biris5 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Έχω τον υπολογιστή HP compaq nx7300, ο οποίος δεν δέχεται ενέργεια απ' το τροφοδοτικό του (το οποίο δοκιμάστηκε σε άλλον όμοιο υπολογιστή και λειτουργεί). Αλλάζοντας την μπαταρία με άλλη όμοια φορτισμένη ο υπολογιστής μου λειτουργεί κανονικά. Μου είπαν ότι έχει βλάβη η μητρική και πρέπει να την αντικαταστήσω με νέα. Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Αν ναι, η μητρική επισκευάζεται και πως? Αν δεν επισκευάζεται πως μπορώ να προμηθευτώ νέα και με ποιό κόστος?
ser_x Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Φίλε μου αν με την πλήρως φορτισμένη μπαταρία λειτουργεί κανονικά ο φορητός σου τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα από το να την αντικατάστησες αυτήν που έχει πρόβλημα με μια καινούργια Αυτοί που σου είπαν ότι χρειάζεται αντικατάσταση η μητρική σου μήπως παρατήρησαν ότι δεν φορτίζει την μπαταρία ?? και εκεί είναι τα όποια προβλήματα έχεις ?? Η παλιά μπαταρία φορτίζεται σε άλλον όμοιο φορητό ??και να κρατά έστω και για μικρό χρονικό διάστημα πχ 15 λεπτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.