MiltoZ Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ελεος..... τοσα πραματα εχει κανει αυτος (Βασιλάκος) μεχρι και στη συνταξει του λεξικου ηταν μεσα. ητο ανανγκη να βαπτιστει προεδρος ? κριμα και τον συμπαθουσα10 "ου" στον Βασιλάκο Στείλ' του τις ευχές του προέδρου για να μάθει άλλη φορά...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τον είχα πετύχει και εγώ στην τηλεόραση το Βασιλάκο τον "πρόεδρο" αχχαχαχαχαχααχα!!!! Ο πρόεδρός μας! τι καραγκιοζικίλι... Είμαι ο πρόεδρος χρηστών internet που δεν θεωρούν τον Βασιλάκο πρόεδρο χρηστών internet.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Είμαι ο πρόεδρος χρηστών internet που δεν θεωρούν τον Βασιλάκο πρόεδρο χρηστών internet. too late for that, σε έχουν προλάβει αρκετοί
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 too late for that, σε έχουν προλάβει αρκετοί Μπά; για δείξε μου.... Εγώ το είπα πρώτος και όποιος το λέει πρώτος, είναι. Τουλάχιστον σε αυτό το thread. Είμαι ο Πρόεδρος χρηστών internet που δεν θεωρούν τον Βασιλάκο Πρόεδρο χρηστών internet σε αυτό το thread και σε όποιο άλλο thread δημιουργηθεί από δώ και πέρα. Ό,τι πεις ένα παραπάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 φαντάσου πόσοι θα το έχουν σε άλλα fora/blogs/sites
firewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το insomnia έχει πρόεδρο; Μήπως να γίνει ένα poll; Οι ενδιαφερόμενοι ας δηλώσουν συμμετοχή και να γίνει το poll.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 well, λογικά ο πρόεδρος έχει κόκκινα γράμματα...
firewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μην μπερδεύουμε τα προεδρεία με την ιδιοκτησία... :-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 σε συγκεκριμένες περιπτώσεις είναι το ίδιο πράγμα...
nikosBruin Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το θέμα δεν είναι τόσο τρομερό όσο νομίζετε. Η ΕΕΧΙ δημιουργήθηκε το 1993 ως σύλλογος, και πολλοί από τα πρώτα μέλη ήταν μεταπτυχιακοί από τις ΗΠΑ. Τότε ουσιαστικά δεν υπήρχε ιντερνέτ στην Ελλάδα, μόνο τα πανεπιστήμια είχαν δικτυωθεί. Μάλιστα κάποια λίγα ΑΕΙ είχαν modem για τους έξω, και ένας από τους σκοπούς της ΕΕΧΙ ήταν να έχουν πρόσβαση στα πανεπιστήμιά τους στις ΗΠΑ όσοι μεταπτυχιακοί ερχόταν για διακοπές κλπ. Ουσιαστικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν "Έλληνες Χρήστες Ιντερνέτ", ούτε καν το web υπήρχε, ούτε φαντάζονταν κανείς τι θα γινόταν το 2010. Βέβαια, 16 χρόνια μετά δεν έχει πλέον νόημα ο τίτλος "Ένωση Χρηστών Ιντερνέτ". Όμως είναι απλώς ένας σύλλογος που επιβίωσε τόσα χρόνια, δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε καπαρώθηκε το όνομα με πονηρό σκοπό εκ' των υστέρων... (Να σημειώσω ότι ούτε έχω ούτε είχα ποτέ σχέση με την ΕΕΧΙ. Απλώς έτυχε να γνωρίζω τότε κάποια από τα ιδρυτικά μέλη. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται σήμερα...)
