washcloud Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ...σε λίγο θα έρχονται οι καφετζήδες από τα σπίτια, και θα ζητάνε λεφτά σαν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά...
pournaras Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Κανοντας λιγο το δικηγορο του διαβολου (τους 2 δικους μας εδω δηλαδη ), δεν ειδα καπου να ξεκινησε κανενας μαγαζατορας να κλαιγεται απο μονος του. Αυτο ξεκινησε, αφου αποφασιστηκε οτι ο καφες ειναι ακριβος και αρχισαν οι προσπαθειες μποϋκοταζ. Λογικο ειναι πιστευω καθε επιχειρηματιας να προσπαθησει να προστατεψει το κυρος και την επιχειρηση του. Το ποσα βγαζει στην τελικη δικαιωμα του, αλλα εμεις παμε να του υποδειξουμε οτι ειναι ακριβος, σε σχεση με το κοστος σε σχεση με την ευρωπη κλπ κλπ. Δεν πηγαμε ποτε να υποδειξουμε την ακριβεια στα ρουχα, στα παπουτσια, στην βενζινη, στο νερο του περιπτερου (50 λεπτα απο 50 δραχμες), και σε πολλα αλλα, και δεν μας νοιαζει για το ποσα λεφτα καθαριζουν αυτοι. Αλλα για την καφετερια, που εχουμε παθει εθισμο και θελουμε να παμε εκει και να κατσουμε το μισο της ζωης μας, εχουμε λογο, στην τιμη, στο χρωμα, στα επιπλα, στον σερβιτορο, στις ομπρελες, στις σομπες, στη μουσικη, εχουμε αποψη για ολα, και δεν φτανει που την εχουμε, αν εχουμε και ελαφρα γνωστο καποιον του καταστηματος την επιβαλλουμε κιολας με υφος 100 καρδιναλιων, οτι το κανουμε για το καλο του, να τραβηξει κοσμο μωρε παιδακι μου.
PCharon Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Προσωπικά δε με καίει τίποτα από όλα αυτά (αν και σε λίγη ώρα θα κατέβω Θησείο για καφέ ) απλά σχολίασα αυτά που παρέθεσαν στο σύνδεσμο. Μακάρι ο καθένας να βγάζει όσα πρέπει και να πηγαίνει καλά η επιχείρησή του για να υπάρχουν και δουλειές για τον κόσμο. Τώρα αν κάτι είναι ακριβό κτλ, τουλάχιστον προσωπικά κάνω τις επιλογές μου αναλόγως την τσέπη μου. Υ.Γ. Τα "κλαψ" και τα "κλουψ" πάντως δεν τα δέχομαι από κανέναν. Όχι να μας πει πως πρέπει να το ακριβύνει κι άλλο ή να του πληρώνουμε το βε-σε, έλεος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.