giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μη σας κουράζω. Έχοντας γάτες,πουλί,σκύλο,ψάρια κ.λπ., σκέφτηκα να πάρω και κάτι άλλο. Πρώτα απο όλα να πω οτι έχω άφθονο χρόνο. Αυτό που σκέφτηκα ήταν σκιουράκι. Είναι πολύ ωραία και δραστηρια ζώα, απλά με ενοχλεί που δεν είναι κοινωνικά. Σήμερα που λέτε, έτοιμος να πάω να πάρω, πήγα πρώτα σε έναν φίλο μου ο οποίος είχε κουνελάκι. Με το που με βλέπει το κουνελι τσακ... Στα πόδια μου και άρχιζε να με μυρίζει Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που έκανε επειδή θέλω ένα ζώο που να μπορώ να το αγγίζω βρε αδερφέ Απλά, μήπως έχετε να προτείνετε εσείς κανένα άλλο ζώο επικοινωνιακό και να "πηγαίνει" τους ανθρώπους;Εκτός απο χαμστεράκι Για κουνέλι....Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το κλουβί; Ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή σας μέρα.
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Θες την αδερφή μου;Στη χαρίζω. Μπα... Έχω και εγώ... Και να έχω δύο είναι κάπως. Στο θέμα μας τώρα παρακαλώ
slygeo87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Ε κουνελάκι... να φωνάξεις και τον elven μετά να στο κάνει στιφάδο..:evilfatsoula:
elven Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Απλά, μήπως έχετε να προτείνετε εσείς κανένα άλλο ζώο επικοινωνιακό και να "πηγαίνει" τους ανθρώπους;Εκτός απο χαμστεράκι Να πάρεις τίγρη. Τους πηγαίνει τους ανθρώπους,με το που θα μπαίνουν στο σπίτι θα ορμάει πάνω τους,ακόμα και αν αυτοί δεν θέλουν και αρχίσουν να τρέχουν θα τους κυνηγάει για να "παίξει". Τους πάει πολύ! να φωνάξεις και τον elven μετά να στο κάνει στιφάδο..: Ο Toufas είναι ο μάγειρας όχι εγώ. Αν θες κανα αυγό,καμιά μακαρονάδα τότε νταξ
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Απλά, με το κουνέλι με ενοχλεί που κατα μεγαλύτερο ποσοστό τα παίρνουν γυναίκες. Μπας και έχετε να προτείνετε κανένα άλλο μικρό ζώο;(που να μη... χ#ζει και όπου βρει όπως κάνει το κουνέλι )
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Παρε λαγο Ελάτε ρε παιδιά. Μη με δουλεύετε.Πραγματικά θέλω βοήθεια
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Γιατι δεν παιρνεις ενα ινγκουανα? Δε συμπαθώ τα ερπετα
afentiko7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 απλά με ενοχλεί που δεν είναι κοινωνικά. Για κουνέλι....Πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το κλουβί; Δεν πιάνεις κουβέντα εύκολα μαζί τους ε? Τώρα εσύ που βάζεις ζώα σε κλουβιά είσαι φιλόζωος να υποθέσω?
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δεν πιάνεις κουβέντα εύκολα μαζί τους ε? Τώρα εσύ που βάζεις ζώα σε κλουβιά είσαι φιλόζωος να υποθέσω? Και τι πρεπει να κανω;...Να ειναι ΟΛΗ την ωρα εξω;Το δωμάτιο μου ειναι πανω απο το σαλονι και ειναι σαν μπαλκονι μεσα στο σπιτι...Να το αφησω να πεσει όταν λείπω ή να το βάλω έξω στο μπαλκόνι να κάνουν πάρτυ οι γάτες;Για πες μου εσύ. Και όταν λέω κοινωνικά, εννοώ δε μπορείς να τα πάρεις π.χ. στο χέρι σου και να τα χαϊδέψεις.
giorgos147 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Έλεος ρε παιδιά. Και σας είχα για λίγο πιο σοβαρούς. Εκτός απο το να δουλεύεται, ξέρετε να κάνετε κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.