S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Εγώ έχω λάβει καμιά 100αριά συνολικά για το Advent, και όλα τα παρέπεμπα στο τοπικ, για να εμπλουτιστεί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Πρεπει να αισθανομαι πολυ τυχερος που δεν εχω λαβει ουτε ενα!
SilverCloak Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ηθικό δίδαγμα: Εάν έχετε πολλά posts, μην ανοίγεται topic με συσκευές. Οι αλεξιπτωτιστές θα νομίζουν ότι εσείς τις εφηύρατε και ότι μπορείτε να τους λύσετε όλα τους τα προβλήματα! Και ο τύπος όχι μόνο δεν λέει πως έλυσε το πρόβλημα αλλά πετάει και ένα spam link που τόλμησε να μου πει ότι έχω στρατολογηθεί για σήμερα. Και θέλει και το link στο πιάτο. Και του απαντάτε!!!!!!:mad::mad::mad:
S2Katana Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Ηθικό δίδαγμα: Εάν έχετε πολλά posts, μην ανοίγεται topic με συσκευές. Οι αλεξιπτωτιστές θα νομίζουν ότι εσείς τις εφηύρατε και ότι μπορείτε να τους λύσετε όλα τους τα προβλήματα! Χαχα, θεός.
Chopper Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δεν μπορώ να πω τη λύση είναι παράνομη γι'άυτο αλλιώς θα την έλεγα .....Όσοι μου έστειλαν pm Τον Κύριο είδαν... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και το link φίλε δεν είναι υποχρεωτικό να το πατήσεις άμα θες.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να σου πω κιόλας thankssssssssss
SilverCloak Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δεν μπορώ να πω τη λύση είναι παράνομη γι'άυτο αλλιώς θα την έλεγα .....Όσοι μου έστειλαν pm Τον Κύριο είδαν...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και το link φίλε δεν είναι υποχρεωτικό να το πατήσεις άμα θες.....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να σου πω κιόλας thankssssssssss Whatever. Είσαι και ευγενικός πάντως. Λες και ευχαριστώ. Δίκιο έχεις πάντως. Μάλλον πρέπει να είμαι λίγο πιο συντηρητικός. Αλλά παρασύρθηκα από το context του έχω λύση και πάτησα το link. Όπως ήθελες δηλαδή. Ωραίος. Δεν βαριέσαι, διαφορετική θεώρηση κόσμου...:devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.