Προς το περιεχόμενο

Ποιο logo ειναι το καλυτερο;

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ωραια, τελικα πηγα σε γραφιστα (κακη μου ωρα). του ειχα πει να μη κανει τιποτα με το stop sign, προτιμουσα το λογοτυπο στρογγυλο και αυτος ειχε ηδη ξεκινησει το παρακατω...του ειχα δωσει 4-5 ιδεες και αυτος εκανε το δικο του που μου ειχε προτινει (τα φρουτα στη μεση). Ηταν να μου το τελειωσει το Σαββατο και με πηρε σημερα και λεει εχει μερικα δειγματα. Πηγα και ειχε ενα και αυτο ατελειωτο. Για να μη τα πολυλογω και επειδη ο μλκς πληρωνεται με την ωρα εκατσα μαζι του να τελειωσουμε αυτο που αρχησε. Η ιδεα να κανουμε τα φρουτα μαυρα ηταν δικια μου, αυτος ειχε βαλει κλιπ αρτ και τα αφησε χωρις να κανει καθολου edit. Το φυλλαρακι πανω δικια μου ιδεα και αυτη. Γραφιστας τις πλακας ηταν και εσκασα και $100 (μιαμιση ωρα δουλεψε λεει, αρχι#$%$δια...) τεσπα. Σας αρεσει; εγω βρηκα 3 ατελειες εκτος οτι η γωνια στα δεξια βγαινει εκτος, δεν ειναι ετσι κανονικα. Δε θα πω τι δε μ'αρεσει για να δω αν μπορειτε να το δειτε και σεις. thanks

logo.jpg

Δημοσ.

αφου ειναι δουλεια "γραφιστα" τοτε μπορω να κραξω... τα φρουτα ειναι τρισαθλια..πραγματικα απο τι ελεηνο αρχειο τα σηκωσε? τοσο πολυ βαριοταν να τα πατησει σε illustrator-corel? επισησ τα γραματα ειναι πολυ αδυναμα κ το "the" τραγικο και ασχετο με την αλλη γραματοσειρα..γενικα δεν εχει καμμια συνοχη για λογοτυπο κ δεν προκειται να λειτουργησει...

δοκιμαστε και καμια αλλη ιδεα...

Δημοσ.

Μολις πηρα την αποψη ενος τριτου, χωρις να του εξηγησω τιποτα.

Τι βγαζεις απ'αυτο;

Απαντηση: "Στοπ! Μη μπεις! Σαπια φρουτα εντος!" :lol:

ή, σταματηστε αυτους που πουλανε σαπια φρουτα.

Το "The" δεν το προσεξε καθολου (μικρο μεγεθος μαλλον).

Μαυρα φρουτα...? χμμμ... :fear:

Δημοσ.

Αν του πήρε μιάμιση ώρα και το χρέωσε 100$ τότε μάλλον καλύτερα να έρθω Αμερική μεριά να κάνω το γραφίστα :P

Στα σοβαρά τώρα, ένα logo θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να μην είναι φορτωμένο με τόσα στοιχεία (άλλο πράγμα η ταμπέλα ενός μαγαζιού), αλλά να δρα αφαιρετικά τραβώντας το μάτι με την καλή έννοια και να αποτυπώνεται εύκολα στο μυαλό.

Τα δικά σου σχέδια είναι απείρως καλύτερα, αλλά θα έλεγα να αποφύγεις το μιλιταριστικό - μεγαλειώδες στυλ των δέκα πρώτων. Για μένα, αν δεν θες να δοκιμάσεις άλλες λύσεις, καλύτερο είναι το 11, σαν σήμα (logo) και μόνο, γιατί παραπέμπει στο τίτλο του μαγαζιού σου χωρίς φορτώματα που δυσκολεύουν το μάτι. Μόνο και μόνο που ο περαστικός θα δουλέψει στο μυαλό του τη συσχέτιση σήματος - τίτλου, πιστεύω πως θα του μείνει περισσότερο, απ' ότι να προσπαθήσει να διαβάσει τον (με δύο διαφορετικές γραμματοσειρές !!!) τίτλο, ανάμεσα στα μαύρα φρούτα.

Δημοσ.

καλα ο γραφιστας πινακιδα Στοπ δεν εχει δει ποτε στη ζωη του? ή δεν ξερει τη διαφορα μεταξυ εξαγωνου και οκταγώνου?

Δημοσ.

καλα ρε φιλε ειμαστε σοβαροι? εσκασες 100 ευρω για να σου κανει αυτη την πατατα? και του ελεγες και εσυ τι να κανει?

πηγαινε βρες τον και πεστου η μου κανεις αυτο που θελω εππαγγελματικα η τα λεφτα πισω! ελεος δλδ αυτα τα κανει στο pc και ενα 8χρονο!

Δημοσ.

dr lag δεν ειναι τοσα καλα τα λεφτα για γραφιστα στην Αμερικη. Τον ρωτησα ποσο πληρωνει τους εργαζομενους του και ειπε $8 την ωρα, το λιγοτερο επιτρεπομενο δηλαδη, αυτος ειναι ο ιδιωκτητης του μαγαζιου (τυφλα του). Και κατι μου λεει οτι αυτος δεν ειναι γραφιστας γιατι την ωρα που δουλευε τον ρωτουσα διαφορα κτλ και λεει ξεκινισε να ζωγραφιζει και να πουλαει πινακες, εχει bachelors in photography, ασχετο με graphic design και η ειδηκοτητα του ειναι printing, γμσε τα δηλαδη. Οσο για το logo που ειναι πολυ φορτωμενο συμφωνω, σκεφτηκα να βαλω αυτο το σημα στη πινακιδα και στις business cards, στις σακουλες κτλ θα εχω μονο το το σημα σκετο κοκκινο με το φυλλο απο πανω για να ειναι πιο απλο.

μη κραζετε τα φρουτα που ειναι μαυρα, ηταν πολυ χειροτερα χρωματιστα. Η πινακιδα οντος δεν ειναι του στοπ αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι ειδα αυτη http://itsrv112.soe.stevens-tech.edu/fileadmin/me/senior_design/2005/group10/PICTURES/NAPA_Auto_Parts-Vert._CMYK.gif και λεω νταξι οτι να 'ναι και θα με χρεωνε αλλα $65 να το αλλαζε

fullon θα το εκανα αυτο που λες αλλα εχει χαρη που ανοιγω αυριο και δεν εχω καιρο να παω αλλου.

τα 3 σημεια που με χαλανε πολυ ειναι το the, που ειναι καλιγραφικο οπως το φυλλο και δε ταιριαζει με το υπολοιπο font. Αυτο το μαυρο πραγμα πανω απο το κερασι που και καλα ειναι βατομουρο/ φραουλα αλλα εμενα μου φενετε σα μπαμπουρας, και το φυλλο που ο κορμος πεταγετε σαν τριχα πανω απο το σημα, θα το ηθελα πιο χαμηλα η σκετο το φυλλο. Επισης αν προσεξετε εχει 2 ατελεις το σημα. 1. εχει φυγει λιγο το πρασινο πανω στο κοκκινο εκει που αρχιζει το φυλλο και 2. τα φρουτα δεν ειναι καλα καλυμενα με μαυρο, επρεπε να τα περασει αλλο ενα χερι :mad:

Εννοειτε οτι του χρονου που θα μαθω photoshop αλλαζει το σημα

Δημοσ.

Δεν μ'αρεσει το καινουριο του "γραφιστα" το στοπ δεν ειναι σωστα σχεδιασμενο και τα μαυρα φρουτα δεν μου πανε καθολου καλα. Μαλλον αρνητικες συνεπειες θα εχει αν το βαλεις για λογοτυπο.

Αν δεν το βιαζεσαι πολυ ευχαριστως να κανω και εγω μια δοκιμη για λογοτυπο αλλα θα στο κανω μετα απο 2 βδομαδες γιατι τωρα εχω εξεταστικη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...