Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μη βγάζεις κόμπλεξ ρε Lucifer.Και στην Αθήνα που ήμουν πάλι κανα 2ωράκι τρώει ο κόσμος στα καφέ,και στα Χανιά που σπούδαζα το ίδιο. Το 4ωρο είναι που αναφέρεις είναι απλά υπερβολικό. Δε το λέω με κακοήθεια, το αναφέρω σαν πολιτιστικό χαρακτηριστικό. Πως λέμε "δουλεύει σα Γερμανός", "σαπίζει σα χίπης", "οδηγεί σαν Ιταλός", "πεινάει σαν π**στης"; Τέτοια φάση.
Teaser Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όταν μάθει ο κόσμος να πίνει σαν άνθρωπος και όχι σαν Σαλονικιός (ήτοι, ένα ποτήρι φραπέ το 4ωρο) τότε οι καφετέριες ίσως... Αν αυτό δεν είναι κακοήθεια τότε τι είναι? Λέμε "δουλεύει σαν Γερμανός" και όχι "δεν δουλεύει σαν άνθρωπος αλλά σαν Γερμανός". Αλλιώς το πολιτιστικό χαρακτηριστικό γίνεται κακοήθεια. ΥΓ περιμένουμε απάντηση στον ύμνο εις την ελευθερία.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Οι Σαλονικείς έχουν συνδεθεί με μια εικόνα "αράγματος" και "χαλλλαρότητας". Αυτό, δεν είναι κακό. Στην Ελληνική γλώσσα υπάρχει η φράση "_____ (ρήμα) σαν άνθρωπος" που σημαίνει, συνήθως, κάνε κάτι με τον ευρέως αποδεκτό και συνηθισμένο τρόπο. Αν τώρα ντε και καλά πρέπει να βγω κακός, εντάξει, θα ζήσω. Και θα τα δω τα θρεντ, ως τώρα έλυνα ντουλάπες και έφτιαχνα κούτες, σόρρυ.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Sοmething is rοtten in the state οf Denmark...
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εντάξει, δε μου έλειψε κι όλας η Σαλονίκη, αλλά έχω μαλ(θ)ακώσει =ρ
Teaser Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Οι Σαλονικείς... Εκαλύφθην. Είπαμε όχι και να αφήσεις το σπίτι...καλά έκανες.
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εγώ τον καφέ μου τον σαββατιάτικο πάντως δεν τον χάνω
freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σήμερα δεν ήπια ούτε ένα καφέ, θα τους πιώ όλους μαζεμένους αύριο και μάλιστα στο ντα κάπο και στο ζόναρς και αραχτός 5 ώρες σταυροπόδι και θα τους ρουφάω κιόλας τους καφέδες σλούρρρρπππππ. Μποικοτάζ στο μποικοτάζ.
million_voices Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σήμερα δεν ήπια ούτε ένα καφέ, θα τους πιώ όλους μαζεμένους αύριο και μάλιστα στο ντα κάπο και στο ζόναρς και αραχτός 5 ώρες σταυροπόδι και θα τους ρουφάω κιόλας τους καφέδες σλούρρρρπππππ. Μποικοτάζ στο μποικοτάζ. thats the spirit φραποm8:-D
deminho11 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σήμερα δεν ήπια ούτε ένα καφέ, θα τους πιώ όλους μαζεμένους αύριο και μάλιστα στο ντα κάπο και στο ζόναρς και αραχτός 5 ώρες σταυροπόδι και θα τους ρουφάω κιόλας τους καφέδες σλούρρρρπππππ. Μποικοτάζ στο μποικοτάζ. +10000 Aδερφέ!!!!! *Ερώτηση.... Τίνος ιδέα ήταν το μποϊκοτάζ???
million_voices Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 +10000 Aδερφέ!!!!! *Ερώτηση.... Τίνος ιδέα ήταν το μποϊκοτάζ??? καποιου επαναστατη του ενος λεπτου
klainmaingr Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 xAaAXaxAXaxAXaxAXAXa Αν εξαιρέσεις το καπέλο είσαι μεσα!!! Ρε αθεόφοβε την ρακέτα απο το μσν'μ την τσίμπησες; Λοιπόν.. Να ανακοινώσω οτι εγώ το έκανα το μπουκοτάζ μου σήμερα.. Πίνω τον δεύτερο καφέ ΟΧΙ σε μαγαζί Αρκετά όμως....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.