poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 γινεται αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.θα πρεπει να γινει Iντερνετ connection sharing.
therock Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 γινεται αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι.θα πρεπει να γινει Iντερνετ connection sharing. Αυτο αν ειναι bridge ή ανεξαρτητως τροπου συνδεσης για την περοπτωση χρησης του SAGEM σαν Access point?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 san bridged.αμα επαιζες pppoe/pppoa θα ηταν 5 λεπτα δουλεια.
therock Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ΙΔΕΑ: Μιας και εχει μια USB και μια Ethernet μηπως γινεται μεσω της usb να το συνδεω και απο την στιγμη που εχει συνδεθει να μπορει μεσω της ethernet να το μοιραζει στο ασυρματο? Γινεται μεσα απο την Usb να κανω την συνδεση?
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ναι ισως να μπορει να γινει.το pc με τον thomson με usbκαι μετα να δινει με ics στην ethernet και η ethernet στο ασυρματο.τωρα το δευτερο pc θα θελει λογικα gateway το pc διαμεσω του ασυρματου.ισως πετυχει.
therock Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Απο USB μονο bridged μπορει να συνδεθει ετσι? Παντως δεν το δοκιμασα ακομα γιατι απο οτι φαινεται απο τοτε που δηλωσα βλαβη δεν εχει ξαναπεσει το ιντερνετ! Ποσο παραξενο σου ακουγεται? Το noise και attenuation ειναι τα ιδια, και οταν με πηραν δυο μερες μετα να με ρωτησουν αν εχω ακομα προβλημα, ειπα "προς το παρον οχι, τι κανατε?" και μου λεει η τηλεφωνητρια "τιποτα, εδω τα παιδια ελεγχουν την γραμμη σας".
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Απο USB μονο bridged μπορει να συνδεθει ετσι? Παντως δεν το δοκιμασα ακομα γιατι απο οτι φαινεται απο τοτε που δηλωσα βλαβη δεν εχει ξαναπεσει το ιντερνετ! Ποσο παραξενο σου ακουγεται? Το noise και attenuation ειναι τα ιδια, και οταν με πηραν δυο μερες μετα να με ρωτησουν αν εχω ακομα προβλημα, ειπα "προς το παρον οχι, τι κανατε?" και μου λεει η τηλεφωνητρια "τιποτα, εδω τα παιδια ελεγχουν την γραμμη σας". poy nα ξερει και αυτη τι εκαναν.οχι και Usb να το εχεις μπορεις και pppoe/llc kai pppoa/vc κανονικα.το πως θα συνδεθει με το pc δεν παιζει ρολο
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 poy nα ξερει και αυτη τι εκαναν.οχι και Usb να το εχεις μπορεις και pppoe/llc kai pppoa/vc κανονικα.το πως θα συνδεθει με το pc δεν παιζει ρολο Εσυ παντως τι πιστευεις πως εκαναν? Εγω ειλικρινα πιστευα πως ειτε θα επαιρνα το ρουτερ ειτε θα με υποβαθμιζαν, δεν περιμενα να το λυσουν εξ'αποστασεως. Η συνδεση με USB δημιουργει καποιο προβλημα? Θυμαμαι παλιοτερα που ολη λεγαν κατηγορηματικα οχι, εφ'οσον υπαρχει ethernet. Βεβαια τωρα το ethernet παει στο Wireless AP αρα η λυση USB ειναι μονοδρομος.
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εσυ παντως τι πιστευεις πως εκαναν? Εγω ειλικρινα πιστευα πως ειτε θα επαιρνα το ρουτερ ειτε θα με υποβαθμιζαν, δεν περιμενα να το λυσουν εξ'αποστασεως. Η συνδεση με USB δημιουργει καποιο προβλημα? Θυμαμαι παλιοτερα που ολη λεγαν κατηγορηματικα οχι, εφ'οσον υπαρχει ethernet. Βεβαια τωρα το ethernet παει στο Wireless AP αρα η λυση USB ειναι μονοδρομος. usb = πιο αργο,πιο ασταθες. διαφορα θα μπορουσαν να εχουθν κανει.απο το να σε εχοθυν αλλαξει καρτα απο το να εχουν κανει πχ την γραμμη απο fast se interleave απο καποιο διαφορετικο προφιλ.τωρα τι απο ολα κανεις δεν ξερει.
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 usb = πιο αργο,πιο ασταθες.διαφορα θα μπορουσαν να εχουθν κανει.απο το να σε εχοθυν αλλαξει καρτα απο το να εχουν κανει πχ την γραμμη απο fast se interleave απο καποιο διαφορετικο προφιλ.τωρα τι απο ολα κανεις δεν ξερει. Μα USB=480>ethernet=100 (Megabit εχει το Alcatel). Παντως οτι και αν καναν ας ελπισουμε πως θα συνεχισει σταθερα η γραμμη. Ακομα παντως δεν μετραω disconnect!
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 usb =480 mbps usb se router = 12 mbit local area connection ....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχ κατεβαωσμα με ethernet 2 mbyte/second.με usb κολλησε στα 400kbytes
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 E? USB 1.1 χρησιμοποιουν? Καλα κρασια τοτε! Usb 1,1 usb 2 usb 8 παντως πιο γρηγορα απο ethernet δεν παει για αυτο πλεον ολα τα ρουτερακια ειδικα τα ασυρματα δεν εχουν καν Usb.
therock Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλα σιγουρα συμφωνο, εγω αλλωστε μονο για να κανω connect στην bridge μου χρειαζεται, απο κει και επειτα τα δεδομενα θα φευγουν μεσω ethernet στο ασυρματο, οποτε δεν επηρεαζει.
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 προσπαθησε να το κανεις να παιξει pppoe/llc αντι για bridge για πολλους λογους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.