Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Την είδα αυτή, ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Λέει πως δεν το κατάλαβε επειδή κοιμόταν (με τις τσιμπιές, κοιμόταν, ούτε εγώ δε μπορώ) και πως ο άλλος βαρούσε αβέρτα τον έναστρο ουρανό.

Άνετα το γκομενάκι έφαγε άγρια παντόφλα από γονείς και το γύρισε στο "εγώ μόνο τρία του είπα!!!".

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Τον τατουατζή τον είδες; Είχε κρεμάσει.

Να και το σχετικό βιντεάκι.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lNyHeshECb4]http://www.youtube.com/watch?v=lNyHeshECb4[/ame]

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε νταρους ποσο χρονων εισαι?γτ οι αντρες απο καποια ηλικια και μετα σταματαμε να ψηλωνουμε..εσυ πιστευεις οτι μεχρι τα 25 θα ψηλωνεις αβερτα?δεν θα χαλασει το σχεδιο ακομα και αν απο 1.65 πας σε 1.75

κλείνω τα 17 σε 3 μήνες και είμαι περίπου στο 1.67

Δημοσ.

ρε φιλε πως σε τρυπανε (ειδικα στο προσωπο που φανταζομαι ποναει περισσοτερο) και σε παιρνει ο υπνακος..να λιποθυμησει το καταλαβαινω γτ τυχαινει απο τον πονο..αλλα και παλι φανταζομαι σε συνεφερουν.

αλλες κλαινε εκεινη την ωρα και αυτη βρηκε αναπαυτικη καρεκλα και την επεσε ενα μισαωρακι να 3αποστασει!

εντιτ:νταριους δεν πιστευω οτι θα χεις προβλημα.ειχα ρωτησει τον τατουατζη μου και για το παχος και για το υψος και μου χε πει οτι για να χαλασει το ταττοο πρεπει να χεις τεραστια αλλαγη στο σωμα σου.10 ποντοι δεν νομιζω οτι ειναι κατι φοβερο..

Δημοσ.
ρε φιλε πως σε τρυπανε (ειδικα στο προσωπο που φανταζομαι ποναει περισσοτερο) και σε παιρνει ο υπνακος..να λιποθυμησει το καταλαβαινω γτ τυχαινει απο τον πονο..αλλα και παλι φανταζομαι σε συνεφερουν.

αλλες κλαινε εκεινη την ωρα και αυτη βρηκε αναπαυτικη καρεκλα και την επεσε ενα μισαωρακι να 3αποστασει!

Η κοπέλα υποστηρίζει πως της έκανε ολική αναισθησία... και καλά. Τι σκατά δηλαδή, για tattoo πήγε ή για εγχείρηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά πολλοί πίνουν και διάφορα κατά τη διάρκεια.Σταντέ πράγμα δηλαδή.Μπορεί να την άκουσε λίγο. =ρ

Ξέρω και 'γω...τι να πεις.

Επεξ/σία από slygeo87
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι η κοπέλα αυτή είναι 18 και τα tattoo θα τα έκανε ως δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλια της (κάτι τέτοιο). Και μάλλον της τα έψαλλαν οι δικοί της και έγινε ό,τι έγινε. Γι' αυτό καλύτερα να κάνουμε tattoo μετά από κάποια ηλικία και όχι όταν είμαστε μικροί. Θα είναι κρίμα να την πληρώσει και ο τατουατζής.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μια κοπέλα στο Βέλγιο πήγε να κάνει 3 μικρά tattoo στο πρόσωπο (όπως η ίδια ισχυρίζεται) και βγήκε με 56. Θα κάνει μήνυση λέει, ο τατουατζής ισχυρίζεται πως έκανε ό,τι ακριβώς του ζήτησε, μπέρδεμα γενικότερα.

Προσέξτε μη πάθετε τα ίδια.

Για την ακρίβεια μια κοπέλα πήγε σε έναν εξωγήινο από το piercing, που δεν είχε καθόλου πρόσωπο, και που έχει αντικαταστήσει το νερό με το LSD.

Πήγε για να της κάνει... δουλειά.

Τώρα θέλει αποζημίωση;

:lol:

Δημοσ.

Προφανώς, πρόκειται για διαφορετικές λέξεις, το καταλαβαίνει κανείς και με γυμνό μάτι.

Αν πας να τρυπήσεις το φρυδάκι σου θα κάνεις τοπική. Αν εγώ πάω (αμήν) να χτυπήσω τατού σε όλη την πλάτη, και με έχουν για κανένα 8ωρο κάτω, ε, παίζει εκτός από ένα μπουκάλι τζιν να χρειαστώ και ολική.

Άσε που έχουν βρει έξτρα τρόπους απορρόφησης αναισθησιολόγων από την αγορά εργασίας.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βαράνε ολικές για τατουάζ. Καμία φάκην απολύτως περίπτωση.

Για τοπικές δεν ξέρω, γενικά υποθέτω πως ένας επαγγελματίας θα το απέφευγε λόγω της σχετικής κατακράτησης που πρέπει να επιφέρεται τοπικά -και επιπλέον, τοπική αναισθησία σημαίνει αναισθησία πάνω και κάπως γύρω από το σημείο που θα επέμβεις, το να πας να βαρέσεις 3 αστέρια δίπλα από το φρύδι και να σου κάνουν "τοπική" από το κούτελο ως το σαγόνι (για να μην καταλάβεις όλο το γαλαξία της Ανδρομέδας) δε μου φαίνεται λογικό.

Δημοσ.

Βαράνε τοπική στάνταρ σε Ιταλία-Αγγλία, και σε καλές πιρσινγκερί.

Τώρα, τα της ολικής αναισθησίας και τα λοιπά, θα τα γνωρίζει καλύτερα κάποιος γιατρός φαντάζομαι, αν έχουμε κάποιον ας μας πει.

Δημοσ.

Έτσι όπως το θέτεις ακούγεται λογικό. Θα κάτσει όμως ο tattoo man να σε τρυπάει ένα 8ωρο; Δεν ξέρω δηλαδή, γι' αυτό ρωτάω.

Άσε που είναι και πιο σκληροπυρηνικό/oldschool/badass να σε τρυπάνε και να δαγκώνεις το μαντήλι απ' τον πόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...