Luxx Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα για να κανω βιντεοκλησεις; Θελω να ειναι γρηγορο, γιατι το Windows Live Messenger ειναι αργο και εχει σπασιματα. Να ειναι σαν real-time.
alex2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Θέλεις να μιλάς με msn επαφές ? Γιατί δεν ξέρω κάποιο καλύτερο. Αλλιώς δοκίμασε το skype.
flik Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τα σπασίματα θα σου τα κάνει λογικά λόγω χαμηλής ταχύτητας upload δικού σου ή του άλλου. Αν θες δοκίμασε και το skype που προσφέρει πολύ ικανοποιητική ποιότητα ήχου-εκόνας και μετά δοκιμάζεις και voip προγράμματα
grimpr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Skype 4.0, μακράν η καλύτερη τεχνολογία voice/video. Το MSN βρίσκεται ακόμη στην text εποχή του.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δεν έχω δοκιμάσει τον skype 4, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που μετράει πάνω απ' όλα, τη σήμερον ημέρα, είναι οι servers μέσω των οποίων γίνονται οι συνδέσεις, και γενικώς όταν μιλάμε για "messengers for the masses", η ποιότητα σύνδεσης κάθε άλλο παρά real time είναι - κι όχι ο client που χρησιμοποιείται
the_eye Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 @washcloud η σύνδεση χρήστη με χρήστη γίνετε μέσω του server από εκεί και πέρα οι χρήστες ανταλλάσσουν δεδομένα μεταξύ τους χωρίς την μεσολάβηση του server. Αυτό γίνετε για να αποφεύγετε η υπερφόρτωσή του από κλήσεις audio video. Σε μερικούς servers ενδέχεται να κρατείτε ένα log για το ιστορικό.
washcloud Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ..δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι "πρόσφατα", πάντως μέχρι 1-2 χρόνια τώρα αυτό που ήξερα ήταν πως η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτώταν από τους εν λόγω servers, εξ' ου και οι γενικά εξομοιωμένες χαμηλές ταχύτητες (υπήρχε ΟΡΙΟ), ΟΛΩΝ αυτών των υπηρεσιών (msn, yahoo, skype και κα'να 2 άλλες "γνωστές"...)
warewolf Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ..δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι "πρόσφατα", πάντως μέχρι 1-2 χρόνια τώρα αυτό που ήξερα ήταν πως η ταχύτητα σύνδεσης εξαρτώταν από τους εν λόγω servers, εξ' ου και οι γενικά εξομοιωμένες χαμηλές ταχύτητες (υπήρχε ΟΡΙΟ), ΟΛΩΝ αυτών των υπηρεσιών (msn, yahoo, skype και κα'να 2 άλλες "γνωστές"...) και εγω αυτο νομιζω. και μαλιστα, μερικες φορες βλεπω upload απο 3 εως 15-20 kb. αν επιλεξω μεγαλη αποστολη video, αστα να πανε.
Luxx Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δε πρεπει να φταιει το upload, ουτε το δικο μου, ουτε του αλλου ατομου. Ειναι κοντα στο 1mb. Το msn φταιει. Θα δοκιμασω το καινουριο skype και θα γραψω εντυπωσεις.
duffyduck Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 το skype ειναι πολυ καλυτερο για τι δουλεια που το θελεις.
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 Δημοσ. 19 Απριλίου 2009 +1 απο μενα για το skype... βεβαια σε εναν παλιο υπολογιστη που το εχω βαλει (που γενικα σερνεται) εχω αρκετα προβληματα στο skype αλλα προφανως φταει ο υπολογιστης.... τα επομενα βηματα μου μαλλον θα ειναι να βαλω καμια καλη μνημη κ ισως να τα κατεβασω απο xp σε 98.... στον δικο μου που το εχω το 4.0 παντως πληρως ικανοποιημενος.... Χριστός Ανεστη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.