Προς το περιεχόμενο

EξΑμερικανιστήκαμε...

o_magazatoras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Που κολλανε οι καθηγητες, και μαλιστα καθηγητες ΤΕΧΝΙΚΗΣ εκπαιδευσης! Οχι ρε μαν, φτεει ο μελλοντικος του εργοδοτης.

Αν το μαλα:Xο ηταν μοναχικος τυπος φτεει ο ιδιος. Δεν ηταν το μαυρο προβατο (πχ ενας μαυρος,πανφτωχος,ασχημος,βρωμικος σε ενα σχολειο στη Γλυφαδα) ωστε να μην μπορει να κανει παρεα με καποιον. Ο καθενας μας εχει γνωρισει τετια ατομα, στα οποια τους λες "παμε για κανα καφε" και σου λενε "δε μπορω εχω το ενα εχω το δυο" στο λενε μια στο λενε δυο ... αντε γεια! φτες εσυ? φτεει ο καθηγητης? φτεει η οικογενεια ο γειτονας?

Ο ιδιος φτεει.

Ρε μαν δεν καταλαβαίνεις ότι δεν ήταν επιλογή τους να είναι έτσι;

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Που κολλανε οι καθηγητες, και μαλιστα καθηγητες ΤΕΧΝΙΚΗΣ εκπαιδευσης! Οχι ρε μαν, φτεει ο μελλοντικος του εργοδοτης.

Αν το μαλα:Xο ηταν μοναχικος τυπος φτεει ο ιδιος. Δεν ηταν το μαυρο προβατο (πχ ενας μαυρος,πανφτωχος,ασχημος,βρωμικος σε ενα σχολειο στη Γλυφαδα) ωστε να μην μπορει να κανει παρεα με καποιον. Ο καθενας μας εχει γνωρισει τετια ατομα, στα οποια τους λες "παμε για κανα καφε" και σου λενε "δε μπορω εχω το ενα εχω το δυο" στο λενε μια στο λενε δυο ... αντε γεια! φτες εσυ? φτεει ο καθηγητης? φτεει η οικογενεια ο γειτονας?

Ο ιδιος φτεει.

Από που έβαλες αυτό το συμπέρασμα, το είπαν στις ειδήσεις μήπως; Όπως και να χει, ακόμα και να είχε αυτή τη συμπεριφορά και στάση στους γύρω του δεν την απέκτησε έτσι, κάτι τον οδήγησε εκεί.

Δημοσ.

αν κυκλοφορουσαν οπλα οπως στην αμερικη θα χαμε συχνα κ μεις τετοια σκηνικα..

εξαμερικανιστηκαμε=τρελαθηκαμε?

Δημοσ.
αν κυκλοφορουσαν οπλα οπως στην αμερικη θα χαμε συχνα κ μεις τετοια σκηνικα..

εξαμερικανιστηκαμε=τρελαθηκαμε?

Δυστυχως εχεις δικαιο :fear:.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...