Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ, εγώ έθιξα το θέμα υγείας/αλλεργίας καλοπροαίρετα, αν σας φάνηκε τόσο παράλογο τι να πω.Πάσο.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιτά, εμένα να μου τι λέτε, δεν παίρνω θέση για οτιδήποτε, απλώς λέω τι παίζει με τα κουκιά. Από 'κει και πέρα, κάντε και το κινητό μου τατουάζ, νοιάζομαι =ρ

Δημοσ.
Οκ, εγώ έθιξα το θέμα υγείας/αλλεργίας καλοπροαίρετα, αν σας φάνηκε τόσο παράλογο τι να πω.Πάσο.

Καλή είναι η πρόληψη και οι επιφυλάξεις.

Αρκεί να στηρίζονται και κάπου.

Είναι μαζοχιστικό να κατασκευάζουμε κινδύνους, που δεν έχουμε καν γνώση αν υπάρχουν.

:-)

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι ανακρίβεια.Σου 'ξηγήθηκα μια σελίδα πίσω.Φιλάκια.

/εντιτ: Επίσης ο Lucifer ξέχασε να επισημάνει οτι κάποιοι είναι αλλεργικοί στα κουκιά ΚΑΙ πέραν της παιδικής τους ηλικίας.

Ωχου, κουράστηκα, θα βαρέσω κανένα τατού από τα τσίτος να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Χμ; Όχι, η έλλειψη του G6PD σε ακολουθεί από τη γέννηση μέχρι τον ψόφο, δεν έχει σημασία η ηλικία. Και τα προβλήματα με τα κουκιά και τις ναφθαλίνες, επίσης. Αυτό που είπα είναι πως η χένα συγκεκριμένα προκαλεί προβλήματα μόνο κατά την πολύ πρώιμη παιδική ηλικία.

Δημοσ.

Με συγχωρείς, απλά θεωρώ πως έχω βάσιμα επιχειρήματα, για ποιό λόγο τα βγάζει αναληθή ο liopyr είναι μια άλλη ιστορία.

Δημοσ.

εμενα μου ειχε προκαλεσει καποιο προβληματακι το δευτερο ταττοο μου.το εκανα στον ιδιο και μαλιστα με τρυπησε και ο ιδιος.το πρωτο δεν με ενοχλησε καν περα των κλασσικων προβληματων οταν πρωτοτρυπιεσαι.το δευτερο ομως αργησε να "επουλωθει" και ψιλοποναγε για αρκετο διαστημα.οποτε εχει να κανει ισως και με την προσωπικη υγιηνη του εκαστοτε ατομου.μπορει να μολυνθηκε απο το σεντονι.μπορει απο το καυσαεριο,μπορει 1002.

οσον αφορα στο σχεδιο πιστευω οτι την στιγμη που το κανεις σε αντιπροσωπευει,το γουσταρεις και δεν σκεφτεσαι αν θα το βαρεθεις σε 2-5-10 χρονια.εμενα ας πουμε ολοι μου λενε θα το βαρεθεις.και λεω στα @@ μου γτ ξερω οτι οταν το κανα κατι σημαινε για μενα.οποτε ειναι κομματι δικο μου ηδη..

Δημοσ.
Με συγχωρείς, απλά θεωρώ πως έχω βάσιμα επιχειρήματα, για ποιό λόγο τα βγάζει αναληθή ο liopyr είναι μια άλλη ιστορία.

α.Τα βγάζω ανακριβή.

β.Δεν βλέπω καμία βάση στα επιχειρήματά σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το να τρυπιέσαι με βελόνες είναι ακριβώς τόσο επικίνδυνο όσο ακούγεται. Δηλαδή ή καθόλου, ή μπορεί απλώς να αρρωστήσεις ή μπορεί να τα τινάξεις. Οι πιθανότητες που συγκεντρώνουν η κάθε μία από τις 3 περιπτώσεις είναι σχεδόν αυτονόητες. Αναλόγως πόσο βρωμιάρης είναι αυτός που το χτυπάει και το πόσο βρωμιάρης αυτός που τρυπιέται, αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Τα υπόλοιπα γραφόμενα με τις συνταγές μαγειρικής είναι σάλτσες.

