georgemvg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ωραία μου τα λες. Αν είναι έτσι δεν μου φαίνεται κάτι το δυσκολο, αλλά εμενα μου είπαν οτι το πρόστημο είναι απαγορευτικό. Τέλως πάντων, μακάρι να μου πουν στο ικα, ανα και δεν νομίζω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Ωραία μου τα λες. Αν είναι έτσι δεν μου φαίνεται κάτι το δυσκολο, αλλά εμενα μου είπαν οτι το πρόστημο είναι απαγορευτικό. Τέλως πάντων, μακάρι να μου πουν στο ικα, ανα και δεν νομίζω... Μην νομιζεις οτι μια προσαυξηση 1 % τον μηνα ειναι μικρη.Για τι ποσο μιλαμε και ποσους μηνες ?
georgemvg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 80 ένσημα, δηλαδή 3 μήνες και 5 ημέρες περίπου.
vamour Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 το προστιμο ειναι μεγαλο πανω απο 1000 - 1500 . δεν συμφερει με τπτ.
georgemvg Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 450 ευρώ είναι το ταμείο κάθε μήνα. Και το πρόστημο αν είναι 1000 ευρώ, ακόμα με ενδιαφέρει. Είναι 3 μήνες για το πρόστημο και τα υπόλοιπα τα κρατάω.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Για να μπεις πρεπει να σε απολυσουν μονο? Με παραιτηση (και ενος χρονου δουλειας) δεν γινεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Γίνεται και με παραίτηση. Εισαι σιγουρος για αυτο ??? Ενδιαφερεται η κορη μου αλλα νομιζω δεν γινεται με παραιτηση.Το θεωρω και λογικοτατο.
Whiteyez Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είμαι 100% σίγουρος γιατί το έκανε η κοπέλα μου.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Σιγουρα σιγουρα? Γιατι καπου λεει αυτο, "Η εγγραφή στο ταμείο ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ., όπως και κάθε άλλη συναλλαγή της επιδότησης, γίνεται ΜΟΝΟ με την προσέλευση του ίδιου του ασφαλισμένου. 1) Η προθεσμία εγγραφής στο ταμείο ανεργίας είναι 60 (εξήντα) ημερολογιακές ημέρες από την απόλυση του ασφαλισμένου. 2) Η επιδότηση ανεργίας ξεκινάει από την ημερομηνία εγγραφής στην Υπηρεσία παροχών του Ο.Α.Ε.Δ." Επισης καπου πιο κατω λεει για 2 χρονια απασχολησης και οχι 1. Η κοπελα σου περνει το μηνα 400 ευρω απο το ταμειο ανεργειας δηλαδη?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Είμαι 100% σίγουρος γιατί το έκανε η κοπέλα μου. Μηπως ζητησε να την απολυσουν και της εκαναν την χαρη ???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:06 ---------- 1) Η προθεσμία εγγραφής στο ταμείο ανεργίας είναι 60 (εξήντα) ημερολογιακές ημέρες από την απόλυση του ασφαλισμένου. Λογικοτατο !!!!!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Μηπως ζητησε να την απολυσουν και της εκαναν την χαρη ???? Μακαρι να μου εκαναν και εμενα την χαρη. Φακιν μπασταρντς....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.