darious Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Έχω αποφασίσει να κάνω ενα tattoo κάπου στα Χριστούγγενα. Εχω υπερβεί όλους του φόβους και τους "κινδύνους". Αυτό που με απασχολεί ειναι οι συνέπεις που θα έχει στην εμφάνιση του η μεταβολή του ύψους? Δεν εχω το ίδιο ύψος με αυτό στα 25 για αυτό θέλω να μάθω πως θα επιρεαστεί με την αύξηση του ύψους?(Το ύψος μου τώρα ειναι 1.65(ειμαι 16.5)) Θέλω κάτι στο ίδιο σημείο με Αυτό αλλά διαφορετικό σχήμα. Η αύξηση του ύψος θα επηρεάσει το σχήμα? Είναι καλό να το κάνω έχοντας αυτό το ύψος? *Έχω ξανάρωτήσει σε παρόμοιο topic αλλά.... Τhanks!!!!! :-)
Evgenios1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Καλα ρε, αφου δεν ξερεις τι θελεις, τι το ψαχνεις?
slygeo87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 α)Κατ' αρχάς να κάνεις ένα tattoo που θα σημαίνει κάτι για 'σενα.Απέφυγε δράκους, σταυρούς και tribal είναι μαλακία. β)Μη βάλεις χρώμα...μόνο μαύρο. γ)Δε θα έχεις πρόβλημα με το ύψος σου, έλεος, τι άλλο θα ακούσω. δ)Ο πόνος είναι κάτι σαν γδάρσιμο οδοντογλυφίδας, είναι υποφερτός. ε)Έχε υπόψη σου ο,τι πολύ πιθανόν είναι να σε ενοχλήσει το tattoo στην επιδερμίδα σου, δηλαδή αν είσαι αλλεργικός για παράδειγμα κάπου.Ρώτα τη μάνα σου, το γιατρό σου να μάθεις περισσότερα και οποσδήποτε να το αναφέρεις στον artist που θα στο φτιάξει.
darious Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 α)Κατ' αρχάς να κάνεις ένα tattoo που θα σημαίνει κάτι για 'σενα.Απέφυγε δράκους, σταυρούς και tribal είναι μαλακία. β)Μη βάλεις χρώμα...μόνο μαύρο. γ)Δε θα έχεις πρόβλημα με το ύψος σου, έλεος, τι άλλο θα ακούσω. δ)Ο πόνος είναι κάτι σαν γδάρσιμο οδοντογλυφίδας, είναι υποφερτός. ε)Έχε υπόψη σου ο,τι πολύ πιθανόν είναι να σε ενοχλήσει το tattoo στην επιδερμίδα σου, δηλαδή αν είσαι αλλεργικός για παράδειγμα κάπου.Ρώτα τη μάνα σου, το γιατρό σου να μάθεις περισσότερα και οποσδήποτε να το αναφέρεις στον artist που θα στο φτιάξει. Φίλε Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν θέλω κατι σε δράκο σταυρό κτλ.Ξέρω οτι ειναι βλακεία να βάζεις κάτι τέτοιο στο σώμα σου. Την συγκεκριμένη photo την έβαλά για να δείξω που σκεύοτομαι να το κανώ και οχι τι σκευτομαι να κάνω. Ο πόνος ειναι το τελευταίο που με νοιάζει και δεν είμαι αλλεργικός ή κάτι τέτοιο.. αλλά καλύτερα να ρώτησω! Thanks Again!! Καλα ρε, αφου δεν ξερεις τι θελεις, τι το ψαχνεις? ρε Φίλε τι εννοείς δεν ξέρω τι θέλω? Αφησα μέσα απο το μήνυμα μου να εννοηθεί κάτι τέτοιο?
-WISE- Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 εγω παλι δεν καταλαβα..ποσο εισαι?? ο πονος εχει να κανει πολυ με το σημειο που θα το κανεις. αυτο με την αλλεργια εχει μια βαση.οταν ειχα το πρωτο δεν ειχα προβλημα.το δευτερο στο ποδι ομως μου εβγαλε ενα περιεργο σκληρο καπαλακι απο πανω(οχι το κλασσικο που βγαινει στην αρχη) με το υψος δεν νομιζω να χεις προβλημα.με το παχος ομως ειναι πιο ευκολο.αλλα πρεπεινα παρεις αποτομα πολυυυυ βαρος η ν αχασεις αποτομα βαρος!
slygeo87 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πω...ξέχασα να του πω να αποφύγει επίσης να κάνει tattoo το όνομα γκόμενας! Το πήρα στο λαιμό μου το παιδάκι!Ban me.
