Προς το περιεχόμενο

δικα μου modified skins για winamp

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνοντας skins για το winamp βρηκα πολυ καλο το asfx21evo ,αλλα ηθελα διαφορετικο χρωμα στο skin (μου αρεσει το μαυρο χρωμα) ,εκανα καποιες τροποποιησεις ,(προγραμματισμο δεν ξερω ,εκανα edit to skin με το wordpad και αλλαξα τις τιμες στα χρωματα )και το αποτελεσμα ειναι αυτο :

(Τα screenshots δεν βγηκαν πολυ καλα , αν σας αρεσει to skin να το ανεβασω)

post-23533-129062997323_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι άσχημο! Επί τη ευκαιρία κατέβασα και το original το οποίο είναι κι αυτό καλό, αλλά έχει ένα μειονέκτημα (για μένα): Λείπει το κουμπι mute. Επίσης, λείπει το κουμπί που ανοίγει τα folders με μουσική για να κάνεις add files στο playlist.

Δημοσ.

to mute ειναι απαραιτητο ? εννοω αν κανεις pause ? αφου ετσι κι αλλιως με mute δεν ακους , δεν βλεπω το λογο να παιζει χωρις να ακουγεται τιποτα .

για να κανεις add folder πας στο κουμπι add που βρισκεται στο playlist window και πατας add files (για files) ή add folder(για folder) ή αλλιως με shift+L κανει add folder , με L κανει add files

Δημοσ.
to mute ειναι απαραιτητο ? εννοω αν κανεις pause ? αφου ετσι κι αλλιως με mute δεν ακους , δεν βλεπω το λογο να παιζει χωρις να ακουγεται τιποτα .

Βασικά, στη δουλειά ακούω Internet radio με το Winamp, οπότε δεν με πειράζει αν παίζει χωρίς να ακούγεται.

για να κανεις add folder πας στο κουμπι add που βρισκεται στο playlist window και πατας add files (για files) ή add folder(για folder) ή αλλιως με shift+L κανει add folder, με L κανει add files

Ωραίος ο παίχτης! Χρησιμοποιώ Winamp από τότε που θυμάμαι να έχω υπολογιστή και αυτά τα shortcuts δεν τα ήξερα - βολεύτηκα με τα κουμπιά βλέπεις (όσο λιγότερα clicks τόσο το καλύτερο κτλ κτλ)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...