Προς το περιεχόμενο

Ρεπό σε 6ήμερη εργασία..

petalouda85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας.

Θα ήθελα να ρώτησω αν εγώ που δουλέυω 6 ημέρες σε βιομηχανιά ΑΕ σαν γραμμάτεας δικαιούμε ρέπο μέσα στην εβδομάδα?

Κ κάτι άλλο που άκουσα είναι ότι οι Λογιστές δεν πρέπει να δουλεύουν Σάββατο (θεωρείται παράνομο) εγώ που κόβω αποδείξεις,τιμολόγια κτλ ισχύει κ για την περιπτωσή μου ή όχι??

Δημοσ.

Μισο λεπτο, δουλευεις ως λογιστης (εστω και εξωτερικος συνεργατης με τιμολογιο κλπ), και μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ να ρωτησεις για τα εργασιακα;

Δηλαδη αν αυριο σου πουν να συπμηρωσεις μια αναγγελια προσληψης, θα μπεις στο adsl.gr να παρεις πληροφοριες;

Δημοσ.
Μισο λεπτο, δουλευεις ως λογιστης (εστω και εξωτερικος συνεργατης με τιμολογιο κλπ), και μπαινεις σε ενα τεχνολογικο φορουμ να ρωτησεις για τα εργασιακα;

Δηλαδη αν αυριο σου πουν να συπμηρωσεις μια αναγγελια προσληψης, θα μπεις στο adsl.gr να παρεις πληροφοριες;

Eγώ πάλι κατάλαβα ότι είναι υπάλληλος και όχι εξωτερική συνεργάτης, δουλεύει 6 μέρες τη βδομάδα και ότι στις αρμοδιότητες είναι να κόβει και αποδείξεις, τιμολόγια κ.λ.π. Τελοσπάντων, πιο κατάλληλο είναι το taxheaven για τέτοια posts.

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη, καταλαβα οτι ειναι γραμματεας ο ανθρωπος στην εταιρια. Πως το καταλαβα ?

Γεία σας.

Θα ήθελα να ρώτησω αν εγώ που δουλέυω 6 ημέρες σε βιομηχανιά ΑΕ σαν γραμμάτεας

Δημοσ.
Γεία σας.

Θα ήθελα να ρώτησω αν εγώ που δουλέυω 6 ημέρες σε βιομηχανιά ΑΕ σαν γραμμάτεας δικαιούμε ρέπο μέσα στην εβδομάδα?

Κ κάτι άλλο που άκουσα είναι ότι οι Λογιστές δεν πρέπει να δουλεύουν Σάββατο (θεωρείται παράνομο) εγώ που κόβω αποδείξεις,τιμολόγια κτλ ισχύει κ για την περιπτωσή μου ή όχι??

Εάν όπως λές δουλεύεις Σάββατο και είσαι υπάλληλος (με ΙΚΑ) δικαιούσαι μόνο Ανάπαυση(Repos) και μάλιστα μέσα στην επόμενη βδομάδα. Εάν έχεις συμφωνήσει να σε πληρώνει για το Σάββατο, αυτό είναι παράνομο. Πάντως ισχύει να γίνονται ειδικές συμφωνίες με τον εργοδότη όπως π.χ. να δουλεύεις μισή ώρα λιγότερο κάθε μέρα και να δουλεύεις το Σάββατο όμως δεν τις δέχεται η Επιθεώρηση εργασίας. Μπορείς να απευθυνθείς πάντως εκεί (Επιθεώρηση εργασίας), είναι υποχρεωμένοι να διατηρήσουν εμπιστευτικά τα στοιχεία σου .

Δημοσ.
Γεία σας.

Σα γραμματέας δικαιούσαι να γνωρίζεις ορθογραφία και να γράφεις το λογιστές χωρίς κεφαλαίο Λ.

Το ξαναλέω χωρίς το σαρκασμό-με τη γομολάστιχα στον κώλο;)-για να καταλαβαίνουν κι αυτοί που δεν τα πιάνουν με τη μία;)

Δημοσ.
Γεία σας.

c3mkcc883tssureoyjci.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...