Voodooman Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μετά από (λίγο, είναι η αλήθεια) ψάξιμο, δεν μπόρεσα να καταλήξω στο πώς μπορώ να μετατρέψω το netbook μου σε συσκευή GPS. Είμαι τελείως άσχετος με το θέμα. -Κατάλαβα ότι χρειάζομαι ένα GPS module. Προτιμώ ένα USB, για εξοικονόμηση ενέργειας. Ποιό είναι καλό, και πόσο κοστίζει; -Χρειάζομαι και software. Tί προτείνετε; Ποιό πρόγραμμα συνδυάζει ευκολία χρήσης και καλούς χάρτες; Ευχαριστώ!
basilis5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 το μονο που μπορω να σου προτεινω αλλα σε bluetooth ειναι εδω τα παιδια εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στην παρουσιαση http://www.kepik.gr/?p=846
ouzoubourou Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 αγορασα προσφατα μια usb συσκευη gps απο e-bay με 30 ευρω η συσκευη λεγετε nd-100 εχει κ ενα cd με driver κ οδηγιες ολα καλα κ αγια γρηγορο,κλειδωνει δορυφορους μεσα απο τ σπιτι αλλα δεν καταφερα ακομα να βρω απαραιτητο λογισμικο,εχω κατεβασει το mapoint απο την microsoft αλλα δεν το δοκιμασα ακομα....
panosvlass Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Γιατι δεν δοκιμαζεις καποιο του στυλ destinator/garmin/η καποιο αντιστοιχο? Ολα αυτα εχουν κανονικες εκδοσεις για PC αλλα δεν ξερω αν και πως ειναι δυνατη η εκαστοτε συνδεση με gps module. Μια δοκιμη δεν ειναι κακο παντως.
Voodooman Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Problem solved! Τα συστατικά της επιτυχίας: -Advent 4211. -GPS bluetooth module Qstarz 818. -Destinator 7. Όλα συνεργάστηκαν μεταξύ τους άψογα και πανεύκολα. Και το αποτέλεσμα πολύ καλό. Δεν είναι φυσικά και ιδιαίτερα εύχρηστο, αλλά έτσι και αλλιώς το GPS module ήθελα περισσότερο για χρήση με το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.