Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βαράνε τοπική στάνταρ σε Ιταλία-Αγγλία, και σε καλές πιρσινγκερί.

Τώρα, τα της ολικής αναισθησίας και τα λοιπά, θα τα γνωρίζει καλύτερα κάποιος γιατρός φαντάζομαι, αν έχουμε κάποιον ας μας πει.

Μιας και το είδα τώρα που επαναφέρθηκε και επειδή είμαι περίεργος, αν όντως υπάρχει ανάμεσά μας κάποιος αναισθησιολόγος (MS, PhD, ό,τι να 'ναι) που βαράει τατού στον ελεύθερο χρόνο του, ή κάποιος τατουατζής που δουλεύει σε νοσοκομείο, ας μας πει τι παίζει.

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά για να κάνεις ολική αναισθησία δεν χρειάζεσαι κάποια άδεια;

Αν εγώ κάνω ας πούμε "ολική αναισθησία" σε μία και μετά της κάνω διάφορα, δε νομίζω να μην αντιμετωπίσω το μακρύ χέρι του νόμου.

Δημοσ.

Και εγώ κάτι τέτοιες υποθέσεις κάνω αλλά μιας και απέχω πάρα πολύ από τον κλάδο, θα περιμένω τον τατουατζή με τις Fentanyl και τα λοιπά διπλοκόκκινα σκευάσματα να απαντήσει. Θέλω να δω και αν μπορώ να κάνω επισκληρίδιο αναισθησία για ένα τατουάζ που θέλω να κάνω στη γάμπα μου.

Δημοσ.

Ναι οντως δεν το πιασα :-( :-( Κατσε να προβαρω δικαιολογιες... Ειναι αργα, ειμαι πολυ κουρασμένος απο το διαβασμα, ....

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Και εγώ κάτι τέτοιες υποθέσεις κάνω αλλά μιας και απέχω πάρα πολύ από τον κλάδο, θα περιμένω τον τατουατζή με τις Fentanyl και τα λοιπά διπλοκόκκινα σκευάσματα να απαντήσει. Θέλω να δω και αν μπορώ να κάνω επισκληρίδιο αναισθησία για ένα τατουάζ που θέλω να κάνω στη γάμπα μου.

Και τοπικές βαράνε στα ζούλα, αλλά και όπου τους πεις να σε ζωγραφίσουν προκειμένουν να πάρουν το 600άρι, θα σε ζωγραφίσουν σαν να είσαι πελώριος καμβάς μουσαμά. Αλλά εντάξει, ο τατουατζής είναι σίγουρα ο τελευταίος άνθρωπος σ' αυτή τη χώρα που του ζητάς εξηγήσεις επαγγελματικής ευσυνειδησίας. Άσε που στο 99,9% των περιπτώσεων, από μικροί δεν τους άρεσε το διάβασμα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να κάνω 2 tattoo στο χέρι,πολύ μικρά σε μέγεθος σε σχήμα αστεράκι το ένα και το άλλο δεν έχω καταλήξει ακόμα.

περίπου κάπως έτσι : http://www3.pictures.zimbio.com/img/ec4a/WristTattoos/2m.jpg

ξέρει κανένας κάποιο καλό και ασφαλές μέρος και επίσης τι τιμές παίζουν περίπου γιατί δεν έχω ιδέα..

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα!Μια ερωτηση θελω να κανω!εχω δυο tattoo. το δευτερο το κανα τωρα προσφατα.ειναι στο τεταρτο δαχτυλο του δεξιου χεριου,στην μεσα πλευρα του δαχτυλου.το χω κανει δυο φορες γιατι με την πρωτη δεν εκατσε το μελανι και φοβαμαι οτι ουτε αυτη τη φορα πετυχε. ξερετε μηπως τι αλλο μπορω να κανω?Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καλησπερα!Μια ερωτηση θελω να κανω!εχω δυο tattoo. το δευτερο το κανα τωρα προσφατα.ειναι στο τεταρτο δαχτυλο του δεξιου χεριου,στην μεσα πλευρα του δαχτυλου.το χω κανει δυο φορες γιατι με την πρωτη δεν εκατσε το μελανι και φοβαμαι οτι ουτε αυτη τη φορα πετυχε. ξερετε μηπως τι αλλο μπορω να κανω?Ευχαριστω!

Στο έκανε επαγγελματίας ή κάποιος άσχετος;

Αν ναι, ακολούθησες ευλαβικά τις οδηγίες φροντίδας μέχρι να επουλωθεί;

Δημοσ.

Μήπως παίζει καμια ενδοπαλαμιαία παλινδρόμηση και σβήνει από την τριβή; Καλύτερα να δοκιμάσεις με το αριστερο. :P

Εσυ freedaba εκει στην εξορία δεν έκανες κανα τατου να σου θυμίζει αυτη την περιοδο της ζωής σου; Ενα δεν ξεχνω βρε αδερφε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και θέλω να καταγγείλω δημόσια οτι κρίση κρίση αλλά οι Έλληνες τατουατζήδες συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά τον αμανέ στις τιμές, οι μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Δημοσ.

απο τι εξαρτάται η τιμή ?

πχ εχω θέλω να κάνω ενα πραματάκι με 3 "Α" στο μπράτσο 4 Χ 4 σου-μου

Ξερω οτι η ταρίφα είναι 70ευρα ακομα και αστεράκι σε μέγεθος νυχιού αντίχειρα αν κάνεις .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...