-WISE- Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πω...ξέχασα να του πω να αποφύγει επίσης να κάνει tattoo το όνομα γκόμενας! Το πήρα στο λαιμό μου το παιδάκι!Ban me. αχαχ!δεν νομιζω ναναι τοοοοοσο?
deminho11 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πω...ξέχασα να του πω να αποφύγει επίσης να κάνει tattoo το όνομα γκόμενας! Το πήρα στο λαιμό μου το παιδάκι!Ban me. Το πιο γαμάτο tattoo που αναφέρεται σε όνομα γκόμενας, ήταν στους Jackass που ένας είχε στο *όλο του ενα tattoo που έγραφε "Your name!"
darious Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) Πω...ξέχασα να του πω να αποφύγει επίσης να κάνει tattoo το όνομα γκόμενας! Το πήρα στο λαιμό μου το παιδάκι!Ban me. ΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol: Νομίζω πώς (αν και λιγο μικρός) ειμαι αρκετά σοβαρός για να αποφύγω κατι τετοιο.Αν καποιος παει και κανει κατι που θα κρατήσει 50 χρονια με αφορμή κάτι που θα κρατήσει 5 μήνες...τι να πω? Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει πως όλα τα ωραία τελειώνουν και μαλιστα γρήγορα......τότε δεν ζει στη ΓΗ! εγω παλι δεν καταλαβα..ποσο εισαι??ο πονος εχει να κανει πολυ με το σημειο που θα το κανεις. αυτο με την αλλεργια εχει μια βαση.οταν ειχα το πρωτο δεν ειχα προβλημα.το δευτερο στο ποδι ομως μου εβγαλε ενα περιεργο σκληρο καπαλακι απο πανω(οχι το κλασσικο που βγαινει στην αρχη) με το υψος δεν νομιζω να χεις προβλημα.με το παχος ομως ειναι πιο ευκολο.αλλα πρεπεινα παρεις αποτομα πολυυυυ βαρος η ν αχασεις αποτομα βαρος! υποθετω πως με το ποσο εισαι εννοεις ποσο χρονων εισαι? 16.5 αυτό με το ύψος το αναφέρω γιατί καποιος μου είχε πει και εχα διαβασει κατι σχετικό πώς με την αύξηση του ύψους αλλοιώνεται το σχήμα του tattoo. και μου φάνηκε λογικο! το ύψος αυξάνει, το δέρμα ανοίγει και το σχήμα δεν παραμένει ίδιο! ισχύουν αυτά??? πόνος κτλ δεν με νοιαζει πολυ. το πάχος υποθέτω πως δεν έχει επιρροή,τουλάχιστον στο σημείο που θελω να το κανω(στον ώμο). για την αλλεργεία που σου εμφάνισε τι έκανες? τι έφτεγε?? Επεξ/σία 28 Απριλίου 2009 από darious
eSATA Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 γιατι δε μας δειχνεις το σχεδιο ...; :p \ α και ποσο θα πληρωσεις;
darious Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 γιατι δε μας δειχνεις το σχεδιο ...; :p \ α και ποσο θα πληρωσεις; σκευτομαι εναν σκορπιό.το ακριβής σχήμα ή μεγεθός δεν το εχώ αποφασήσει ακομα. θα πληρώσω 300-350 ευρω.(μεχρι εκεί)!
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 θελω και γω να κανω ταττοο..αλλα δεν 3ερω σε ποιο σημειο. εχω αλλα 2.τα οποια ειναι σε διακριτικα σημεια..δεν θεωρω το ταττοο τροπο επιδειξης γιαυτο και αμφιταλαντευομαι για το τριτο..καθως δεν θαναι σχεδιο.αλλα σκεφτομαι να κανω ενα διστιχο.συνολο 10 λεξεις..τι λετε?
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Πλάτη ή μπράτσο. για αυτα τα σημεια σκεφτομαι..μπρατσο στην εσωτερικη μερια... πλατη που ομως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα