mvaggel Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τεσπα, τωρα ειμαι Αθηνα και ολα ειναι ok. Ε άμα κανείς είναι Αθήνα δε χρειάζεται να ασχολείται με τον καρκινογόνο αέρα που βγάζουν τα λαπτοπ. Τα αποτελέσματα του επισκιάζονται από τον "(βάλτε ό,τι επίθετο θέλετε)" αέρα που βγάζουν οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων(sic)...
Lomar Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τεσπα, τωρα ειμαι Αθηνα και ολα ειναι ok. ως γνωστών όταν είσαι στην ΑΘΗΝΑ όλα είναι οκ. όλα όμως. τα πάντα... ολα.... καλά.... είναι.... δε βγάζουν πια νόημα τα περισσότερα threads.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Το συγκεκριμενο ειναι πιο epic κι απο τα κλασικα epic
tritonas00 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τεσπα, τωρα ειμαι Αθηνα και ολα ειναι ok. Τωρα εγω μπερδευτηκα...Στην Αθηνα δεν ζεσταινεται το laptop με ανοιχτο το wi fi??Αν ειναι να μετακομισω.... Και ελεγα τι φταιει...
coolman Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Τωρα εγω μπερδευτηκα...Στην Αθηνα δεν ζεσταινεται το laptop με ανοιχτο το wi fi??Αν ειναι να μετακομισω.... Και ελεγα τι φταιει... Απλά στην Αθήνα έχει τόσα πολλά να ανησυχεί κανείς που το wi-fi είναι το λιγότερο που τον απασχολεί. Οπότε όσοι έχετε τρομάξει με τα γραφόμενα σε αυτό το νήμα ελάτε στην Αθήνα και ξενοιάξτε από αυτό το θέμα.
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ελάτε στην Αθήνα και ξενοιάξτε από αυτό το θέμα ...ΝΑ πώς δημιουργείται η αστυφυλία....... παίζει εν τω μεταξύ, σενάριο του εχθρού (ονόματα δε λέμε) : Αυτοί ευθύνονται για τη εξάπλωση της τεχνολογίας υπολογιστών στην Ελλάδα, να μου το θυμηθείτε : Κατ' αρχάς φροντίσανε να εθιστούμε στα games. Mετά με την εξάπλωση της ευρυζωνικότητας. Μετά με προν σάιτς, με τόρεντς, με HD movies ( ...ΤΥΧΑΙΟ σας φαίνεται που γειτονικό κράτος, δεν έχει ΚΑΝ Υοutube;!;!). ...Τα νετ μπουκ πού τα βάζεις ;;; Με μια πεντάρα στου Κωσταντάρα. Κάθε λιμάνι και καϋμός. Κάθε σπίτι, και νετμπουκ. Με 3 κατοστάρικα ολέ. Αμ' τα μεγάλα καταστήματα; Τιμαί σκοτωμέ, στοκ χάους -αρκεί να 'ρθειτε από 'δω- πάρε κόσμε πάρε είναι. Γιατί; Απ' την καλή τους την καρδιά; Όχι. Όπως βλέπετε, ο σκοπός είναι να μαζευτούμε όλοι Αθήνα, να μείνουν τα σύνορα αφύλακτα. Μάλιστα. Αμ το άλλο; Τα ΚΨΜ των στρατοπέδων που όλα έχουν ιντερνετ πια; ...Και καταλήγουμε στα λάπτοπ, που στοχεύουν στον ανδρικό πληθυσμό, στα αναπαπαραγωγικά όργανα, και φυσικά στην σταδιακή μείωση του πληθυσμού, και άρα των στρατεύσιμων Εδώ θα έλεγα και κάτι για τα μαντζούνια που ρίχνουν στις γυναίκες μας, τρελλαίνονται αυτές, και τα διαζύγια πηγαίνουν σύννεφο, και τέρμα οι γεννήσεις, αλλά οκ, για τεχνολογία μιλάγαμε, ας το αφήσουμε. Το νου σας Έλληνες!
Luxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πειτε το και ετσι.. Βασικα στην Αθηνα το εχω wired και οχι στα ποδια μου..
mvaggel Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 παίζει εν τω μεταξύ, σενάριο του εχθρού (ονόματα δε λέμε) : Αυτοί ευθύνονται για τη εξάπλωση της τεχνολογίας υπολογιστών στην Ελλάδα, να μου το θυμηθείτε : Κατ' αρχάς φροντίσανε να εθιστούμε στα games. Mετά με την εξάπλωση της ευρυζωνικότητας. Μετά με προν σάιτς, με τόρεντς, με HD movies ( ...ΤΥΧΑΙΟ σας φαίνεται που γειτονικό κράτος, δεν έχει ΚΑΝ Υοutube;!;!). ...Τα νετ μπουκ πού τα βάζεις ;;; Με μια πεντάρα στου Κωσταντάρα. Κάθε λιμάνι και καϋμός. Κάθε σπίτι, και νετμπουκ. Με 3 κατοστάρικα ολέ. Αμ' τα μεγάλα καταστήματα; Τιμαί σκοτωμέ, στοκ χάους -αρκεί να 'ρθειτε από 'δω- πάρε κόσμε πάρε είναι. Γιατί; Απ' την καλή τους την καρδιά; Όχι. Όπως βλέπετε, ο σκοπός είναι να μαζευτούμε όλοι Αθήνα, να μείνουν τα σύνορα αφύλακτα. Μάλιστα. Αμ το άλλο; Τα ΚΨΜ των στρατοπέδων που όλα έχουν ιντερνετ πια; ...Και καταλήγουμε στα λάπτοπ, που στοχεύουν στον ανδρικό πληθυσμό, στα αναπαπαραγωγικά όργανα, και φυσικά στην σταδιακή μείωση του πληθυσμού, και άρα των στρατεύσιμων Εδώ θα έλεγα και κάτι για τα μαντζούνια που ρίχνουν στις γυναίκες μας, τρελλαίνονται αυτές, και τα διαζύγια πηγαίνουν σύννεφο, και τέρμα οι γεννήσεις, αλλά οκ, για τεχνολογία μιλάγαμε, ας το αφήσουμε. Το νου σας Έλληνες! Μήπως να αρχίσεις να απομακρύνεσαι σιγά σιγά από το laptop, το internet και όλα αυτά που αναφέρεις? Μου φαίνεται οι προσπάθειες του οχτρού αρχίζουν να πιάνουν τόπο
washcloud Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 εγώ είμαι εδώ για να σας ανοίξω τα μάτια ρε εσένα πάλι...ποιός σε έβαλε ;
mvaggel Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 εγώ είμαι εδώ για να σας ανοίξω τα μάτια ρε εσένα πάλι...ποιός σε έβαλε ; REALLY???? Λάδωσα τον πορτιέρη
alexzzz Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 κάποιος να χαμηλώσει την φωνή στην τσόντα... ακούγεται
Lomar Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 κερκοπορτάκιας ε ; ορμήχτε του ! Καιγομαι!! κάποιος να χαμηλώσει την φωνή στην τσόντα... ακούγεται έν' εφτά. ήν ντάλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.