Danny7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ξερει κανεις καποια καλη πιστα paintball στην αθηνα και περιπου τιμες!?επισης ποσο περιπου παει ενας πληρης εξοπλισμος και απο που συμφερει να αγορασω!?και αμα υπαρχει ομαδα paintball στην αθηνα για να μπορει να γραφτει καποιος!?!ευχαριστω σε οσους απαντησουν στις ερωτησεις μου!οποιος θελει ας πει την γνωμη του για το αθλημα!εγω πηγα σημερα σε μια πιστα πολυ καλη στην παληνη κοντα και λεω να το καθιερωσουμε με τους φιλους μου και να πηγαινουμε αρκετα συχνα και για αυτο και ολες αυτες οι ερωτησεις!
kage Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 50αρικο γιατι θα παρεις κ εξτρα σφαιρες paintball.. http://www.pbzone.net/ http://www.google.gr/search?hl=el&q=paintball&meta=&aq=f&oq=paintbal
slipknot Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μόνο τιμή ξέρω που μου χε πει ένα παιδί που κανόνιζε. 40 ευρώ, άλλες λεπτομέρειες δε γνωρίζω.
akpe Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ξερει κανεις καποια καλη πιστα paintball στην αθηνα και περιπου τιμες!?επισης ποσο περιπου παει ενας πληρης εξοπλισμος και απο που συμφερει να αγορασω!?και αμα υπαρχει ομαδα paintball στην αθηνα για να μπορει να γραφτει καποιος!?!ευχαριστω σε οσους απαντησουν στις ερωτησεις μου!οποιος θελει ας πει την γνωμη του για το αθλημα!εγω πηγα σημερα σε μια πιστα πολυ καλη στην παληνη κοντα και λεω να το καθιερωσουμε με τους φιλους μου και να πηγαινουμε αρκετα συχνα και για αυτο και ολες αυτες οι ερωτησεις! Καλημέρα! Αφού αν κατάλαβα σωστά ενδιαφέρεσαι περισσότερο για recball/woodsball (κυρίως παιχνίδι δάσους) θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματία στο PBZone (όλα τα είδη παιχνιδιού) αλλά και στην σελίδα του Συλλόγου Χρωματοσφαίρισης Σεναρίου Αττικής (κυρίως rec/scenario/milsim). Από πίστες, ο ΣΧΣΑ έχει αναλυτικές πληροφορίες για τις περισσότερες πίστες στην Αττική, ενώ ο Painball Atlas του PBzone έχει συγκεντωμένα όλα τα πεδία και καταστήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Προσωπικό μου favorite είναι το πεδίο της Paintball Hellas στην Βαρυμπόμπη. Για της Παλλήνης (το sniper club δεν λες?) δεν έχω άποψη καθώς δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Next time που θα κατεβείτε ρίξε ενημέρωση! Οι τιμές ενοικίασης στα περισσότερα πεδία κυμαίνονται περίπου στα €35 μέσο όρο, βάλε μέσα μπίλλιες etc και αισίως φτάνεις το 50ρικο. Αφού όπως λες σκέφτεστε να παίζετε συχνά η καλύτερη λύση είναι η αγορά δικού σας εξοπλισμού, αφού όλα τα πεδία χρεώνουν μόνο €9-€10 τη συμμετοχή για όσους έχουν εξοπλισμό και από εκεί και πέρα πληρώνετε μόνο τις μπίλλιες. Τόσο η αγορά μεταχειρισμένου εξοπλισμού όσο και η αγορά κάποιου έτοιμου "πακέτου" ξεκινά από €180-€250. Προσωπικά θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με κάποιο απλό marker, όπως π.χ. το tippman custom 98 (ακόμα και μεταχερισμένα τα βρίσκεις συνήθως σε άριστη κατάσταση, θέλουν ελάχιστη συντήρηση, σκυλιά με όλη τη σημασία της λέξης) και μετέπειτα αναβαθμίζεις ή αλλάζεις τον εξοπλισμό σου αναλόγως. Ελπίζω να σε κάλυψα
Iron_man21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Ελπίζω να σε κάλυψα τον κάλυψες για τα καλά!!!!!
Danny7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ευχαριστω σε οσους απαντησαν !kpe ναι με καλυψες !στο sniper club ειχαμε παει και παιξαμε 11vs11 και η τιμη ηταν 20ευρω με τις αρχικες σφαιρες!μετα 5ευρω για επιπλεον 200 σφαιρες νομιζω!οχι οτι εχω ξαναπαει για να ξερω καλα παντως η πιστα ηταν φοβερη και θα ξαναπαμε μεσα στις γιορτες οποτε σου προτεινω να πας !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.