pournaras Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το θέμα δεν είναι τόσο τρομερό όσο νομίζετε. Η ΕΕΧΙ δημιουργήθηκε το 1993 ως σύλλογος, και πολλοί από τα πρώτα μέλη ήταν μεταπτυχιακοί από τις ΗΠΑ. Τότε ουσιαστικά δεν υπήρχε ιντερνέτ στην Ελλάδα, μόνο τα πανεπιστήμια είχαν δικτυωθεί. Μάλιστα κάποια λίγα ΑΕΙ είχαν modem για τους έξω, και ένας από τους σκοπούς της ΕΕΧΙ ήταν να έχουν πρόσβαση στα πανεπιστήμιά τους στις ΗΠΑ όσοι μεταπτυχιακοί ερχόταν για διακοπές κλπ. Ουσιαστικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν "Έλληνες Χρήστες Ιντερνέτ", ούτε καν το web υπήρχε, ούτε φαντάζονταν κανείς τι θα γινόταν το 2010. Βέβαια, 16 χρόνια μετά δεν έχει πλέον νόημα ο τίτλος "Ένωση Χρηστών Ιντερνέτ". Όμως είναι απλώς ένας σύλλογος που επιβίωσε τόσα χρόνια, δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε καπαρώθηκε το όνομα με πονηρό σκοπό εκ' των υστέρων... (Να σημειώσω ότι ούτε έχω ούτε είχα ποτέ σχέση με την ΕΕΧΙ. Απλώς έτυχε να γνωρίζω τότε κάποια από τα ιδρυτικά μέλη. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται σήμερα...) Ενα πραγμα θα σου πω. Δεν υπαρχει συλλογος στην ελλαδα, που να μην εχει παρει εστω και μια φορα επιδοτηση απο το κρατος (για το οτιδηποτε, ακομη και για χαρτια υγειας στις τουαλετες).
nikosBruin Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ενα πραγμα θα σου πω. Δεν υπαρχει συλλογος στην ελλαδα, που να μην εχει παρει εστω και μια φορα επιδοτηση απο το κρατος (για το οτιδηποτε, ακομη και για χαρτια υγειας στις τουαλετες). Δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό. Πες ότι φτιάχνουμε ένα σύλλογο εθελοντών με σκοπό να καθαρίζουμε το καλοκαίρι την παραλία του χωριού μας. Γιατί να μην μας δώσει το κράτος ως επιδότηση τις σακούλες σκουπιδιών, τα καλάθια και τις σκούπες; Βέβαια καταλαβαίνω τι μου λες, και πραγματικά γίνονται δυστυχώς πολλές ρέμουλες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι σύλλογοι που κάνουν καλά πράγματα. (Δεν γνωρίζω αν η ΕΕΧΙ είναι ένας από αυτούς ή όχι, γενικά μιλάω).
pournaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δεν είναι αναγκαστικά κακό αυτό. Πες ότι φτιάχνουμε ένα σύλλογο εθελοντών με σκοπό να καθαρίζουμε το καλοκαίρι την παραλία του χωριού μας. Γιατί να μην μας δώσει το κράτος ως επιδότηση τις σακούλες σκουπιδιών, τα καλάθια και τις σκούπες; Βέβαια καταλαβαίνω τι μου λες, και πραγματικά γίνονται δυστυχώς πολλές ρέμουλες, αλλά υπάρχουν και κάποιοι σύλλογοι που κάνουν καλά πράγματα. (Δεν γνωρίζω αν η ΕΕΧΙ είναι ένας από αυτούς ή όχι, γενικά μιλάω). Οχι βεβαια δεν ειπα οτι ειναι κακο για πολλους συλλογους να επιδοτηθουν, αναλογα βεβαια για το τι κανουν. Παντως περα απο ολο αυτο το ντορο, δε βρισκω και κατι το πολυ μεμπτο πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Για ολα υπαρχουν ενωσεις και συλογοι και οργανωσεις, σε πολλα ειμαστε μελη σε αλλα οχι. Το οτι ομως δεν ειμαι σε καποιο μελος, δε σημαινει οτι δεν πρεπει και να υφισταται. Υπαρχει πχ, ενωση ενοικιαστων οι οποιοι δεν νομιζω να ειναι τοσα πολλα μελη οσοι και οι ενικοιαστες σε ολη την ελλαδα. Αυτοι ομως δεν παυουν να εκπροσωπουν τους ενοικιαστες, μιλωντας "εμεις" Το ιδιο οι ιδιοκτητες ακινητων, το ιδιοι οι ενοικιαστες επαγγελματικτης στεγης, το ιδιο οι φιλοι του Α αυτοκινητου του Β και παει λεγοντας.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Με τη διαφορά οτι στα παράθυρα ο εν λόγω κύριος δεν εμφανίζεται ως Πρόεδρος του συλλόγου "Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet" αλλά ως Πρόεδρος χρηστών internet. Ο Πρόεδρός μας. Ο δικός μας Πρόεδρος.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το insomnia έχει πρόεδρο; έλα! ποιος; ποιος με φώναξε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.