SPSS07 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 μηπως ξερει καποιος πως μπορω να βαλω τον ΙΕ8 να μπαινει στο ιντερνετ μεσω του proxy server της forthnet ? παω στο tools / internet options / connections , αλλα δεν μου εμφανιζει καποιες συνδεσεις εκει για να μπω μεσα στις επιλογες του proxy. κανονικα δεν θα επρεπε να εμφανιζεται εκει τουλαχιστον η ενεργη συνδεση μου?
xetasa Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Εμένα μου εμφανίζει την ενεργή σύνδεσή μου (σύνδεση ευρείας ζώνης προεπιλογή). Μάλλον θα πρέπει να κάνεις setup την σύνδεσή σου. Μετά πατας lan settings, τσεκάρεις το χρησιμοποιήστε ένα διακομιστή μεσολάβησης για το lan και μετά βάζεις τη διεύθυνση και τη θύρα του proxy για τη forthnet.
parsifal Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Στο τελευταίο κουμπί κάτω κάτω (LAN settings). Προφανώς το PC σου παίρνει internet μέσω Ethernet, οπότε ορθώς δε σου εμφανίζει καταχωρήσεις για κάποια σύνδεση τύπου dial-up ή VPN...
SPSS07 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 ναι μεσω ethernet παιρνω ιντερνετ. ευχαριστω parsifal δουλεψε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.