diaol Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδες καλησπερα.Εχω το εξης προβληματακι..... Σημερα οπως καθομουνα στον υπολογιστη μου,ξαφνικα κατω δεξια μου αναβοσβηνε το μυνημα "συνδεθηκε υποδοχη" και ξαφνικα "αποσυνδεθηκε μια υποδοχη". τρομαξα και του εκανα μια επανεκιννηση. αφου ανοιξε μετα δεν ειχα ηχο καθολου.μετα απο πολλες προσπαθειες,του εκανα φορματ. και αφου ηρθε η ωρα να του περασω τους οδηγους,παλι τα ιδια. τι γινεται ρε παιδες????? μητρικη μια Gigabyte GA-73VM-S2 και επισης μολις παω να εγκαταστησω τον οδηγο μου λεει "εγκατασταση του προγραμματος οδηγησης συσκευης ηχου της Realtec αποτυχια"
nukem111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εχεις συνδεδεμενη καποια usb/e-sata συσκευη? Τι Παραθυρια εχεις? Για το προγραμμα του ηχου, βαλε μονο τους drivers.
diaol Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 εχω usb συνδεδεμενες πανω,γεματο ειναι.Eχω windows xp . και τον ηχο μονο τους drivers παω να βαλω και δεν μου τους δεχεται λεει αποτυχια 0X0000227 error realtec
nukem111 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Υποθετω οτι δεν εχεις το SP3. Κατεβασε το, εγκατεστησε το και εχει τους drivers για την καρτα ηχου, και διορθωνει το σφαλμα αυτο. Για το αλλο προβλημα,αφου στο εμφανιζει ενω εχεις φουλαρει ολες τις usb συσκευες, καποια θυρα μια δινει-μια δεν δινει ρευμα και το κανει. Εχεις κανενα usb hub επανω? Αν ναι, τι εχεις συνδεδεμενο πανω στο hub?
diaol Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αδερφε εκανα φορματ και δεν μου δεχεται καν τους οδηγους .....
pcos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αν δεν δέχεται οδηγούς τότε τα παίξε η on-board sound card. βάλε μια PCI sound card η απλά άλλαξε M/B
nukem111 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 αν δεν δέχεται οδηγούς τότε τα παίξε η on-board sound card. βάλε μια PCI sound card η απλά άλλαξε M/B Πιο απλο ειναι να βαλει μια PCI καρτα ηχου παρα να αλλαξει την μητρικη!
Eluminator_91 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Κι εμενα μου βγαζει αυτο το μηνυμα αλλα σε αλλη motherboard (gigabyte g31m s2l)..με την διαφορα οτι εγω εχω ηχο κανονικοτατα οποτε δν του εδωσα και ιδιαιτερη σημασια..ή μηπως λετε καλυτερα να το ψαξω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.