slygeo87 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ωμοπλάτη (πως λέγεται δεν ξέρω..) όχι στη μέση. Στο εσωτερικό του μπράτσου ή κάτω πονάει σαν μπουρδέλο.
-WISE- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Ωμοπλάτη (πως λέγεται δεν ξέρω..) όχι στη μέση.Στο εσωτερικό του μπράτσου ή κάτω πονάει σαν μπουρδέλο. καταλαβα..εγω ελεγα να το γραψω αναμεσα στα φτερα.λιγο πιο κατω απο το σβερκο. αληθεια ποναει τοσο πολυ εκει?
slygeo87 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Nαι, πονάει αρκετά στο κάτω μέρος του μπράτσου.Εμένα προσωπικά στο σημείο που λες οτι θες να το κάνεις δεν μου αρέσει.Γούστα είναι αυτά.
Daemonos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγώ το δικό μου το έχω εδώ και 3 χρόνια. έχω κάνει σχεδόν όλη την πλάτη ένα σχέδιο το οποίο το έφτιαξα εγώ! Άν είναι να κάνετε κάτι φροντίστε να σας αρέσει και να σας εκφράζει σε γενικές αρχές της ζωή σας και όχι μόνο στη συγκεκριμένη φάση που βρίσκεστε! κάντε το με πλήρη συνείδηση οτι θα το κουβαλάτε μέχρι τέλος καθ' ότι για να βγεί χρειάζεται πλαστική και ΠΟΛΛΑ λεφτά! Να είστε σίγουροι πως δέν θα το βαρεθείτε και κατα τη γνώμη μου πηγαίνετε να το κάνετε το ΧΕΙΜΩΝΑ οταν θα εχετε σταματήσει τα μπάνια και την ηλιοθεραπεία! Είναι καλύτερο και για το tatoo αλλα καί για την υγεία! Ελπίζω να σε βοηθήσει να πάρεις μια ιδέα. Δικό μου σχέδιο. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2009 από Daemonos
darious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 οταν εισαι ανήλικος χρειάζεσαι υπογραφή γονέα κτλ? σε κάποιο αξιόπιστο στουντιο θα σου ζητήσουν έτσι δεν είναι?? @Daemonos: πολύ καλό σχεδίο...στο ίδο σημείο θέλω να κάνω αλλά οχι τόσο μεγάλο!!
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 σκευτομαι εναν σκορπιό. τπτ ποιο πρωτοτυπο ρε μαν
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 το αβαταρ του τυπου απο πανω μου ειναι πολυ καλο αν εχεις χιουμορ
darious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 τπτ ποιο πρωτοτυπο ρε μαν ενα μαθηματικό σύμβολο ή σχήμα!! ακόμη πιο προτότυπο??
Evgenios1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κανε αυτο που σου αρεσει... για ονομα του θεου... τι πρωτοτυπα τατου και ιστοριες.....
million_voices Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 αυτουνου απο πανω ομως πρεπει να εχεις παρα μα παρα πολυ χιουμορ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:54 ---------- ενα μαθηματικό σύμβολο ή σχήμα!!ακόμη πιο προτότυπο?? τι λες για αυτο που εχει και δευτερη-τριτη αναγνωση
Evgenios1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 αυτουνου απο πανω ομως πρεπει να εχεις παρα μα παρα πολυ χιουμορ Πιες ενα καφε
darious Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κανε αυτο που σου αρεσει... για ονομα του θεου... τι πρωτοτυπα τατου και ιστοριες..... στα μαθηματικά δεν ψάνχω ουτε εγώ ουτε κανείς την προτοτυπία! μου αρέσουν τα μαθηματικά, πιστεύω πως τα θεμέλια της σύγχρονής κοινωνίας ειναι τα μαθηματικά! ενα σχετικό σύμβολο ή ένας σκορπιός ειναι οι πρώτες(και μοναδικές) μου επιλογές για ταττου!
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Μπορείς να κάνεις όσα ψηφία του π χωράνε στο χέρι σου, περιμετρικά =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα