Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τα ρευματα η τι ..?

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εχω ενα παιριεργο προβλημα με το pc της υπογραφης μου . για να μπω στο θεμα εχω βαλει αυτες τις λαμπες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804237 αλλα αυτες που ειναι 30 cm (απλα δεν τις ειχα διαθεσημες το eshop τωρα) κ μετα απο μια βδομαδα τις καει,παιρνω τις ιδιες κ παλι τα ιδια . ρωτησα καποιο παιδι που εχει ενα μαγαζι κ μου ειπε οτι λογω του o/c γινεται αυτο ! υπαρχει αυτο ? εχω ξενερωσει με αυτη την κατασταση . κ μου ειπε οτι μπορει να πειραξει κ τα ρευμα κ να προκαλεσει προβλημα ειτε σε mobo η σε cpu .τι λετε ?

Δημοσ.

κ εγω αυτο νομιζω . υπαρχει περιπτωση να παθω καμοια ζημεια στο συστημα γενικοτερα?

Δημοσ.
κ εγω αυτο νομιζω . υπαρχει περιπτωση να παθω καμοια ζημεια στο συστημα γενικοτερα?

Αυτην η γειωση σε κυνηγαει ή μου φαινεται;:P

Οχι δεν νομιζω να παθει κατι το συστημα σου απο αυτο.

Το tagan που μου ειχες δειξει ειναι αυτο που χρησιμοποιεις σε αυτο το συστημα.Αν ναι εχεις τοποθετησει το καλωδιακι της γειωσης που ειχε;Αν οχι βαλ'το και ξαναδοκιμασε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ----------

η γείωση στην πρίζα δεν είναι συνδεδεμένη.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αν η γειωση στην πριζα δεν λειτουργει ο κινδυνος ειναι τεραστιος...

Μπορει να γινεις και καρβουνο:P

Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μπορει να γινεις και καρβουνο . τι εννοεις ? μην με τρομαζεις ρε ΑLEX .μολις το εβαλα αυτο που μου ειπες ,αλλα πως μπορω να καταλαβψ οτι ειναι οκ?

Δημοσ.

δοκιμαστικο κατσαβιδι εχεις? παρτο και ακουμπα το πανω σε αβαφτο μερος του κουτιου....αν δεν τοτε δοκιμασε με τα χερια σου...πως? πας παλι σε αβαφτο μερος του κουτιου και το ακουμπας η με το κατς μερος του καρπου σου (εκει με τις φλεβες),η με το δακτυλο σου...(με το δακτυλο θα ακουμπισεις το κουτι με το μερος αναμεσα στην ενωση με το χερι και την επομενη κλειδοση...εκει που βγαινουν και οι τριχουλες :P) αν και συνιθος απλα ακοθμποντας το κουτο σε οποιοδηποτε μεταλικο κομματι καταλαβενεις οτι σε χτιπαει...

Δημοσ.

δεν με χτυπαει ,αλλα τοσο καιρο δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο αν κ τις λαμπες τις εκαιγε.

Δημοσ.

πολυμετρο εχεις? μετρα τα volt που βγαζει το psu...βαλε και ενα διαγνωστικο π.χ. everest να συγρινεις πιθανα λαθη (το πολυμετρι θα εχει το σωστο)

Δημοσ.

θα το κανω αυτο την δευτερα που θα δω εναν φιλο μου που εχει , ευχαριστω παντως.

Δημοσ.
ΠΡΟΣΟΧΗ

Μπορει να γινεις και καρβουνο . τι εννοεις ? μην με τρομαζεις ρε ΑLEX .μολις το εβαλα αυτο που μου ειπες ,αλλα πως μπορω να καταλαβψ οτι ειναι οκ?

Κινδυνος υπαρχει αν δεν λειτουργει η γειωση στην πριζα του τοιχου.

Το καλωδιακι δεν νομιζω να παιζει ρολο γιατι η mobo γειωνεται μεσω του backpanel.Απλα στο ειπα να κανεις μια προσπαθεια μηπως και φταιει αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...