Προς το περιεχόμενο

Πως μπορούμε να δυναμώσουμε την φωνή απο ενα video?

bobirakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eννοεις μονιμα ή οταν το βλεπεις μονο ?

Αν ειναι για οταν το βλεπεις μπαινεις στις επιλογες του codec οταν παιζει και εχει ρυθμιση για δυναμωμα

Αλλιως με προγραμμα επεξεργασιας αναλογα τον τυπο του video

Δημοσ.

Για μονιμα, μπορεις να αποσπασεις τον ηχο σε ξεχωριστο αρχειο, να το επεξεργαστεις με διαφορα εργαλεια που υπαρχουν (πχ audacity) και μετα να το ξαναενωσεις με το video. Ψαξε το virtualdubmod για την πολυπλεξη/αποπολυπλεξη audio/video

Αν το αρχειο ειναι avi με γνωστου τυπου codecs για ηχο και εικονα δεν θα εχεις προβλημα. Αν ειναι wmv, mpg η αλλα μπορει να χρειαστεις πιο εξειδικευμενα εργαλεια

Δημοσ.
Για μονιμα, μπορεις να αποσπασεις τον ηχο σε ξεχωριστο αρχειο, να το επεξεργαστεις με διαφορα εργαλεια που υπαρχουν (πχ audacity) και μετα να το ξαναενωσεις με το video. Ψαξε το virtualdubmod για την πολυπλεξη/αποπολυπλεξη audio/video

Αν το αρχειο ειναι avi με γνωστου τυπου codecs για ηχο και εικονα δεν θα εχεις προβλημα. Αν ειναι wmv, mpg η αλλα μπορει να χρειαστεις πιο εξειδικευμενα εργαλεια

Επειδή τα αγγλικά μου είναι φτωχά και το virtualdubmod δεν το εχω δουλέψει μήπως μπορείς να μου πεις πως θα αποσπάσω τον ήχο και να τον ξαναενώσω.?

ποια βήματα θα ακολουθήσω δηλαδή!

Δημοσ.
H ποιο απλα ανοιξε το με το movie maker και στην μπαρα που βγαζει τον ηχο πατα δεξι κλικ και αυξηση εντασης.

Το θέλω για μόνιμο οχι μόνο όταν το ακούω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...