Lagoudisio Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Καλησπερα παιδια. Θελω να σας ρωτησω αν ξερετε κανενα καλο προγραμμα με το οποιο να μπορω να μετονομασω πολλα αρχεια μαζι. Για παραδειγμα πολλα albums που κατεβαζω, τα τραγουδια ειναι σε μορφη 01_Artist_-_Title και βαριεμαι να καθομαι να σβηνω τις παυλες και να βαζω κεφαλαια κτλ. Υπαρχει κανα προγραμματακι που να τα μετονομαζει? Ευχαριστω.
flik Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Για mp3 συγκεκριμένα απο τα πιο ωραία που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ είναι το mp3tag. Δωρεάν. Έχει επιλογή να μετονομάζει απο ετικέτες προς ονομα αρχείου, και απο όνομα αρχείου προς ετικέτες. Για αρχεία γενικού τύπου δεν έχω χρεαστεί πολλές φορές, σπάνια έχω βολευτεί με το total commander.
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Εγώ θα προτείνω για mp3 το TagScanner και για γενικές μετονομασίες το Renamer. Και τα δύο εννοείτε δωρεάν. Ιδίως το 2ο είναι άψογο και με τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να συνηθίσεις τον τρόπο λειτουργίας του.
TAKE5 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Αν προκειται για τραγουδια αυτά που λενε οι παραπάνω. Εγω δοκιμάζω τωρα το mptagthat που για την ώρα μου αρέσει πολύ
zetasss Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Παιδιά, εγώ πιστέβω πως ενα από τα καλύτερα προγράμματα για αυτό το σκοπό είναι το Media Monkey. Κοίτα τι σου προσφέρει: • Είναι Jukebox, Music Manager, CD Ripper, Converter και άλλα... • Μπορεί να μετονομάσει ένα ένα τα τραγούδια σου ή όλα μαζί, μπορείς να τα αξιολογήσεις με 5 αστεράκια αλλά και με δεκαδικά π.χ 2.5 αστεράκια ή 3 ή 3.5, • Αυτόματα αναγνωρίζει, ψάχνει και ετικετοποιεί χαμένα δεδομένα κομματιών και Εξώφυλλα δίσκων, • Χειρίζεται 50,000+ αρχεία στην μουσική σου συλλογή χωρίς καθυστέρηση, • Αναπαράγει MP3 (και Video) και άλλες μορφές ήχου, • Δημιουργεί λίστες αναπαραγωγής και mix μουσικής, • Συγχρονίζεται με iPods / MP3 players εύκολα και μετατρέπει τα κομμάτια απευθείας • Κλειδώνει το pc σου ώστε να μην σου αλλάζει ο καθένας τη μουσική στο πάρτι και ένα σορό ακόμα! Νομίζω πως κάτι τέτοιο ψάχνεις και σου λέω πως είναι πολύ καλό!!!! Ελπίζω να σε βοήθησα...
flik Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 To media monkey είναι όντως πολύ καλός για οργάνωση μουσικής, αλλά το foobar2000 χειρίζεται στον ίδιο χρόνο δεκάδες φορές περισσότερα κομμάτια. Και δεν θυσιάζεις πολλά σε σχέση με το Media monkey. Έχει κι αυτό cd ripper, converter, μετονομασία και μετακίνηση/αντιγραφή αρχείων. Βασικά το foobar2000 είναι το ιδανικότερο για όσους χρησιμοποιούν Playlists.
rodi Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Φίλε Lagoudisio, δοκίμασε αν θες και το Flexible Renamer 8. Είναι πολύ ευχρηστο και δωρεάν.
markelos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Επαναφέρω το θέμα επειδή ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κάνει το εξής: μετονομασία φωτογραφιών σε αύξοντα αριθμό. έχω πχ 600 φωτογραφίες και θέλω να πάρουν τα ονόματα 001.jpg, 002.jpg, 003.jpg...600.jpg
parsifal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Πολύ εύκολα με το IrfanView: Πατάς B για να μπεις στην οθόνη με τις batch εργασίες και:
micos000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Για μαζικές μετονομασίες αρχείων, προτιμώ το ReNamer. Είναι κορυφαίο και δωρεάν (κατέβασε το Renamer Beta). Προσθέτεις ένα rule για Serialise και τσεκάρεις Pad to length, βάζοντας πόσα ψηφία θέλεις να συμπληρώνονται αυτόματα με μηδενικά (π.χ. για 0001 βάζεις 4).
markelos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Thanks a lot guyz! Θα το δοκιμάσω μόλις γυρίσω πάλι σπίτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.