Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πενηντάρι έδωσα πάντως, δε νομίζω να ναι 70 το μίνιμουμ.

40 Μίνιμουμ αλλά πάει μετά με τα υλικά και τον χρόνο ( με την ώρα) που θέλει για να το κάνει!

που είναι και ανάλογο της δυσκολίας!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γειαα θελω και γω να κανω μια ερωτηση
ποσο μποριε ν κοστισει ενα τατουαζ γυρω στις 15 λεξεις σε μεσαια απλη γραμματοσειρα ? 
αν ξερει καποιος κ μπορει ας μου απαντησειι ευχαριστω!

Δημοσ.

γειαα θελω και γω να κανω μια ερωτηση

ποσο μποριε ν κοστισει ενα τατουαζ γυρω στις 15 λεξεις σε μεσαια απλη γραμματοσειρα ? 

αν ξερει καποιος κ μπορει ας μου απαντησειι ευχαριστω!

Αναλογα το στουντιο παντως γυρω στα 50-70 ευρω πιστευω θα σου παρουν.

Δημοσ.

λιγα δεν λες? ευχαριστω παντως! α κ επισης αν κανω 2 μαζι θα μ βγει φθηνοτερα?

Εκει περίπου είναι οι τιμές για απλές γραμματοσειρές. Αν αρχίσεις τα πολύπλοκα, σκιές και τα ρέστα τοτε ανεβαίνει.

Μπα δύσκολο να σου κόψει αν κάνεις δύο

Δημοσ.

Οι τιμες ειναι αρκετα ανεβασμενες σε σχεση με το παρελθον ,κυριως γιατι τωρα τα tattoo  ειναι μοδα και κανει ολος ο κοσμος συν  οτι πλεον το χρωμα παιζει πολυ .Βεβαια αυτο εχει ως αποτελεσμα να   υπαρχει και μεγαλυτερη ποικιλια  καταστηματων και γενικα να εχει ανεβει αρκετα το επιπεδο των Ελληνων καλλιτεχνων.

Δημοσ.

ναι εχω βρει καλο στουντιο αλλα γενικα ειναι καπως πιο ακριβα απ οτι περιμενα ..

Ποσα λεφτα σου ειπαν?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κοίταζα τυχαία μερικά spine tattoos. Τελικά μοιάζει νά'ναι πολύ ωραίο σημείο (πλέον μου φαίνεται πιο ωραίο και απ'τον αυχένα που σκεφτόμουν αρχικά).

Πόσο μπορεί να δώσω το πολύ γι'αυτό το νταγκεράκι με τις σκιές που βλέπετε; (Για μέγεθος 10cm σκέφτομαι.)

riven_dagger_desktop_1600x1200_hd-wallpa

(Δηλαδή, αν μου ζητήσουν π.χ. 150 ευρώ να ξέρω αν είναι υπερβολικό ή όχι.)

Δημοσ.

Κοίταζα τυχαία μερικά spine tattoos. Τελικά μοιάζει νά'ναι πολύ ωραίο σημείο (πλέον μου φαίνεται πιο ωραίο και απ'τον αυχένα που σκεφτόμουν αρχικά).

Πόσο μπορεί να δώσω το πολύ γι'αυτό το νταγκεράκι με τις σκιές που βλέπετε; (Για μέγεθος 10cm σκέφτομαι.)

riven_dagger_desktop_1600x1200_hd-wallpa

(Δηλαδή, αν μου ζητήσουν π.χ. 150 ευρώ να ξέρω αν είναι υπερβολικό ή όχι.)

150?

Άνετα...

Παίζει ανάλογα το στούντιο βέβαια

Δημοσ.

150?

Άνετα...

Παίζει ανάλογα το στούντιο βέβαια

Καλα αμα παει σε κανα μουρατο στουντιο του πεους, παιζει να της ζητησουν κ πιο πολλα. Το θεμα ειναι πως τα ταττους ειναι τοσο τρεντυ πλεον, π ολοι λιγο πολυ εχουμε καποιον γνωστο γνωστου κλπ π μπορει να μας μονταρει. Αλλιως εξωτερικο για πραγματικο αρτ κ γηινες τιμες !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...