Luxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχεις επειδη το βαζεις στα ποδια σου το λαπτοπ αλλα αυτο δεν ειναι η θερμοτητα ουτε ο αερας.Ειναι το WIFI (ασυρματο δυκτιο) που αν το εχεις ανοικτο και εχεις το λαπτοπ πανω στα ποδια τοτε το εχεις πολυ κοντα στα γεννητικα σου οργανα!! Γιαυτο οταν εχεις ανοικτο το wireless θα σου προτινα να ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ το λαπτοπ. Καλα δε θα σχολιασω τα περισσοτερα ποστς που ειναι χαζομαρες.. Admin αγορινα, καντο και save στον υπολογιστη σου να το εχεις ενθυμιο ρε. Αυτο εννοουσα και εγω, απλα δε το ανεφερα. Οτι εχω συνεχεια ανοικτο το wireless και το laptop πανω στα ποδια μου ( συνεπως και γεννητικα οργανα ). Μαλλον να κοψω αυτη τη συνηθεια, ετσι;
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 χοχο.. νατος ο ποντιος. ΤΡΕΛΗ πατεντα παντως. θελω κι εγω τυχαία έπεσα πάνω του και απευθείας πήρα και ένα... σε το προτείνω καθώς εκτός των άλλων βολεύει τρελά Μαλλον να κοψω αυτη τη συνηθεια, ετσι; ή πάρε ένα τέτοιο σαν αυτό που πήρα...
timekeeper Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Ένας σοβαρός και υπαρκτός κίνδυνος είναι η αύξηση της θερμοκρασίας στους όρχεις. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο λόγος που οι όρχεις "κρέμονται" από το υπόλοιπο σώμα, είναι επειδή το σπέρμα θα καταστρεφόταν σε θερμοκρασία 36.6 C. Έτσι οι όρχεις έχουν σταθερά κάποιους βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία από το υπόλοιπο σώμα. Είχε παρατηρηθεί από γιατρούς το γεγονός, ότι άτομα που φορούσαν πολύ στενά και κολλητά παντελόνια για μεγάλες περιόδους της ζωής τους, εμφάνιζαν πιο συχνά αναπαραγωγική ανικανότητα από άλλους άντρες, επειδή ακριβώς με τα στενά τζιν οι όρχεις εφάπτονται στο σώμα με αποτέλεσμα να ανεβαίνει η θερμοκρασία τους.
mvaggel Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Για τα κάκαλα μόνη, επιστημονικά αποδεδειγμένη, προστασία είναι το τσίγκινο σωβρακάκι. Το συνδέεις και με ένα καλώδιο στη γείωση της πρίζας (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Σύνδεση στη φάση ίσως αποβεί επώδυνη) και έχεις μια πρώτης τάξεως μαγνητική θωράκιση ενάντια σε WiFi, mobile phones, παγκόσμια ακτινοβολία και προβληματικούς φούρνους μικροκυμάτων. Αν το επιχειρήσετε, δεν φέρω καμία ευθύνη. Ειδικά αυτό με την πρίζα!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Αυτο εννοουσα και εγω, απλα δε το ανεφερα. Οτι εχω συνεχεια ανοικτο το wireless και το laptop πανω στα ποδια μου. ναι ok εννούσες το wireless, αλλά λέγοντας για καρκινογόνο αέρα δεν πάει το μυαλό μας εκεί... νομίζω πάντως ότι υπάρχουν κάμποσα topics για wireless/κεραίες/ακτινοβολία γενικότερα
PCharon Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Α, μισό λεπτάκι, υπάρχει ένα θέμα. Πρώτον, όπως αναφέρθηκε παραπάνω από τον timekeeper στο #18 υπάρχει το θέμα της επίδρασης της θερμοκρασίας στους όρχεις. Δεύτερον, όσον αφορά το WiFi, η ισχύς του είναι μεν πολύ μικρή (μέγιστο τα 100mW), ΑΛΛΑ υπάρχει απόσταση ασφαλείας γι αυτό και είναι τα 10cm. Άρα υπάρχει θέμα και καλό είναι να μην λειτουργείς το WiFi όταν το ακουμπάς στα πόδια σου (έχει κουμπάκι που το κλείνεις λογικά) ή να τοποθετείς το φορητό προς τα γόνατα και όχι προς την κοιλιά. Τρίτον, για τον αέρα τα ανέλυσε πολύ καλά ο kfyros στο #6. επειδή ξέρω πως θα πεταχτούν μερικοί που θα αμφιβάλλουν για το WiFi, για το αν ο ουρανός είναι μπλε κτλ, να πω πως σε άλλο σημείο του forum (δε θυμάμαι το topic) έχω παραθέσει έγγραφο που περιέχει όλα τα στοιχειώδη επιστημονικά δεδομένα, τις εξηγήσεις και τους μαθηματικούς υπολογισμούς για την απόσταση ασφαλείας από μικροκυματικές πηγές.
