonner_brasserie/size=0;image=darkroom4.jpg αυτό είναι ένα συνηθισμένο τυπικό καφέ στο κέντρο της Βόννης που στα ελληνικά δεδομένα θα ήταν ένα ζαχαροπλαστείο. Και εδώ ο τιμοκατάλογός τους.Ο ιταλικός κρύος καφές 4,80.Άλλο κρύο καφέ δεν έχουν,αναγκαστικά θα πιεις αφτή την αηδία http://gourmetguide.com/bonner_brasserie/page=drinks_page;menu_page=536 Ή μήπως μες στο καλοκαίρι θα πας για ένα ζεστό τσάι ή ζεστό καφέ για να βγει πιο φτηνά; Άμα πάλι δεν πιστεύεις θα βγάλω και φωτογραφίες με κινητό να δεις
Finn Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όταν μάθει ο κόσμος να πίνει σαν άνθρωπος και όχι σαν Σαλονικιός (ήτοι, ένα ποτήρι φραπέ το 4ωρο) τότε οι καφετέριες ίσως δεν τροποποιούσαν την τιμή του καφέ στο ποσό που θα κέρδιζε σε ένα 4ωρο από όσους θα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι. Μη βγάζεις κόμπλεξ ρε Lucifer. Και στην Αθήνα που ήμουν πάλι κανα 2ωράκι τρώει ο κόσμος στα καφέ,και στα Χανιά που σπούδαζα το ίδιο. Το 4ωρο είναι που αναφέρεις είναι απλά υπερβολικό.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 [nerd mode on] Screenshots or either doesn't happen fixed [nerd mode off]
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Χμ... το either μπηκε ως εκφραση "κανενα απο τα 2". Ειναι σωστο να μπει πριν; Εκει που το εβαλες wash λογικα δε σημαινει "ή αλλιως" ;
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 εκεί που το είχες, σημαίνει "επίσης" (εκεί που το έβαλα, ως επιθετικό προσδιορισμό δλδ, σημαίνει "κανένα από τα δυό") * "or neither happens" MiltoZ, ναι, αλλά για λόγους έμφασης, μπορούμε να το αφήσουμε με αρνητική πρόταση όπως το έκανε ο pournaras - αρκεί ν' αλλάξει η σύνταξη του either, βεβαίως
BLISS Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μποϋκοτάζζζ κανω εδω και χρονια, δε χρειαζομαι ντιρεκτιβες και μαλιστα ημερησιας ισχυος. Αν χρειαστει να παω, φευγω παντα με την αισθηση οτι με εκλεψαν. Αλλα αν ειναι να μου πιασει τον κωλο ο καφετζης θελω να το κανει γερα, να το κανει με στυλ και μετα'μουσικης. Εδω λοιπον, θα τον πιεις... με 8,5ε τουλαχιστον (τον πηγαν στα 10 νομιζω? εχω καιρο να παω) και με βιολια να σου παιζουν (κατα προτιμηση) το Por una Cabeza (+5ε) http://www.caffeflorian.com/ http://en.wikipedia.org/wiki/Caffe_Florian Το ταληρακι ΔΕΝ το κολλαμε στο μετωπο του βιολιτζη! χχχχχχχρρρρφφφφφ....
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 και με βιολια να σου παιζουν (κατα προτιμηση) το Por una Cabeza (+5ε) Το ταληρακι ΔΕΝ το κολλαμε στο μετωπο του βιολιτζη! χχχχχχχρρρρφφφφφ.... κι όμως....για να τιμήσει κανείς τον τίτλο, έτσι θα έπρεπε...
Evgenios1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Με τετιον καιρο που εχει εδω στην Αθηνα.. δε το βλεπω το μποϋκοταζ Να πω την αληθεια μου,αυριο δε θα παω στο θησειο, θα παω πειραια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.