Προς το περιεχόμενο

Πολλοί πρόεδροι δεν έχουν μαζευτεί;

lefi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το προβλημα σου ειναι ο προεδρος χρηστων Ιντερνετ, τον οποιο φαινεται οτι δεν συμπαθεις και τοσο, η γενικα οι προεδροι ?

Γενικά οι πρόεδροι, απλά έφερα ένα παράδειγμα για δείξω το γελοίον του πράγματος.

Το θέμα δεν είναι τόσο τρομερό όσο νομίζετε.

Η ΕΕΧΙ δημιουργήθηκε το 1993 ως σύλλογος, και πολλοί από τα πρώτα μέλη ήταν μεταπτυχιακοί από τις ΗΠΑ. Τότε ουσιαστικά δεν υπήρχε ιντερνέτ στην Ελλάδα, μόνο τα πανεπιστήμια είχαν δικτυωθεί. Μάλιστα κάποια λίγα ΑΕΙ είχαν modem για τους έξω, και ένας από τους σκοπούς της ΕΕΧΙ ήταν να έχουν πρόσβαση στα πανεπιστήμιά τους στις ΗΠΑ όσοι μεταπτυχιακοί ερχόταν για διακοπές κλπ. Ουσιαστικά εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν "Έλληνες Χρήστες Ιντερνέτ", ούτε καν το web υπήρχε, ούτε φαντάζονταν κανείς τι θα γινόταν το 2010.

Βέβαια, 16 χρόνια μετά δεν έχει πλέον νόημα ο τίτλος "Ένωση Χρηστών Ιντερνέτ". Όμως είναι απλώς ένας σύλλογος που επιβίωσε τόσα χρόνια, δεν είναι κάτι περίεργο, ούτε καπαρώθηκε το όνομα με πονηρό σκοπό εκ' των υστέρων...

(Να σημειώσω ότι ούτε έχω ούτε είχα ποτέ σχέση με την ΕΕΧΙ. Απλώς έτυχε να γνωρίζω τότε κάποια από τα ιδρυτικά μέλη. Δεν έχω ιδέα τι γίνεται σήμερα...)

Σέβομαι την ιστορία του συλλόγου, έχω όμως e-mail από το ΤΕΙ έχω δεκτεί δεκάδες spam (που σημαίνει όποιος ψάχνει βρίσκει) και ούτε 1 e-mail για αυτό το σύλλογο. Ωραίο είναι να εκπεταλευόμαστε της καταστάσεις όταν μπορούμε αλλά όταν δεν σεβόμαστε το κοινωνικό σύνολο εε συνήθως αυτό αντιδράει.

Άλλάζοντας κλίμα προτείνω να ιδρίσουμε μια ένωση μελών insomnia ώστε να εκλέξουμε πρόεδρο που θα μας εκπροσωπεί απέναντι στον Souper Moderator και τον ιδιοκτήτη αντί να γεμίζουν τα topic με τον κάθε "άσχετο".

Επίσης κύριοι η ένωση αυτή θα κάνει προσπάθειες να συμπεριλάβει και μέλη που συνδέονται από το εξωτερικό έτσι ώστε να μπορεί να μετονομαστεί σε ομοσπονδία μελών insomnia.

Ψήφισε και εσύ τον νέο μας Πρόεδρο, υποψηφιότητες και δηλώσεις συμμέτοχής στο παρόν topic

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν τίθεται καν θέμα προέδρου... ο gtroza ήδη με φωνάζει πρόεδρο... βλέπει μπροστα

Τι πρόεδρος; της ένωσης; εγώ βρήκα και έναν στο εξωτερικό (λέμε τώρα), οπότε είμαι πρόεδρος της Ο.Μ.Ι. (Ομοσπονδία Μελών Insomnia).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...