Δημοσ.
Έχω αποφασίσει να κάνω ενα tattoo κάπου στα Χριστούγγενα.

Εχω υπερβεί όλους του φόβους και τους "κινδύνους".

Αυτό που με απασχολεί ειναι οι συνέπεις που θα

έχει στην εμφάνιση του η μεταβολή του ύψους?

Δεν εχω το ίδιο ύψος με αυτό στα 25 για αυτό θέλω να μάθω πως θα επιρεαστεί

με την αύξηση του ύψους?(Το ύψος μου τώρα ειναι 1.65(ειμαι 16.5))

Θέλω κάτι στο ίδιο σημείο με Αυτό αλλά διαφορετικό σχήμα.

Η αύξηση του ύψος θα επηρεάσει το σχήμα?

Είναι καλό να το κάνω έχοντας αυτό το ύψος?

*Έχω ξανάρωτήσει σε παρόμοιο topic αλλά....

Τhanks!!!!!

:-):-)

αλλα ρωταει το παιδι αλλα λενε οι καθε λογεις παντογνωστες που θα κοουταρουν και θα ποσταρουν απειρες φορες αρκει να μην αποδειχθει οτι εχουν αδικο σε κατι

νισαφι ποια

Δημοσ.

οταν το τατου σταματήσει να είναι ενας από του δεκάδες τρόπους αυτοπροβολής που βρίσκουν πολλοί μαλ@κες,σαν ιδεα και σαν τέχνη μπορεί να αποκτήσει ουσιστικό νόημα.για εμένα ειναι μία εξωτερίκευση αυτών που πιστευώ και θα πιστευώ για πάντα.WISE να κάνεις ενα σχήμα το οποίο γνωρίζεις ότι μπορεί να το μετανοιώσεις ή να το βαρεθείς δεν έχει ουσιαστική αξία.την στιγμή που το έκανες μπορεί να σήμαινε κάτι σημαντικό, αλλά θα κουβαλάς πάνω σου κάτι για το οποίο άλλξες γνώμη ή το ξέχασες.Swimmer21 αν η άποψη σου για τα τατου είναι αρνητική είμαι σίγουρος πώς δεν μπορείς να την αιτιολογήσεις ή θα χρησημοποιήσεις υποκειμενικά και αβάσημα επιχειρήματα.

Aigeas αυτά που λές ειναί πολύ ακραία. αν και υπάρχουν σαν πιθανότητες είναι σχεδόν αδύνατα.από την στίγμη του η τέχνη του τατουάζ άρχισε να λαμβάνει την μορφή επαγγέλματος δεν έχω ακούσει ότι κάποιος πέθανε από αυτό.

Δημοσ.

ρε νταρους ποσο χρονων εισαι?γτ οι αντρες απο καποια ηλικια και μετα σταματαμε να ψηλωνουμε..εσυ πιστευεις οτι μεχρι τα 25 θα ψηλωνεις αβερτα?δεν θα χαλασει το σχεδιο ακομα και αν απο 1.65 πας σε 1.75

Δημοσ.

Μια κοπέλα στο Βέλγιο πήγε να κάνει 3 μικρά tattoo στο πρόσωπο (όπως η ίδια ισχυρίζεται) και βγήκε με 56. Θα κάνει μήνυση λέει, ο τατουατζής ισχυρίζεται πως έκανε ό,τι ακριβώς του ζήτησε, μπέρδεμα γενικότερα.

Προσέξτε μη πάθετε τα ίδια.

Δημοσ.

Την είδα αυτή, ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Λέει πως δεν το κατάλαβε επειδή κοιμόταν (με τις τσιμπιές, κοιμόταν, ούτε εγώ δε μπορώ) και πως ο άλλος βαρούσε αβέρτα τον έναστρο ουρανό.

Άνετα το γκομενάκι έφαγε άγρια παντόφλα από γονείς και το γύρισε στο "εγώ μόνο τρία του είπα!!!".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...