witty Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Καλησπέρα, Ο αδερφός μου θέλει να αγοράσει 2 στρέμματα γης στο χωριό. Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο δίπλα σε ένα που έχει ήδη στην κατοχή του. Παρόλα αυτά, ο πωλητής του ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό. Για αυτό το λόγο θέλει να έχει μία εικόνα σε ποιο εύρος τιμών κυμαίνονται οι τιμές στην περιοχή. (Επαρχιακή οδός Αμαλιάδα - Σιμόπουλο) Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής : Από που μπορεί να πληροφορηθεί κανείς το φυσιολογικό εύρος τιμών σε αυτή την περιοχή ή και γενικότερα όταν θέλει να προβεί σε αγοραπωλησίες εκτάσεων γης?
NoD Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Πολλά παίζουν ρόλο, μια ιδέα θα έπαιρνες ρωτώντας κάποιους άλλους που έχουν σ' εκείνη την περιοχή γη. Ίσως το σημαντικότερο όλων είναι αν και πόσο σύντομα ενδέχεται να μπει στο σχέδιο πόλης.
witty Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Κάποιες πληροφορίες που έχω ακόμα είναι ότι είναι εκτός σχεδίου, εκτός αναδασμού και είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι συνεπάγονται όλα αυτά
platongr Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Είναι καλλιεργήσιμο, έχει νερό/ρεύμα... Πόσο πουλάν οι γείτονες. Από κάποιον συμβολαιογράφο της περιοχής μπορείς να μάθεις την αντικειμενική αξία, αλλά έχει να κάνει καθαρά με την αγορά εκεί. Αν π.χ. είναι να γίνει κάτι τα επόμενα χρόνια και να πάρει αξία, είναι λογικό να ζητάει πολλά λεφτά. Το σημαντικό είναι πόσο πουλιούνται τα υπόλοιπα στην ίδια περιοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.