bobirakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να δυναμώσουμε την φωνή απο ενα video και πως ?
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Eννοεις μονιμα ή οταν το βλεπεις μονο ? Αν ειναι για οταν το βλεπεις μπαινεις στις επιλογες του codec οταν παιζει και εχει ρυθμιση για δυναμωμα Αλλιως με προγραμμα επεξεργασιας αναλογα τον τυπο του video
Bspus Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Για μονιμα, μπορεις να αποσπασεις τον ηχο σε ξεχωριστο αρχειο, να το επεξεργαστεις με διαφορα εργαλεια που υπαρχουν (πχ audacity) και μετα να το ξαναενωσεις με το video. Ψαξε το virtualdubmod για την πολυπλεξη/αποπολυπλεξη audio/video Αν το αρχειο ειναι avi με γνωστου τυπου codecs για ηχο και εικονα δεν θα εχεις προβλημα. Αν ειναι wmv, mpg η αλλα μπορει να χρειαστεις πιο εξειδικευμενα εργαλεια
bobirakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Για μονιμα, μπορεις να αποσπασεις τον ηχο σε ξεχωριστο αρχειο, να το επεξεργαστεις με διαφορα εργαλεια που υπαρχουν (πχ audacity) και μετα να το ξαναενωσεις με το video. Ψαξε το virtualdubmod για την πολυπλεξη/αποπολυπλεξη audio/video Αν το αρχειο ειναι avi με γνωστου τυπου codecs για ηχο και εικονα δεν θα εχεις προβλημα. Αν ειναι wmv, mpg η αλλα μπορει να χρειαστεις πιο εξειδικευμενα εργαλεια Επειδή τα αγγλικά μου είναι φτωχά και το virtualdubmod δεν το εχω δουλέψει μήπως μπορείς να μου πεις πως θα αποσπάσω τον ήχο και να τον ξαναενώσω.? ποια βήματα θα ακολουθήσω δηλαδή!
panos2171 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 H ποιο απλα ανοιξε το με το movie maker και στην μπαρα που βγαζει τον ηχο πατα δεξι κλικ και αυξηση εντασης.
bobirakos Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 H ποιο απλα ανοιξε το με το movie maker και στην μπαρα που βγαζει τον ηχο πατα δεξι κλικ και αυξηση εντασης. Το θέλω για μόνιμο οχι μόνο όταν το ακούω.
parsifal Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2009 bobirakos, δες αυτό: Mini tutorial: Εξομάλυνση στάθμης ήχου σε avi με mp3 audio stream
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.