Jim@kiS Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Για σας παιδια λεω να παω και εγω σαν πιστο παιδι της τεχνολογιας στον Ι7:-) Το 8εμα ειναι με τη mobo παμε?Μεχρι 250 αντε και κατι λιγα παραπανω αν εχουμε μεγαλες διαφορες σε αποδοση....
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 1) GIGABYTE GA-EX58-UD5 269€ 2)MSI X58 PLATINUM 258€ 3)DFI Lanparty JR X58-T3H6 259€ Προς θεού μακρια από asus (τουλάχιστον απο σειρά p6t-p6t deluxe)
Jim@kiS Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Εγω ελεγα ή την asus rampage II gene ή για foxxcon Flaming Blade
MAIK82 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Παιδιά εγω ειμαι αναμεσα σ΄αυτες τις δύο Asus Rampage II Gene και DFI Lanparty JR X58-T3H6. Εχει καποιος γνώμη για αυτές;
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δεν την έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη αν και λόγω της πικρής μου εμπειρίας (και ενός φιλου) με τα x58 boards της asus, δεν θα το σκεφτόμουν καθόλου. Αν δεν φοβάσαι το ρίσκο, σου φτάνουν οι 6 sata και δεν φοβάσαι την μηδενική επεκτασιμότητα της asus rampage II gene (μόνο μια pci και μια pcix σε σημείο που δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις) τότε, παρτην. Αυτές που σου ανέφερα εγώ πάντως έχουν πολύ καλύτερη επεκτασιμότητα και 100% δουλεύουν οκ. (καλα η bloodrage πάει στα 330€ και έχει 3 θυρες ddr3. Απαράδεκτο εκτός και αν το θες μόνο για benchmarks)
MAIK82 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Επειδη μαλλον θα ψωνισω απο πλαισιο την gigabyte δεν την εχει, η msi δεν μου αρεσει και ετσι η dfi φαινεται καλη περιπτωση.. Απλως ηθελα καποιος που ξερει την καρτα να μου ελεγε τη γνώμη του.
Jim@kiS Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το 8εμα ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι DFI και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την asus rampage II gene αν και ειναι μικρη μεγαλη σε επιδοσεις...εγω σε αυτες τιμες 8ελω να μου πειτε οτι καλυτερο υπαρχει η foxxcon flaming blade δεν ειναι καλη??? επηδει δηλαδη εχει 3 slot ram τι εγινε βαζεις 3χ2gc ocz και εισαι αρχιγος
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το 8εμα ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι DFI και εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την asus rampage II gene αν και ειναι μικρη μεγαλη σε επιδοσεις...εγω σε αυτες τιμες 8ελω να μου πειτε οτι καλυτερο υπαρχει η foxxcon flaming blade δεν ειναι καλη??? επηδει δηλαδη εχει 3 slot ram τι εγινε βαζεις 3χ2gc ocz και εισαι αρχιγος σήμερα είσαι αρχηγός. Σε 3 χρόνια δεν θα σαι.
Jim@kiS Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ΟΙ DFI εχουν παρα πολυ δυσκολο και περιπλοκο Bios για ο/c... Tωρα το αλλο σιγουρο ειναι οτι δεν 8α μεινω με το ιδιο mobo 3-4 χρονια... Με τα τωρινα στατιστικα 8ελουμε να ξερουμε ποια ειναι η καλυτερη mobo... Α και η gigabyte που ειπες μου αρεσε παρα πολυ αλλα εχει ακουσει κανεις γι αυτην???στατιστικα,σχολια και τα συναφη
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Αν είναι να αλλάξεις σε 1,5-2 χρόνια, πάρε όποια να ναι.
Jim@kiS Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Επειδη 8α αλλαξω σε 2 χρονια δηλαδη να παιρνω φολες???:S Ρωτησα αν ξερεται καποια η αν εχεται δουλεψει και ειστε ευχαριστημενοι για να την παρω και εγω...Οχι αερολογιες...
nikosl Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Επειδη 8α αλλαξω σε 2 χρονια δηλαδη να παιρνω φολες???:SΡωτησα αν ξερεται καποια η αν εχεται δουλεψει και ειστε ευχαριστημενοι για να την παρω και εγω...Οχι αερολογιες... E σου έδωσα 3 προτάσεις που έχω δουλέψει έγω και φιλοι μου και που γενικά στο internet ακούγονται καλά λόγια. Αν εσύ θές κάρτα με βαρύγδουπο όνομα και 0 επεκτασιμότητα (και πιθανώς μάπα αν πρόκειται για asus για x58, κάνε μια βόλτα στα fora της και θα δείς τί γίνεται από black screen problems/ system not booting) εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εσύ πληρώνεις, εσύ αποφασίζεις. Πάρε με μια θύρα για μνήμη, αρκει να έχει γαματο όνομα και αυτοκόλλητο.
mchrisober Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Λοιπον φιλε μου, εγω εχω την gigabyte UD5 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Δεν ειχα κανενα προβλημα οποτε θα σου ελεγα να παρεις αυτην.
swiftech Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 ερχεται και η καλυτερη ολων αλλα 458 ευρω? για μια μητρικη? evga clacified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.