washcloud Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Χμμμμ...αναρωτιέμαι.....το αρνί το ψήνει? αμέεεεεεεε
rotten crusader Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 πιστευω οτι ολο αυτο το θεμα και μετα κινητα και με τα pc που εχει τεθει εδω και καιρο ''ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ/PC'' δεν μπορει να κριθει τωρα . Σε βαθος χρονου θα ειμαστε σιγουροι για το τι πραγματικα συμβαινει γυρω απο το θεμα ..αλλα ''μεταξυ μας'' δεν νομιζω επειδη ζεσταθηκαν λιγο τα ποδια σου λεει κατι..αν ηταν ετσι σε ολους θα ζεσταινονταν τα αυτια μετα απο καθε κληση με ενα κινητο τηλ.. Fotis +1:p
liopyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Ρωταω επειδη πολλες φορες βαζω το λαπτοπ πανω στα ποδια μου και μετα απο κανα 5λεπτο νιωθω να καιγονται. Ειναι επικινδυνος ο αερας που βγαινει απο το λαπτοπ; Καλα δε θα σχολιασω τα περισσοτερα ποστς που ειναι χαζομαρες.. Admin αγορινα, καντο και save στον υπολογιστη σου να το εχεις ενθυμιο ρε. Αυτο εννοουσα και εγω, απλα δε το ανεφερα. Οτι εχω συνεχεια ανοικτο το wireless και το laptop πανω στα ποδια μου ( συνεπως και γεννητικα οργανα ). Μαλλον να κοψω αυτη τη συνηθεια, ετσι; Luxx καλό είναι όταν γράφουμε μλκίτσα να την παραδεχόμαστε. Μη πας να βγεις και από πάνω, χειρότερα τα κάνεις...
De@th L0rd Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 O πατέρας μου με ρώτησε κάποτε αν η γκρί-μάυρη σκόνη που μαζεύεται στο PV είναι καρκινογόνα και του απάντησα "Ναι,γιατί είναι σκόνη βαμμένη με ρύπους". Μην ανησυχείς.
Luxx Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Luxx καλό είναι όταν γράφουμε μλκίτσα να την παραδεχόμαστε.Μη πας να βγεις και από πάνω, χειρότερα τα κάνεις... Μα δεν εγραψα κατι απο αυτο που αναφερεις.. Οταν εχω το wireless ανοικτο, θερμαινεται παρα πολυ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μα δεν εγραψα κατι απο αυτο που αναφερεις.. Οταν εχω το wireless ανοικτο, θερμαινεται παρα πολυ.. αυτά που αναφέρει είναι quotes από δικά σου posts, πως στο κέρατο δεν έγραψες κάτι τέτοιο? αυτό το συγκεκριμένο που λες για το wireless τώρα το αναφέρεις πρώτη φορά...
disqualified Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 περα απο την πλακα η ζεστη που βγαινει απο κατω δεν ειναι και τοσο καλη για τα γεννητικα σου οργανα, οποτε να το αποφευγεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τεσπα, τωρα ειμαι Αθηνα και ολα ειναι ok. aha, μάλιστα...ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.